Ναι το ξερω καθως εχω διαβασει αρκετες φορες την προκηρυξη απλα καλεσα στους αριθμους επικοινωνιας που χει για διευκρινησεις και μου παν οτι μπορω να τα κανω γιαυτο ειπα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση σου!
theodoros έγραψε:για να ξερουμε ώστε να αρχισουμε να πηγαίνουμε και για ιατρικες εξετασεις, γιατι και αυτές εχουν 2 με 3 μηνες ισχυ
Για να μη τρεχεις τελευταια στιγμη, καλυτερα να τις κανεις απο τωρα τις εξετασεις διοτι τα ραντεβου πανε πισω λογω κοβιντ, οποτε για να μην εχεις το αγχος της τελευταιας στιγμης, φτιαξτα απο τωρα. Δεν θα εχεις θεμα με την ισχυ των ιατρικων εξετασεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εγώ είμαι ολμιστης ειδικών δυνάμεων και μπορώ να δηλώσω και ολμιστης πεζικού. Σε περίπτωση που δηλώσω πεζικό μπορώ να περάσω μετά σχολείο Καταδρομών ; Δηλαδή ποια είναι η διαφορά ειδικών δυνάμεων και πεζικού ; Περνάμε το σχολείο Καταδρομών στην αρχή στις ειδικές δυνάμεις ;
Gpap95 έγραψε:Καλησπέρα, μια διευκρίνηση θα ήθελα. Θέλουν όλα τα δικαιολογητικά επικύρωση από ΚΕΠ; Απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις, πτυχίο, αγγλικά κτλπ ; Με λίγα λόγια ότι στείλεις, να έχει επικύρωση;
Εγώ που πήγα στα ΚΕΠ για τον ίδιο λόγο μου είπαν ότι τα χαρτιά απο δημόσιο δεν χρειάζονται επικύρωση. Ότι είναι από ιδιωτικό φορέα χρειάζεται.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:να μη τρεχεις τελευταια στιγμη, καλυτερα να τις κανεις απο τωρα τις εξετασεις διοτι τα ραντεβου πανε πισω λογω κοβιντ, οποτε για να μην εχεις το αγχος της τελευταιας στιγμης, φτιαξτα απο τωρα. Δεν θα εχεις θεμα με την ισχυ των ιατρικων εξετασεων.
πας σε ιδιωτη και ξεμπερδεύεις αλλα γιατι να μην πας σε νοσοκομειο να γλιτώσεις και λεφτα
ξερω ότι εχουν 3 μηνες ισχυ τα δημοσια εγραφα και οι ιατρικες εξετασεις, αμα μας πανε τιποτα ιουνιο με ιουλιο για πκε εχει περασει το διαστημα
λες να δωσουν καμια παραταση στις αιτησεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95 έγραψε:Καλησπέρα, μια διευκρίνηση θα ήθελα. Θέλουν όλα τα δικαιολογητικά επικύρωση από ΚΕΠ; Απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις, πτυχίο, αγγλικά κτλπ ; Με λίγα λόγια ότι στείλεις, να έχει επικύρωση;
Εγώ που πήγα στα ΚΕΠ για τον ίδιο λόγο μου είπαν ότι τα χαρτιά απο δημόσιο δεν χρειάζονται επικύρωση. Ότι είναι από ιδιωτικό φορέα χρειάζεται.
΄
σιγουρο αυτό; γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄
theodorosσιγουρο αυτό; Γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄το διπλωμα οδηγήσεις αυτά δεν θελουν επικυρωση;[/QUOTE έγραψε:[quote=theodorosσιγουρο αυτό; Γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄το διπλωμα οδηγήσεις αυτά δεν θελουν επικυρωση;
Καντα μια επικυρωση ρε Θοδωρη, τι εχεις να χασεις; Θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω συγκεκριμενα πήγα για επικύρωση για δίπλωμα, απολυτήριο λυκείου και ταυτότητα και μου είπε ότι δεν χρειάζεται με σιγουριά κιόλας. Από το 2014 δεν χρειάζεται μου είπε συγκεκριμένα. Ούτε η προκήρυξη αναφέρει για επικύρωση σε αυτά τα έγγραφα εξάλλου.