Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Πέρα από το πόσο εμμονικοί είστε που εδώ και 10 σελίδες λέτε τα ίδια, ενώ το νήμα έχει δημιουργηθεί για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όσο μπορούμε αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή αν έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία, εγώ προσωπικά εάν περάσω δεν θα σας ήθελα για συναδέλφους. Όλοι θέλουμε να περάσουμε χαλαρώστε λίγο. Είστε εσείς τώρα ώριμοι άνθρωποι να ασχολείστε με δικογραφίες να ανακρίνεται κτλπ ή να κουβαλάτε υπηρεσιακό πιστόλι; Κάντε λίγο έναν εσωτερικό αναλογισμό και συμπεριφερθείτε ανάλογα γιατί θα προσγειωθείτε απότομα μάγκες μου. Μια προκήρυξη είναι θα υπάρξουν άλλες τόσες και αν δεν κάτσει δεν έκατσε προχωράμε μπροστά δεν τελείωσε η ζωή. Καλή επιτυχία σε όλους και ήρεμα!
Μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω μηνύματα και μου ήρθε ένεκα και της ημέρας (ξέρω διαφορετική Εθνική εορτή βέβαια) το "Που ακούστηκε Έλληνες να τουφεκανε Έλληνες;! "
Χρόνια πολλά Έλληνες! Εύχομαι όσοι μπούμε να φανούμε αντάξιοι του Εθνοσημου, γνήσιοι συνεχιστές των Ηρώων του Έπους του '40!
Χρόνια πολλά Έλληνες! Εύχομαι όσοι μπούμε να φανούμε αντάξιοι του Εθνοσημου, γνήσιοι συνεχιστές των Ηρώων του Έπους του '40!
Ωραία τα λέτε κ γελάμε εμείς που τα διαβάζουμε. Αλλά καμία πληροφορία για το ποτε θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα έχουμε; Έστω κατά προσέγγιση από προηγούμενες προκηρύξεις.
Οαεε ο φορουμοσωτηραςOaee έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 4:32 pm Μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω μηνύματα και μου ήρθε ένεκα και της ημέρας (ξέρω διαφορετική Εθνική εορτή βέβαια) το "Που ακούστηκε Έλληνες να τουφεκανε Έλληνες;! "![]()
Ειρήνη ημίν Μαρσαλάκα φιλαράκι μου!Marshallgr έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 9:01 pmΟαεε ο φορουμοσωτηραςOaee έγραψε: Σάβ Οκτ 28, 2023 4:32 pm Μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω μηνύματα και μου ήρθε ένεκα και της ημέρας (ξέρω διαφορετική Εθνική εορτή βέβαια) το "Που ακούστηκε Έλληνες να τουφεκανε Έλληνες;! "![]()
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δηλώσει Πάτρα και πέριξ και είναι ΔΕ με εμπειρία και ανηκεί σε ειδική κατηγορία με άνθρωπο που έχει 67% αναπηρία;
Εγώ ιεκ πρώτη επιλογή. Αλλά γνωρίζω αλλά δύο άτομα με ιεκ εδώ στην Πάτρα. ΗFF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:08 pm Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δηλώσει Πάτρα και πέριξ και είναι ΔΕ με εμπειρία και ανηκεί σε ειδική κατηγορία με άνθρωπο που έχει 67% αναπηρία;
Είσαι σε ειδική κατηγορία όπως προανέφερα;Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:15 pmΕγώ ιεκ πρώτη επιλογή. Αλλά γνωρίζω αλλά δύο άτομα με ιεκ εδώ στην Πάτρα. ΗFF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:08 pm Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δηλώσει Πάτρα και πέριξ και είναι ΔΕ με εμπειρία και ανηκεί σε ειδική κατηγορία με άνθρωπο που έχει 67% αναπηρία;
Εγώ όχι μόνο ιεκ τα άλλα δύο άτομα που ξέρω είναι και ιεκ και ειδική κατηγορία. Αλλά νομίζω προηγείται το ιεκ σε όλες τις περιπτώσεις.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:17 pmΕίσαι σε ειδική κατηγορία όπως προανέφερα;Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:15 pmΕγώ ιεκ πρώτη επιλογή. Αλλά γνωρίζω αλλά δύο άτομα με ιεκ εδώ στην Πάτρα. ΗFF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:08 pm Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δηλώσει Πάτρα και πέριξ και είναι ΔΕ με εμπειρία και ανηκεί σε ειδική κατηγορία με άνθρωπο που έχει 67% αναπηρία;
Εγώ όχι μόνο ιεκ τα άλλα δύο άτομα που ξέρω είναι και ιεκ και ειδική κατηγορία. Αλλά νομίζω προηγείται το ιεκ σε όλες τις περιπτώσεις.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:17 pmΕίσαι σε ειδική κατηγορία όπως προανέφερα;Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:15 pmΕγώ ιεκ πρώτη επιλογή. Αλλά γνωρίζω αλλά δύο άτομα με ιεκ εδώ στην Πάτρα. ΗFF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:08 pm Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει δηλώσει Πάτρα και πέριξ και είναι ΔΕ με εμπειρία και ανηκεί σε ειδική κατηγορία με άνθρωπο που έχει 67% αναπηρία;
Φίλε μου καταρχήν καλή επιτυχία. Πρέπει να σου εξηγήσω λίγο πως θα οριστικοποιηθούν οι πίνακες. Προφανώς το ΙΕΚ (στέλεχος ασφάλειας προσώπων και υποδομών επιπέδου 5) προηγείται όλων των υπολοίπων απολυτηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΑΛΛΑ... Ετούτη η προκήρυξη δεσμεύτηκε ότι θα πάρει έναν συγκεκριμένο αριθμό ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανθρώπους που έχουν δικό τους άνθρωπο με 67% αναπηρία). Αυτό σημαίνει ότι εάν οι κάτοχοι ΙΕΚ επιπέδου 5 (εμπειρία ως σεκιούριτι νοείται η εμπειρία που αποκτήθηκε μετά την απόκτηση πιστοποίησης πτυχίου) δεν συμπληρώσουν τον αριθμό ειδικών θέσεων, τότε σειρά έχουν όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί ΔΕ έχοντες ή μη εμπειρία. Αν δεν έχω γίνει κατανοητός πες μου να το εξηγήσω πάλι.Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 5:22 pmΕγώ όχι μόνο ιεκ τα άλλα δύο άτομα που ξέρω είναι και ιεκ και ειδική κατηγορία. Αλλά νομίζω προηγείται το ιεκ σε όλες τις περιπτώσεις.

Δηλ άμα βρεθούν το ποσοστο % ιεκ με ειδική κατηγορία; Θα προηγηθεί ο Α επικ; Όταν στερέψουν τα ιεκ τότε θα ξεκινάνε να παίρνουν από Α επικ. Όπως και να έχει στην Πάτρα εγώ προσωπικά ξέρω 2 άτομα με ιεκ και ειδική κατηγορία προηγείται από τον Α επικ με ειδική κατηγορία
Μην μου πεις το αντίθετο τώρα γτ θα σκίσω τα πτυχία μου.
Μην μου πεις το αντίθετο τώρα γτ θα σκίσω τα πτυχία μου.
Αν και επειδή έχω μιλήσει με τον ασεπ για τις ειδικές κατηγορίες γτ έχω και εγώ ειδική κατηγορία αλλά για προσωπικούς λόγους δεν το έβαλα. Μ είπε το βάλεις δεν το βάλεις τα καλύπτεις όλα και χωρίς ειδική κατηγορία δεν νοείται ιεκ να μείνει εκτός. Καλύπτει και θέσεις με ειδικές κατηγορίες δηλ το ποσοστό π είναι να πάρει με ειδική κατηγορία από την συγκεκριμένη πόλη θα καλυφθεί από το ιεκ και ας μην είναι ιεκ. Πήρε 5 φορές ασεπ και το ίδιο μ είπαν.
Επειδή πήρα και εγώ να ρωτήσω, το ίδιο μου είπαν πχ ζητάει 10 άτομα στην Λάρισα 5 με εμπειρία και 5 χωρίς μέσα σε αυτά τα 10 άτομα θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες, αλλά μου λέει αν βρεθούν 10 ιεκ στην λαρισα θα καλύψουν αυτόματα και τις δέκα θέσεις των ειδικών κατηγορίων με άλλα λόγια τα ιεκ με τα ιεκ και η Α επικουρια με την Α επικουρια.
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Ξαναλέω, αν ο απαιτούμοενος αριθμός ειδικών κατηγοριών ΔΕΝ καλυφθεί απο κατόχους πτυχίου ΙΕΚ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι επικουρικοί θα καλύψουν τις θέσεις αυτές. Σκίσεις δεν σκίσεις τα πτυχία σου αυτό που σου λεω θα ισχύσει και κάνε ένα κόπο να διαβάσεις την προκύρηξη. Έγω ανήκω στην τρίτη ειδική κατηγορία (ανθρωπος που έχει τέκνο, σύζηγο, αδελφό ή γονείς με 67% αναπηρία και πάνω). Εάν αυτοί που δήλωσαν Πάτρα και γύρω γύρω από αυτήν είναι ΔΕ, ανήκουν στην ίδια ειδική κατηγορία με μένα, έχουν και το πτύχιο που έχεις ή με περνάνε στα μόρια τότε θα με περάσουν. Εάν κάτι λείπει από αυτά τοτέ κάλυψα την θέση εγώ. ΕΠΙΣΗς, δεν μπόρεις να δηλώσεις στην αρχική αίτηση ό, τι θες και μετά να παρουσιάσεις μέσω δικαιολογητικών διαφορετική κατάσταση. Η προκυρηξή είναι πολύ απλή, σου προτείνω να την διαβάσεις. Ειναι αστειότητα αυτό που λέτε και οι δυο σας. Εάν έχω πολυτεκνία και εσύ δεν έχεις τοτέ ας είσαι και ο Πρωθυπουργός, η θέση αυτή δεν καλύπτεται απο κανέναν τρίτεκνο, δίτεκνο ή άτεκνο. Τα πράγματα είναι απλά και άπο ότι φαίνεται κάποιοι από έσας πρώτη φορά συμμετέχετε σε προκύρηξη.Riojak έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:30 pm Αν και επειδή έχω μιλήσει με τον ασεπ για τις ειδικές κατηγορίες γτ έχω και εγώ ειδική κατηγορία αλλά για προσωπικούς λόγους δεν το έβαλα. Μ είπε το βάλεις δεν το βάλεις τα καλύπτεις όλα και χωρίς ειδική κατηγορία δεν νοείται ιεκ να μείνει εκτός. Καλύπτει και θέσεις με ειδικές κατηγορίες δηλ το ποσοστό π είναι να πάρει με ειδική κατηγορία από την συγκεκριμένη πόλη θα καλυφθεί από το ιεκ και ας μην είναι ιεκ. Πήρε 5 φορές ασεπ και το ίδιο μ είπαν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες