Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

KYNIGOSDK έγραψε:
Μανώλης έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις με στοιχεια ολα αυτα που λες;Μην αρχισεις να μου δειχνεις παλι απο γνωστα προοδευτικα φορουμ εικονες τα εχουμε δει 100 φορες κατι δικο σου θελω και θα απαντησωΕικόνα

Έχω πολλές εικόνες που μπορώ να σας δείξω αλλά δεν μπορώ και δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω. Πατάω εκεί που λέει "πρόσθεσε γραφικό" και μου λέει error... Αν μου πείτε τις ανεβάζω ευχαρίστως.

Αστο φλε του χρονουΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

Μάριος έγραψε:Καλός είσαι και του λόγου σου...
Και πανω που πηγες να χαρεις και εσυ σου χαλασε τα σχεδια ο συντροφοςΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

Μανὠ λης έγραψε:
Δεν το πιασα. Τι εννοεις ;

H πλακα ειναι τωρα να αρπαχτητε τα συντροφιαΕικόναΕικόνα
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Μανὠ λης έγραψε:

Tο θέμα δεν είναι τι εννοώ εγώ αλλά τι θέλεις Εσύ να μας πεις... Αν είναι ο καθένας να ανεβάζει από διαφορα μπλοκ που υποστηρίζει αυτός θα γεμίσει το θεμα φωτο. Και μετα θα ερχεται ο κινγκ κονγκ να κάνει παράθεση τη φωτο και να βάζει απο κάτω σαν σχόλιο αυτό Εικόνα Ε δεν λέει. Το πιασες τώρα;

Μανώλης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μανώλης »

KYNIGOSDK έγραψε:
Μανὠ λης έγραψε:

H πλακα ειναι τωρα να αρπαχτητε τα συντροφιαΕικόναΕικόνα
Αρχικά είμαι εθνικιστής για αυτό μην λες "συντρόφια"... Δεύτερον, μάλλον χάρηκες που δεν μπορώ να τις ανεβάσω γιατι δεν θα είχες τι να πεις... Και δεν είναι απο "ανθελληνικά" μπλοκ, είναι δικές μου που έχω ο ίδιος βρεί... Για πες μας λοιπόν για τα παρακάτω :

• Ιούλιος 2006 - Εξώφυλλο στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", είναι ο Roudolf Gess με τη σβάστικα στο μπράτσο...
  • Μάιος 1987 - Τεύχος "Χρυσή Αυγή" με εξώφυλλο τον Χίτλερ, και μέσα ειδικό άρθρο εν ονόματι "Χίτλερ για χίλια χρόνια" - ένας μεγάλος άνδρας του 20ου αιώνα με υπογραφή Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
  • Φωτογραφία (που έχω εγώ ο ίδιος) με τον Μιχαλολιάκο και πίσω του πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετάνε ναζιστικά δηλαδή με το δεξί χέρι τεντωμένο ψηλά όπως οι ναζί, κάτι που δεν αρνήθηκε ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος στον Ευαγγελάτο οταν τους έδειξαν αυτη τη φωτογραφία.
  • Σε κάθε συνέντευξη, με πιο πρόσφατη της Κυριακής, οι Χρυσαυγίτες εμφανίζονται με τον περίφημο ναζιστικό αετό δίπλα τους, περίφημο έμβλημα των Ναζιστών μετά τη σβάστικα τη δεκάτια του 30'-40'.
  • Ιούνιος Ιούλιος 2005 - τεύχος "Χρυσή Αυγή" με τίτλο : Βερολίνο 1945 - 2005 ...60 χρόνια μετά!
  • Τέλος, η εμφάνιση του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση ενός ιταλικού φασιστικού κόμματος εν ονόματι Forza Nuova υπάρχει και αδιάψευστο βίντεο.
Για όλα τα παραπάνω έχω εγώ ο ίδιος αποδεικτικές φωτογραφίες όπου αν δεν ειρωνευόσασταν και μου λέγατε πως να τις ανεβάσω θα τις βλέπατε να δω τι θα λέγατε... Προς στιγμήν κύριε κυνηγέ δικαιολογήστε μου όλα τα παραπάνω...

BILL

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από BILL »

Καλα ο αετος δεν ειναι ναζιστικος. Χρησιμοποιουνταν και απ αυτους, αλλα και απο τη σημερινη Γερμανια. Ειναι γενικοτερα συμβολο δυναμης και κυριαρχιας, ενω ειναι ευρυτερα διαδεδομενος (αν δεν κανω λαθος και η CIA εχει σααν συμβολο τον αετο)
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Ρε παίδες μην μαλώνετε για τα αυτονόητα. Η Χρυσή Αυγή ήταν κάποτε νεοναζι οργάνωση. Τώρα, μπρος στην δόξα και τα φράγκα το γύρισε στην καλή, υπάκουη, Ευρωπαϊκού τύπου, Χριστιανική ακροδεξιά. Αυτό συμβολίζει ο ρωμαϊκός αετός. Δηλαδή την Ένταξιν εις τας Δυτικάς Ευρώπας. Ανήκομεν εις την Δύσιν κύριοι! Χελόουουουου!Και επειδή κάποιοι θα στραβομουτσουνιάσουν... Αλήθεια, γιατί η Χρυσή Αυγή κρύβει την εμπλοκή της στον Γιουγκοσλαβικό εμφύλιο; Τώρα που η Σερβία έβγαλε εθνικιστή πρωθυπουργό θα έπρεπε να πανηγυρίζουν. Αντιθέτως, άκρα του τάφου σιωπή...

Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Posts in topic: 8

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

BILL έγραψε:Καλα ο αετος δεν ειναι ναζιστικος. Χρησιμοποιουνταν και απ αυτους, αλλα και απο τη σημερινη Γερμανια. Ειναι γενικοτερα συμβολο δυναμης και κυριαρχιας, ενω ειναι ευρυτερα διαδεδομενος (αν δεν κανω λαθος και η CIA εχει σααν συμβολο τον αετο)

Μάλλον ο αϊτός που εννοεί ο Μανώλης είναι αυτός που στα νύχια του έχει πιασμένη μια σβάστιγκα.
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

Μια νεαρή ηθοποιός λέει αλήθειες

Εικόνα

Ζητήματα και πολλές συζητήσεις θα προκαλέσει η τοποθέτηση της Ελένης Λιάσκα, ηθοποιού, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μέρος της Χρυσής Αυγής, κάνοντας κριτική στους πολιτικούς και σχολιάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά, «Καφέ της Χαράς», έγραψε τα εξής: «Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...

Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση; Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.

Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει. Γιατί, τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους; Δεν τα εξαγοράζεις.

Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1. Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.

Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να "ψέλνει" ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την Χρυσή Αυγή.

500 χρόνια κυρία Δούρου μάς γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Ο Σαμαράς παρόλο που είχε δεσμευτεί προεκλογικά οτι δεν θα δείξει καμία ανοχή στους λαθρομετανάστες (προφανώς για να μην χάσει άλλους ψήφους προς την Χρυση Αυγη) , εχθες η ΝΔ είπε πως δεν επρόκειτο να καταργήσει τον σχετικό νόμο Ραγκούση... Οι κωλοτούμπες είναι ατελείωτες.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Marios

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Marios »

Απορώ γιατί δεν πολεμάνε εναντια στους ξενους τοκογληφους και στα συμφεροντα για εθνικη ανεξαρτησια παρά μόνο μαζεύονται καμια 20 σκατοφατσες και κλωτσάνε πακιστανους ; Το πρόβλημα τους ειναι μονο οι μεταναστες, και το χρησιμοποιουν ως μεσο γαι να βγαλουν τα σκατα που εχουν μεσα τους. Μακριά απο τη χρυση αυγη. Ειναι ολοι τους κουραδομαγκες, κοτες και τα κανουν ολα για τα φράγκα. Όλοι πια έχουμε καταλάβει ότι η Χ. Α. Είναι απλά μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση του κοινού ποινικού δικαίου.
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Μετά τα ρόζ ξενοδοχεία (Μιχαλολιάκος), μετά τις κατηγορίες για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία (Κασσιδιάρης), μετά τις καταδίκες για δολοφονίες με συμβόλαια θανάτου (Ρήγας), μετά τις καταδίκες για απόπειρες δολοφονίας (Ανδρουτσόπουλος) και πόσα άλλα που δεν έχουν δημοσιευτεί, ξανά μια είδηση ανάλογου περιεχομένου. Και απο ότι θυμάμαι στα πρόσφατα επεισόδια στη Πάτρα, πάλι είχε βγεί ότι ένας καταδικασμένος δις για παιδεραστία συμμετείχε. Τι θα γίνει με αυτή τη συμμορία; Είναι δυνατόν να τη στηρίζει ακόμα κόσμος; Αυτή είναι η κοινωνία μας;
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

Σου ξαναλεω αδικως ο κοπος τα εχουμε διαβασει ξανα και ξανα μεχρι που εχουν καταντηση κουραστικα οποτε ας το καλητερα τσαμπα ο κοποςΕικόνα

Του χρονου μαζεψε τα ολα που θα εχουμε μαλλον ξανα εκλογες και μας τα ποσταρειςΕικόναΕικόνα

Μανώλης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μα καλά ρε φίλε KYNIGOSDK είσαι σοβαρός ειλικρινά τώρα. Δηλαδή όποιος είναι εθνικιστής πρέπει να είναι ντε και καλά χρυσαυγίτης ; Δεύτερον, μου αναφέρεσαι λες και είμαι κομμουνιστής αριστερός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό που σου λέω ; Επιπλέον, βλέπω μια χαρά δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα... Γνωρίζω και πολύ καλά ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός... Αλλά οι χρυσαυγίτες το κάνουν επειδή γουστάρουν τους αρχαίους Έλληνες ; Τότε άμα είναι να πίνουνε και μέλανα ζωμό και να υιοθετήσουν ολες τις συνήθειες των αρχαίων Ελλήνων. Είναι λόγικο. Τέλος πάντων, ας πούμε ότι είναι ετσι οπως τα λές... Μου λες στη συνέχεια οτι το εξώφυλλο με τον Roudolf Gess δεν ήταν τίποτα αντιθέτως αμα ηταν ο στάλιν ολα ΟΚ. Είπα εγώ κάτι τέτοιο ; Εννοείται πως αν ήταν ο Σταλιν θα ήταν επίσης κατακριτέο και καταδικαστέο... Καλά μου απαντάς λες και είμαι αριστερός ; Μιλάς με έναν εθνικιστή που θεωρεί απαράδεκτο να είναι σε εξώφυλλο ελληνικού περιοδικού ένας ναζιστής για οποιονδήποτε λόγο κι αν είναι... Απο τη στιγμή που οι παππούδες μας τους πολέμησαν και βασανίστηκαν... Άκου απλή αναφορά... Έλεος δηλαδή... Επίσης, δεν μου απάντησες για τον ναζιστικό αετό... Πολλές οι συμπτώσεις ρε φίλε και δεν φαίνονται για καλό... Δηλαδή για σένα όλα είναι σχεδιασμένα και φτιαχτά απο τα πορνοκάναλα ; Τι να πώ. Ή εσύ μασάς τρελό κουτόχορτο, ή εγώ είμαι εντελώς δυσπιστος... Πάντως για να ξέρεις, εγώ σέβομαι τον αγώνα της Χρυσης αυγης για τον Έλληνα πολίτη και τη βοήθεια που του παρέχει αλλά δεν μπορώ να θεωρήσει κάποιον Έλληνα εθνικιστή όταν μου βγάζει τους ναζιστές στα περιοδικά...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχηΟταν λες εισαι εθνικιστης τι εννοεις Που προσδιοριζεσαι που ανηκεις γιατι και ο καρατζαφερης το 2002 δηλωνε εθνικιστης και μαλιστα παρακαλουσε την χρυση αυγη να δημιουργησουν ενα εθνικιστικο-πατριωτικο κομμα και οταν η χρυση αυγη του αρνηθηκε τοτε αρχισε να μιλαει για φασιστες-ναζι-ρατσιστες κτλ μιλαμε απιστευτη κωλοτουμπα

Σε ενοχλει βλεπω που σε αποκαλω αριστερο μα αν ριξεις τους τελευταιους μηνες μια ματια τι προπαγανδα και τι λασπη εριξε η αριστερα μαζι με τα παπαγαλακια της δημοσιογραφους κατα τις χρυσης αυγης ειναι ακριβως αυτο που κανεις και εσυ τωρα ακριβως τις ιδιες εκφρασεις ακριβως μου παραθετεις και πεφτεις στην ιδια παγιδα που σου εχουν ριξει ολοι αυτοι χωρις να ψαξεις να δεις αν ισχυει η οχι

Και θα σου θυμισω το τελευταιο σκηνικο που εγινε στο περαμα με τους αιγυπτιους 3 ημερες πριν τις εκλογες οπου ολοι αυτοι ξεκινησαν να λενε οτι μελοι της χρυσης αυγης βαρεσαν τον αιγυπτιο και μαλιστα βγηκε αυτο το λαμογιο που λεγεται προεδρος αιγυπτιακης κοινοτητας αυτος που το 2005 ειχε αποκαλεσει εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ τεμπεληδεςΕικόνακαι δηλωσε οτι δεν γνωριζω αν ηταν μελοι της χρυσης αυγης αλλα για μενα ητανΕικόναμιλαμε απιστευτη λασπολογιαΕικόνα

Στην συνεχεια ενω μου λες οτι γνωριζεις οτι ο χαιρετισμος αυτος ειναι ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ συνεχιζεις να τον αποκαλεις ναζιστικο πραγμα που κανενας εθνικιστης δεν το εχει αναφερει αυτο και ας μην ανηκει στην χρυση αυγη μονο απο αριστερους ειναι σιγουρο οτι θα το ακουσεις

Και κατι ακομα για σενα οι προγονοι μας ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ηταν ναζι;

Σου εχει αναφερει κανενας οτι οι χρυση αυγη ειναι λατρεις του ναζισμου και του χιτλερ

Μηπως εχεις παρακολουθηση οτι η χρυση αυγη σε ολες τις ΕΘΝΙΚΕΣ εκδηλωσεις τιμα παντα τους πατριωτες μας που εδωσαν την ζωη τους για να μπορουμε να ζουμε εμεις ελευθερα στην πατριδα μας πραγμα που δεν εχει κανει κανενας αλλος γιατι πολλη Απλα δεν τους καιγεται καρφι;

Σου ξαναλεω μην πεφτεις στην παγιδα που σου πασαρουν καθε μερα τα πορνοκαναλα και αν θελεις να δηλωνεις ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δικαιωμα σου απλα χωρις να γνωριζεις μην πιστευεις παντα αυτο που σου πασαρουν ολοι αυτοι που εδω και χρονια ανεβαζαν και κατεβαζαν Κυβερνησεις με την λασπολογια τους γιαυτο και η πατριδα μας εφτασε σε αυτο το χαλι με ολα αυτα τα λαμογια που κυβερνησανΕικόνα

Και κατι τελευταιο για να μην νομιζεις οτι ειμαι κομπλεξικος και δεν θελω να σε βοηθησω να ποσταρεις μια αναρτηση που βρηκες ακολουθησε τις οδηγιες

1 Με το ποντικι πας στην παραθεση που θελεις να ποσταρεις κανεις δεξι κλικ και θα σου βγαλει αποθηκευση κειμενου

2Στην συνεχεια το αποθηκευεις και κατω δεξια στην οθονη θα σου βγαλει ξανα το Μυνημα αποθηκευση Ληψεις Το πληκτρολογης και στην συνεχεια σου βγαζει εναν πινακα οπου εκει πληκτρολογης εκει που γραφει αντιγραφη ληψεις

3Στην συνεχεια μπαινεις στο φορουμ πας στο θεμα που θες πατας δεξι κλικ σου βγαζει επικοληση το πατας και εισαι ετοιμοςΕικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης