Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Γράφει μέσα ακριβώς πόσους καλεί. Σε εμάς είχε καλέσει τον τριπλάσιο αριθμό ποσοστιαία ανά κατηγορία πάντως αν θυμάμαι σωστά. Για να έχει Κάβατζα
Άρα μπορεί να καλέσει και πάνω από 200 άτομα στη β
-
Επισκέπτης
επειδη το γνωριζω κι εγω αυτο απο ενα παιδι που ειναι σειρα σας . Μεχρι τωρα δεν σας εχουν δωσει ακομα κανονικο μισθο !! Σας εχουν πει για ποιο λογο δεν σας βαζουν το κανονικο μισθο!!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 03, 2026 12:11 amΚαι εγώ που είμαι σειρά σου επιβεβαιώνω. Αν δεν έχεις λεφτά στην άκρη δεν βγαίνεις δυστυχώς. Από εμάς παραιτήθηκαν πάρα πολλά άτομα από επαρχία και από τι φαίνεται θα παραιτηθούν πάλι όπως είπε το παιδί πιο πάνω πού είναι από επαρχία και ψάχνει τρόπο να παραιτηθεί. Κανονικό μισθό θα πάρουμε από τέλη Σεπτεμβρίου και μετά τώρα που έχουμε τοποθετηθεί σκέψου ακόμα παίρνουμε ψίχουλα!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 7:13 pmΣτην σχολή μας είχαν πει ότι η επόμενη σειρά δλδ εσείς θα μπείτε Σεπτεμβρίο..Μια φιλική συμβουλη ειδικά προς τα παιδιά της επαρχίας..Μέχρι να μπείτε σχολή μαζέψτε όσα παραπάνω χρήματα μπορείτε!! Οι πρώτοι μήνες είναι απίστευτα δύσκολοι από θέμα χρημάτων.. Παρά πολλά έξοδα και οι πρώτοι μισθοί είναι ψυχούλα στην κυριολεξία! Όποιος δεν κάνει καβατζα πριν μπει η δεν έχει βοήθεια από την οικογένειά του θα περάσει πολύ δύσκολα!Ας βγει κάποιος φρουρος από προηγούμενες σειρές να με διαψεύσει αν νωμιζει κάνεις ότι λέω ψέματα! Δεν τα λέω λέω για να σας αποτρέψω να μπείτε στο σωμα! Απλά να ξέρετε τι να περιμένετε τους πρώτους μήνες μην βρεθείτε προ εκπλήξεως όπως άλλες σειρές! Καλή επιτυχία σε όλους σας!!
-
Mariopl
Ξέρεις τι πιστεύω ότι συμβαίνει; Μάλλον το κάνουν αυτό, γιατι σε περίπτωση παραίτησης δε θα χρειαστεί να πληρώσουν μεγάλο πρόστιμο. Για αυτό δίνουν πολλοί λιγότερα κ στη συνέχεια τα παίρνουν αναδρομικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες