Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ξέρει κανείς κάτι έγκυρο για το όριο ηλικίας?
Χωρίς να ξέρω υποθέτω δεν θα αλλάξει τίποτα στα όρια. Για τα μόρια δεν ξέρω αν θα είναι της ΟΠΠΙ ή όχι οπότε το έχω απορία. Καλά θα ήταν να ανέβαζαν το όριο ηλικίας πάντως. Έστω στα 30.
Καλησπερα παιδια. Ειμαι στη σχολη της Δικαστικης Αστυνομιας στη Κομοτηνη και καποιοι καθηγητες αστυνομικοι μας ειπαν οτι το οριο στη προκηρυξη θα ειναι 35.
Εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο αλλα αυτοι ετσι λενε, τωρα θα φανει!
Εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο αλλα αυτοι ετσι λενε, τωρα θα φανει!
Καλησπέρα η προκήρυξη θα βγεί μέσω ΑΣΕΠ ή μέσω του υπουργείου προστασίας του πολίτη;.
Ποία είναι η διαφορά αν βγεις η προκήρυξη από ασεπ ή υπουργείου προστασίας του πολίτη;
Όταν θα βγεί η προκήρυξη θα παρακαλούσατε να έχει βγεί με ΑΣΕΠ γιατί θα πέσει το βύσμα του βύσματος, έστω και αν καθυστερούσε παραπάνω θα ήταν τουλάχιστον κατά 98% αξιοκρατικά
35 όριο ηλικίας και ΙΕΚ κύριο προσόν όπως στη Δικαστική.
Πάσοκε ευχαριστούμε!
Πάσοκε ευχαριστούμε!
Ο κάθε ένας με το μακρύ του και το κοντό του, διασώστη εάν έχεις κάποια εξέλιξη σε παρακαλώ ενημέρωσε μας ρε φίλε
Ελπίζω να είναι εξ ολοκλήρου από τον Ασεπ αλλιώς θα μπουν πάλι τα βύσματα όπως το 2019.
Μπήκαν άτομα που δεν πληρούν της προϋποθέσεις ύψους βάρους με τατουάζ. Στο 1000αρι θα έπρεπε να κοπούν πολλά άτομα. Γενικότερα η διαδικασία ήταν εντελώς troll.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες