Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οι ημερομηνιες των ΠΚΕ, θα βγουν μετα τους αναλυτικους πινακες για τους επιτυχοντες.

Οταν και αν περασεις με το καλο, θα σε ενημερωσουν για το ποτε, μη προτρεχεις διχως λογο κομμαντο.

για να ξερουμε ώστε να αρχισουμε να πηγαίνουμε και για ιατρικες εξετασεις, γιατι και αυτές εχουν 2 με 3 μηνες ισχυ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gxar82141993
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Gxar82141993 »

Ναι το ξερω καθως εχω διαβασει αρκετες φορες την προκηρυξη απλα καλεσα στους αριθμους επικοινωνιας που χει για διευκρινησεις και μου παν οτι μπορω να τα κανω γιαυτο ειπα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση σου!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

theodoros έγραψε:για να ξερουμε ώστε να αρχισουμε να πηγαίνουμε και για ιατρικες εξετασεις, γιατι και αυτές εχουν 2 με 3 μηνες ισχυ

Για να μη τρεχεις τελευταια στιγμη, καλυτερα να τις κανεις απο τωρα τις εξετασεις διοτι τα ραντεβου πανε πισω λογω κοβιντ, οποτε για να μην εχεις το αγχος της τελευταιας στιγμης, φτιαξτα απο τωρα.
Δεν θα εχεις θεμα με την ισχυ των ιατρικων εξετασεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ntinos97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ntinos97 »

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εγώ είμαι ολμιστης ειδικών δυνάμεων και μπορώ να δηλώσω και ολμιστης πεζικού. Σε περίπτωση που δηλώσω πεζικό μπορώ να περάσω μετά σχολείο Καταδρομών ; Δηλαδή ποια είναι η διαφορά ειδικών δυνάμεων και πεζικού ; Περνάμε το σχολείο Καταδρομών στην αρχή στις ειδικές δυνάμεις ;
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Gpap95 έγραψε:Καλησπέρα, μια διευκρίνηση θα ήθελα. Θέλουν όλα τα δικαιολογητικά επικύρωση από ΚΕΠ; Απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις, πτυχίο, αγγλικά κτλπ ; Με λίγα λόγια ότι στείλεις, να έχει επικύρωση;

Εγώ που πήγα στα ΚΕΠ για τον ίδιο λόγο μου είπαν ότι τα χαρτιά απο δημόσιο δεν χρειάζονται επικύρωση. Ότι είναι από ιδιωτικό φορέα χρειάζεται.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Πιστεύω το έχετε δει αυτό για την τοποθέτηση σε Θράκη και Νησιά έτσι για τουλάχιστον 7ετια...
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:να μη τρεχεις τελευταια στιγμη, καλυτερα να τις κανεις απο τωρα τις εξετασεις διοτι τα ραντεβου πανε πισω λογω κοβιντ, οποτε για να μην εχεις το αγχος της τελευταιας στιγμης, φτιαξτα απο τωρα.
Δεν θα εχεις θεμα με την ισχυ των ιατρικων εξετασεων.

πας σε ιδιωτη και ξεμπερδεύεις αλλα γιατι να μην πας σε νοσοκομειο να γλιτώσεις και λεφτα

ξερω ότι εχουν 3 μηνες ισχυ τα δημοσια εγραφα και οι ιατρικες εξετασεις, αμα μας πανε τιποτα ιουνιο με ιουλιο για πκε εχει περασει το διαστημα

λες να δωσουν καμια παραταση στις αιτησεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Λογικο δεν ειναι; Τι περιμενες, να σε πανε διπλα στο σπιτι σου;ΕικόναΕικόνα Οσοι μπουμε θα φαμε Εβρο και νησι με το κουταλι κυριοι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Κυρ Μαρ 28, 2021 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Liontarina έγραψε:Πιστεύω το έχετε δει αυτό για την τοποθέτηση σε Θράκη και Νησιά έτσι για τουλάχιστον 7ετια...

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Να είσαι καλά!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ωραιος ειναι και ο Εβρος, δεν συμφωνεις Συνταγματαρχα μου;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

tethoras355 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Καλησπέρα, μια διευκρίνηση θα ήθελα. Θέλουν όλα τα δικαιολογητικά επικύρωση από ΚΕΠ; Απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις, πτυχίο, αγγλικά κτλπ ; Με λίγα λόγια ότι στείλεις, να έχει επικύρωση;

Εγώ που πήγα στα ΚΕΠ για τον ίδιο λόγο μου είπαν ότι τα χαρτιά απο δημόσιο δεν χρειάζονται επικύρωση. Ότι είναι από ιδιωτικό φορέα χρειάζεται.

΄

σιγουρο αυτό; γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄

το διπλωμα οδηγήσεις αυτά δεν θελουν επικυρωση;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

theodorosσιγουρο αυτό; Γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄το διπλωμα οδηγήσεις αυτά δεν θελουν επικυρωση;[/QUOTE έγραψε:[quote=theodorosσιγουρο αυτό; Γιατι ο ηλεκτρολόγος στο θεμα για τους εποπ στο πολεμικο ναυτικο λεει ότι θελουν επικυρωση; ΄το διπλωμα οδηγήσεις αυτά δεν θελουν επικυρωση;

Καντα μια επικυρωση ρε Θοδωρη, τι εχεις να χασεις; Θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

XristosMP έγραψε:Καντα μια επικυρωση ρε Θοδωρη, τι εχεις να χασεις; Θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο.

καρδιακούς θα μας κανει αυτή η προκυρηξηΕικόνα

και φαντασου μετα να σου πουν δεν θελουν επικυρωση και να ακυρωθεί η αιτηση΄

εσυ θα τα επικυρώσεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gpap95 »

theodoros έγραψε:καρδιακούς θα μας κανει αυτή η προκυρηξηΕικόνακαι φαντασου μετα να σου πουν δεν θελουν επικυρωση και να ακυρωθεί η αιτηση΄

εσυ θα τα επικυρώσεις;

Ε δε νομίζω ρε παιδιά να σε κόψουν επειδή έκανες επικύρωση. Το αντίθετο πιο λογικό μου φαίνεται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μαρ 28, 2021 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Εγω συγκεκριμενα πήγα για επικύρωση για δίπλωμα, απολυτήριο λυκείου και ταυτότητα και μου είπε ότι δεν χρειάζεται με σιγουριά κιόλας. Από το 2014 δεν χρειάζεται μου είπε συγκεκριμένα. Ούτε η προκήρυξη αναφέρει για επικύρωση σε αυτά τα έγγραφα εξάλλου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες