Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω το λογο που απαγορευει στους Αστυνομους/Στρατιωτικους/Πυροσβεστες κτλπ να μη εχουν μακρια μαλλια; Που ειναι το κακο δηλαδη να εχεις μακρια μαλλια; Σημαινει οτι εισαι hooligan; Δεν υπαρχει κανενας τροπος να εισαι στο σωμα με μακρια μαλλια εκτος στης υπηρεσιες που εισαι μυστικος αστυνομικος; Δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για την Ομαδα ΔΙΑΣ δεν υπαρχει τροπος ειτε με κοτσιδες κτλπ να εχω μακρια μαλλια?
Οταν διαλεγεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να κανεις πολλες θυσιες! Τι σας εχει πιασει ολους ξαφνικα με την γενειαδα δεν μπορω να καταλαβω. Αν βεβαια θες τοσο πολυ να εχεις μουσια και μακρια μαλλια πηγαινε στην ασφαλεια η στα ναρκωτικα
- johnny13
- Ταγματάρχης
Δεν ειναι θεμα η γενειαδα. Εγω μακρια μαλλια εχω και θελω να τα διατηρησω. Σιχαινομαι οταν μερικες φορες γινομαστε τριτοκοσμικοι ! Και για Ασφαλεια και Διωξη Ναρκωτικων δεν ενδιαφερομαι. Η Ομαδα ΔΙΑΣ μου εχει γιαλισει το ματι
. Τεσπα στην αναγκη τα κουρευω γιατι ειναι ονειρο ζωης η Ομαδα ΔΙΑΣ και γενικοτερα η Αστυνομια ! Ενταξει τωρα μουσια μπορεις να αφησεις πιστευω οχι να γινεις και παπας ουτε να ειναι μακρια απλα να υπαρχουν μουσια ! Οσο για τα μαλλια απο οτι ξερω το να εισαι ξυρισμενος ειναι μονοδρομος... Ευχομαι να αλλαξει κατι μεχρι τοτε

- johnny13
- Ταγματάρχης
Και κατι ακουσα πως μολις βγεις απο την σχολη και εισαι πλεον Αστυφυλακας εχεις υποχρεωτικη εργασια σε ΑΤ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Εγω ηξερα πως υπαρχει κατι τετοιο αλλα για 0.5 χρονο για τους Αστυφυλακες και 2 χρονια για τους Υπαστυνομους! Αλλαξε αυτο?
Οχι φιλε απαγορευεται το μουσι γενικως οταν φορας στολη. Πρεπει να εισαι ξυρισμενος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Φίλε μου αυτά που βγάζεις είναι κόμπλεξ και μηδαμινά. Αντί να σε νοιάζουν πώς θα μπεις με το καλό, πώς θα περάσεις τις δοκιμασίες, πώς θα πας στην ΔΙΑΣ που τόσο πολύ θες να πας κάθεσαι και λες τι; Ότι τσούζεσαι που δεν σε αφήνουν να έχεις μακριά μαλλιά. Τς τς τς.johnny13 έγραψε: Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω το λογο που απαγορευει στους Αστυνομους/Στρατιωτικους/Πυροσβεστες κτλπ να μη εχουν μακρια μαλλια; Που ειναι το κακο δηλαδη να εχεις μακρια μαλλια; Σημαινει οτι εισαι hooligan; Δεν υπαρχει κανενας τροπος να εισαι στο σωμα με μακρια μαλλια εκτος στης υπηρεσιες που εισαι μυστικος αστυνομικος; Δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για την Ομαδα ΔΙΑΣ δεν υπαρχει τροπος ειτε με κοτσιδες κτλπ να εχω μακρια μαλλια;
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Δεν ειναι κομπλεξ φιλε. Απλα εχω συνηθισει τον εαυτο μου με μακρια μαλλια. Και τα παντα με νοιαζουν απλα οταν ενδιαφερομαι για κατι το ψαχνω απο ΟΛΕΣ τις πλευρες. Και πιστευω πως το δυσκολο ειναι να μπεις στην σχολη απο εκει και μετα ειναι ευκολα τα πραγματα. Διαβασμα και γυμναστικη θελει και ολα θα πανε καλα. Και Για να δεις πως νοιαζομαι πηγαινω φροντιστηρια στα μαθηματα που με ενδιαφερουν. Ριχνω τρελο διαβασμα σε Αρχαια Ιστορια και Εκθεση και του χρονου θα παω και φροντιστηριο Λατινικα ! Διαβαζω πολυ για να μην αφηνω κενα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Έτσι είναι φίλε μου, και εγώ από τα ίδια. Απλώς κάνεις τόσο μεγάλο αγώνα και με φαίνεται ηλίθιο να κολλάς στα μαλλιά ρε αγορίνα, για αυτό στο λέω.johnny13 έγραψε: Δεν ειναι κομπλεξ φιλε. Απλα εχω συνηθισει τον εαυτο μου με μακρια μαλλια. Και τα παντα με νοιαζουν απλα οταν ενδιαφερομαι για κατι το ψαχνω απο ΟΛΕΣ τις πλευρες. Και πιστευω πως το δυσκολο ειναι να μπεις στην σχολη απο εκει και μετα ειναι ευκολα τα πραγματα. Διαβασμα και γυμναστικη θελει και ολα θα πανε καλα. Και Για να δεις πως νοιαζομαι πηγαινω φροντιστηρια στα μαθηματα που με ενδιαφερουν. Ριχνω τρελο διαβασμα σε Αρχαια Ιστορια και Εκθεση και του χρονου θα παω και φροντιστηριο Λατινικα ! Διαβαζω πολυ για να μην αφηνω κενα
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Κανονικα θα επρεπε και για την Σχολη Αστυφυλακων να μπαινουν μονο απο θεωρητικη.
Στρατοπεδάρχης:To συγκεκριμένο μήνυμα μεταφέρθηκε εδω απο άλλο θέμα του φόρουμ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Στη σχολη αξιωματικων παλια εμπαινες μονο απο το 5ο παιδιο (οικονομιας και πληροφορικης) που τωρα το συγκεκριμενο παιδιο εχει γινει. και κατευθυνση σπαει δλδ η θετικη στην τριτη σε θετικη και οικονομιας και πληροφορικης
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
johnny13 έγραψε:Κανονικα θα επρεπε και για την Σχολη Αστυφυλακων να μπαινουν μονο απο θεωρητικη.
Κανονικά στη σχολη Αστυφυλάκων θ επρεπε ν μπαίνουν με κάποιο κοινο μάθημα με αυξημένο συνετελεστη βαρύτητας. Οπως ηταν μεχρι το 2015 που ηταν τα μαθηματικά γενικης με συντελεστή 0.7 κ αοθ με 1.3 κ οχι οπως τώρα που ο καθ ενας μπαινει με άλλα εντελώς μαθήματα. Κ δν ειναι τυχαίο που πανω απο 70% που μπαινει ειναι απο θεωρητική.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ρε παιδια για απαντηστε μου. Μετα την σχολη η υποχρεωτικη εργασια σε ΑΤ για τους Αστυφυλακες ειναι 2 χρονια ή μισος χρονος γιατι μπερδευτηκα
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ρε φιλε τα Μαθηματικα ειναι αχρηστα για τις Αστυνομικες Σχολες, ΑΟΘ αντε κατι κανει για τα οικονομικα μαθηματα εντος σχολης (αν εχει γιατι δεν ειμαι σιγουρος) . Ποιο πολυ θεωρια εχει οποτε τα Μαθηματικα δεν χρησιμευουνPao... έγραψε:johnny13 έγραψε:Κανονικα θα επρεπε και για την Σχολη Αστυφυλακων να μπαινουν μονο απο θεωρητικη.
Κανονικά στη σχολη Αστυφυλάκων θ επρεπε ν μπαίνουν με κάποιο κοινο μάθημα με αυξημένο συνετελεστη βαρύτητας. Οπως ηταν μεχρι το 2015 που ηταν τα μαθηματικά γενικης με συντελεστή 0.7 κ αοθ με 1.3 κ οχι οπως τώρα που ο καθ ενας μπαινει με άλλα εντελώς μαθήματα. Κ δν ειναι τυχαίο που πανω απο 70% που μπαινει ειναι απο θεωρητική.
johnny13 έγραψε:Ρε φιλε τα Μαθηματικα ειναι αχρηστα για τις Αστυνομικες Σχολες, ΑΟΘ αντε κατι κανει για τα οικονομικα μαθηματα εντος σχολης (αν εχει γιατι δεν ειμαι σιγουρος) . Ποιο πολυ θεωρια εχει οποτε τα Μαθηματικα δεν χρησιμευουνPao... έγραψε:johnny13 έγραψε:Κανονικα θα επρεπε και για την Σχολη Αστυφυλακων να μπαινουν μονο απο θεωρητικη.
Ενω τα λατινικα και τα αρχαια ειναι Χρήσιμα γι αυτη τη σχολη

- johnny13
- Ταγματάρχης
Κοιτα η αποστηθηση ειναι χρησιμη γι' αυτην την σχολη. Τωρα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ολα τα μαθηματα εκτος ιστοριας (που σε βοηθαει σε αποστηθηση ) ειναι αχρηστα για την σχολη. Αλλα γενικα καθοριστικο ρολο παιζει η αποστηθηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης