Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
1600 μόρια στην προκήρυξη του 11 και είναι μέσα; Νταξει είπαμε να το μαμησουμε αλλά εδώ ξεφύγαμε... Πολύ δύσκολο αυτό που λες φίλε μου... Παπατζες είναι αυτά δεν το πιστεύω
Παρακολουθώ συζητήσεις από όλα τα παιδιά και όλα αυτά που λέτε είναι παρά πολύ ωραία διότι εμψυχώνουν όλους όσους θέλουν να μπουν στο σώμα της ελληνικής αστυνομίας , μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να τους δείξουμε τι αξίζουμε και όχι να κόψουν κάποιον ο οποίος αξίζει και θέλει να δουλέψει , δείξτε στις επιτροπές τον εαυτός σας και αφήστε τους το μυνημα ότι αυτοί που πρέπει να κοπούν είναι άλλοι και όχι εμείς !! Καλή επιτυχία σε όλους !!! Τα μόρια τα δικά μου είναι στα 2600 και θα παλέψω χωρίς βύσματα χωρίς τίποτα !!! ...
καλημερα παιδια. πηγα χθες στο τοπικο αστυνομικο τμημα και μου ειπε ο διοικητης οτι δεν μπορω να δωσω τα χαρτια μου και οτι θελουν το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ(; )απολυτηριο λυκειου. αυτο ειπαν και σε εσας?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά... Ότι απορίες έχετε, θα σας δώσω απαντήσεις...
Ξερετε εαν ενα Ειδ φρουρος μπορει να γινει κατευθείαν οδηγος εφόσον εχει ολα τα διπλωματα;
-
- Αρχιλοχίας
Ναι μπορεί, αλλά υπάρχουν και άλλοι παλαιότεροι να κάνουν αυτή τη δουλειά. Εσάς σας κάνουν πρόσληψη για να προσφέρετε πραγματική Αστυνόμευση ως αιχμή του δόρατος μέσα στην Αθήνα...
-
- Αρχιλοχίας
Λάθος... Τα απολυτηρια ελέγχονται εκ των υστέρων, όσον αφορά στη γνησιότητα τους...
Γεια παιδιά και από εμένα!!! Επειδή δεν έχετε μιλήσει καθόλου για τη β κατηγορία εγώ έχω 2790 μόρια πως σας φαίνονται πιστεύετε θα είμαι μέσα?
Υμετ ειπα Όχι ματ διαφέρει η υμετ δεν έχει κλουβες για να καθαρίζεις Ε όπου και να πας λόγικο είναι να κάνεις χαμαλοδουλειες μακαρι να μπούμε και όπου μπούμε αδερφια
Να και κάτι το οποίο πολύ λίγοι το γνωρίζουν. Οποία άτομα περάσουν θα χρειαστεί να δώσουν από την τσέπη τους λεφτά για να αποκτήσουν την περιβόητη στολή από πάνω έως κάτω στου ειδικού φρουρού. Και μιλάμε για ένα χρηματικό ποσό τις τάξεως 1700 ευρώ και πάνω γιατί ναι ναι μεν η υπηρεσία σου τα προσφέρει αλλά όποιος τα δει δεν θα θέλει να τα βάλει είναι το μόνο σίγουρο. Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Χαμός και ουρές σε μικρή επαρχιακη πόλη πολλές γυναίκες αλλά και αρκετοί με μόρια πάνω από 2700 από ότι είδα εδώ θα ανέβει αρκετά η βάση όσο για την προσέλευση που λέγανε κάποιοι μικρή από την προηγούμενη εβδομάδα είχε ουρές μάλλον μερικοί κοροϊδεύουν εδω
Καλήμερα παλικαρια. Αντε τελιωνει το χρονικο των αιτησεων... Εχουμε καμια ενημέρωση Α. Τ της περιοχής σας?
-
- Αρχιλοχίας
Φόρμα πληρες Pentagon 60 euro, μποτες αδιαβροχες 100.. αν και υπάρχει η σχετική χορήγηση από την Υπηρεσία.. Αν δεν σου αρέσουν τα βάζεις από την τσέπη σου..
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Καλημέρα παιδιά. Ο αξιωματικος που έκανα τα χαρτά μου, μου είπε πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 10-20 Σεπτέμβρη στο astynomia.gr.
καλή επιτυχία σε όλους
καλή επιτυχία σε όλους
-
- Αρχιλοχίας
Πιστεύω συνολικά, θα υπάρξουν 20.000 αιτήσεις πανελλαδικά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης