Να φανταστώ τυχαία μιλάς για 3 μηνός. Ομως πιστεύω ότι ξέρουν από τώρα πόσα άτομα θα χρειαστούν σε συνδιασμό με τα ΑΕΙ που θα μπουν. Άλλωστε έχε ι συσταθεί ειδική υπηρεσία στη Γάζα που οργανώθηκε. Αρα αυτοί γνωρίζουν.Kostasdim έγραψε:Υπομονή Σε κάνα 3μηνο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Να φανταστώ τυχαία μιλάς για 3 μηνός. Ομως πιστεύω ότι ξέρουν από τώρα πόσα άτομα θα χρειαστούν σε συνδιασμό με τα ΑΕΙ που θα μπουν. Άλλωστε έχε ι συσταθεί ειδική υπηρεσία στη Γάζα που οργανώθηκε. Αρα αυτοί γνωρίζουν.Kostasdim έγραψε:Υπομονή Σε κάνα 3μηνο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Τι να σου πω ρε φίλε. Σίγουρα ξέρουν αυτοί... Εμάς ποιός θα μας πει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έτσι είναι και μάλλον δεν πήραν καμία απάντηση αυτοί που στείλαν την επιστολή στο πρωθυπουργό
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Έτσι είναι και μάλλον δεν πήραν καμία απάντηση αυτοί που στείλαν την επιστολή στο πρωθυπουργό
Γιατί πίστευες ότι θα πάρουν απάντηση από τον Πρωθυπουργό;

Ο πρωθυπουργός Χαμπάρι δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής το τι γίνεται.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Που να ξέρεις τι παίζεται και που κολλάει η δουλειά λίγοι τα ξέρουν κι όσοι τους ξέρουν δεν μιλαναι συνήθως. Τα αεί μουγκα ενώ πέρσυ όλο για ανομία μιλούσαν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αισιοδοξία φίλε και όλα θα γίνουν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Θα μας φάει το άγχοςKostasdim έγραψε:Αισιοδοξία φίλε και όλα θα γίνουν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μετά τις ΠΚΕ, βγαίνουν μόνο οι πίνακες των προσληφθεντων ; Εγώ δηλαδή που είμαι περίπου στη θέση 1000, θα ξέρω πόσο θα έχω πλησιάσει στους 800;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πιστεύω ότι νωρίτερα από την καινούργια χρονιά δεν θα έχουμε νέα τους. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. Μακάρι όμως να διαψευστώ δεν θα με πειράξει καθόλου!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από την στιγμή που θα μπούνε στην σχολή μετά μετράει για εμάς αντίστροφα
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Silva12 έγραψε:Μετά τις ΠΚΕ, βγαίνουν μόνο οι πίνακες των προσληφθεντων ; Εγώ δηλαδή που είμαι περίπου στη θέση 1000, θα ξέρω πόσο θα έχω πλησιάσει στους 800;
Άμα πάρει τους υπόλοιπους 600 αργότερα, είσαι σίγουρα μέσα.
Θα κοπούν αρκετοί και θα πάει στο 1000.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι να πω, μακάρι ! Άρα λογικά μετά τις ΠΚΕ θα υπάρξει ενημέρωση για το Πόσοι δεν πέρασαν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Θα βγουν τελικοί πίνακες μετά τις ΠΚΕ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μόλις άκουσα το Τάκη στις εξαγγελίες προβλέπει δεκαμηνη σκληρή εκπαίδευση τους Δίας και αναβάθμιση αστυνομικών ακαδημιων. Αρα αποκλείεται να παναι από οππι Δίας κτλ και αύξηση εισακτεων από πανελλήνιες οπότε άλλη προκυρηξη ειδ φρουρών δεν βγαίνει. Αρα εμείς ας ελπίσουμε να θέλουν σωστή οππι για να μπούμε και οι 1000 γιατί άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες