Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Οντως το workenter εχει καλες πηγες σε σχεση με αλλα.. κ ναι δεν ειναι απιθανο να μας κανουν καμια τετοια εκπληξη.. οποτε οσοι εχουν αφησει εκρεμμοτητες καλο ειναι να τις τελειωσουν γιατι ποτε δεν ξερεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Η ΝΔ είπε οτ έχει έτοιμα νομοσχέδια κτλ οπότε και ο Αύγουστος ειναι μέσα στ παιχνίδι.
Ναι το ακουσα και εγω αυτο σημερα που ειπε. κ παλι τονησε για τις προσληψεις κ αμεσες για να νιωθουν οι πολιτες ασφαλεια
Ε ναι. Πάνω απ'όλα οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια. Θυμίστε μου μια πριν το 2015. Ποιοι ήτανε πάνω στην κυβέρνηση; Ποιος δεν έκανε προσλήψεις στην αστυνομία; Ποιοι ψήφισαν τα μνημόνια που υποτίθεται έλεγαν για μείωση μισθού και προσλήψεων; Υπάρχει άραγε κάποιος από εσάς που να έχει διαβάσει τα μνημόνια;
Και εσείς θα ψηφίσετε τον Κούλη επειδή σας υποσχέθηκε 1500 θέσεις για Ε. Φ... Είστε άξιοι της μοίρα σας... Όταν μπείτε μην λέτε μετά όμως π. Χ αφήνουν τις μηχανές χωρίς σέρβις κτλπ κτλπ... Δεν έχει καύσιμα και άλλες ιστορίες. Ρωτήστε παιδιά της ΔΙ. ΑΣ να σας πούνε τι γινότανε. Που αν δεν είχανε δωρεές από τους Εφοπλιστές... Δεν θα ήτανε μηχανές πλέον αλλά ποδήλατα με πετάλι.
Δεν πρόκειται να αλλάξετε μυαλά. Αλλά μην λέτε πως δεν ξέρατε. Ο καθένας ας ψηφίσει με την συνείδηση του καθαρή.
Και εσείς θα ψηφίσετε τον Κούλη επειδή σας υποσχέθηκε 1500 θέσεις για Ε. Φ... Είστε άξιοι της μοίρα σας... Όταν μπείτε μην λέτε μετά όμως π. Χ αφήνουν τις μηχανές χωρίς σέρβις κτλπ κτλπ... Δεν έχει καύσιμα και άλλες ιστορίες. Ρωτήστε παιδιά της ΔΙ. ΑΣ να σας πούνε τι γινότανε. Που αν δεν είχανε δωρεές από τους Εφοπλιστές... Δεν θα ήτανε μηχανές πλέον αλλά ποδήλατα με πετάλι.
Δεν πρόκειται να αλλάξετε μυαλά. Αλλά μην λέτε πως δεν ξέρατε. Ο καθένας ας ψηφίσει με την συνείδηση του καθαρή.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Fsafa θα κόψει τους συμβασιουχιυς και από εκεί θα βρει λεφτά για μηχανές κτλ... Κατάλαβες?;8000 πήρε στο Δήμο και άλλους τόσους κράτησε με συμβάσεις και σε πείραξαν τα 1500 άτομα στν αστυνομία μετά από 8 χρόνια; Τρελές προλήψεις τα τελευταία χρόνια στο δημόσιο εκτός απ τα σώματα ασφαλείας. Προφανής ο λόγος που τ γράφεις... Θα σου περάσει
Bill931 έγραψε:Fsafa θα κόψει τους συμβασιουχιυς και από εκεί θα βρει λεφτά για μηχανές κτλ... Κατάλαβες;8000 πήρε στο Δήμο και άλλους τόσους κράτησε με συμβάσεις και σε πείραξαν τα 1500 άτομα στν αστυνομία μετά από 8 χρόνια; Τρελές προλήψεις τα τελευταία χρόνια στο δημόσιο εκτός απ τα σώματα ασφαλείας. Προφανής ο λόγος που τ γράφεις... Θα σου περάσει
Ο Κούλης φίλτατε 2013-2015 είχε κόψει από την αστυνομία. Τόσα ξέρεις τόσα λες :)
Επίσης τόσα χρόνια πριν που γινότανε πανηγυράκι. Έπαιρνε στην αστυνομία 2000 (εφ και αστ) κάτι 600αρες στο Λ/Σ... Τα ξεχνάς. Δεν πειράζει. Είσαι μικρός.
Δεν με πείραξε ρε φίλε η αστυνομία. Ξεκόλλα ίσα ίσα που για να στα γράφω αυτά για μηχανές, εξοπλισμό. Σημαίνει πως γνωρίζω. Δεν είμαι άσχετος που ξύπνησα μια μέρα και είπα να γράψω.
Παιδια εγω εχω ΕΠΑΛ.. Στην Α κατηγορια βγαζω 3040 μορια... και στην Β κατηγορια βγαζω 3160... Που θα ηταν καλυτερα να δηλωνα; Ευχαριστω πολυ!!!
Xanthos έγραψε:Με το απολυτηριο στην Α και με το πτυχιο στην Β κατηγορια
δηλαδή στέλνω 2φακελους; ή το πτυχίο το στέλνω εφόσον ζητάει την ειδικότητα;
Δεν υπαρχει ειδικοτητα.. στελνεις η το πτυχιο η το απολυτηριο.. κοιτα αν παρει πχ 1500 ατομα που λεει με το απολυτηριο πας α κατηγορια που ειναι 80% αρα διεκδηκεις μια θεση απο τις 1200 θεσεις.. στην β κατηγορια με το 20% διεκδηκεις μια θεση αναμεσα στις 300.. αυτο θα τι κρινεις αναλογα με το βαθμο που εχεις αναμεσα σε απολυτηριο κ πτυχιο κ αναμεσα σε ολα τα μορια που μαζευεις ειτε στην α ειτε στην β κατηγορια.. για να δεις που σε συμφερει κ που εχεις περισσοτερες πιθανοτητες
Εσυ φιλε με τα μορια π εχεις αν τα βγαζεις οντος και στις 2 εισαι μεσα... εισαι ζαχαρη!!!
μπραβο σου!!!

Οσο πιανουμε τα κομματικα εδω μεσα παιδες αστα να πανε.. εγω ενα εχω να πω απο ολους εχουμε. συμφερων ειτε λιγο ειτε πολυ.. ειτε λεγετε κουλης π κανει ταζει προσληψεις σε αστυνομια ειτε λεγετε τσιπρας και θελει να φτασει το μισθο 800 πχ.. ο καθε ενας ψιφηζει με δικα του κριτηρια κ τι των συμφερει πλεων ασχετος αν αυτο θα ειναι μια προκυρηξη για να κερδισει μια θεση.. εδω π μας φτασανε τοσα χρονια ετσι λειτουργουμε φιλε fsafa. κανεις δεν ειναι σωστος απο αυτους κανεις δεν θα τα κανει ολα τελεια. ουτε ο κουλις θα λυση τι προβλημα νε 2000 χιλιαδες προσληψεις ουτε ο τσιπρας με τα 800 ευρω.. ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν..
Xanthos.. Ευχαριστω πολυ φιλε καλη τυχη σε ολους... Ειμουν και ΔΕΑ ΕΔ γιαυτο μου πανε τοσα... εχω lower Α, Β, Γ επαγγελματικο και απολ. λυκειου 14,4 και πτυχιο επαλ 15,6... Εσυ πισα βγαζεις;
Παίδες μόλις μίλησα με σχολη οδηγών για την γ κατηγορία. Μου ειπε εξετάσεις γινοττε Θεωρητικές αλλά οι εξετάσεις οδηγήσεις ακομα δεν πηρανε μπρος και περιμένουν είναι λεει άγνωστο αν ξεκινήσουν τουλάχιστον αυγουστο. Δηλαδη στην ουσία δεν προλαβαίνουμε να το παρουμε αν βγει αυγουστο και σεπτεμβριο η προκήρυξη. Να παρακαλαμε να αρχισουν οι εξετάσεις τζαμπα και τα λεφτα μας θα πετάξουμε και χρονο στο διάβασμα για την θεωρία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έτσι ακριβώς... Άλλος θέλει να γίνει μόνιμος με ανανέωση συμβάσεων άλλος αναμένει τν προκήρυξη κτλ.O fsafa κάθε φορά κατηγορεί τν κουλή αλλά ένα σχόλιο για τν απαξίωση τς αστυνομίας από τν τσιπρα δεν είδα να γράφει... Όταν αναφέρεται κάτι γ ΝΔ κατευθείαν αρχίζει Ν κατηγορεί... Θα χει τους λόγους του μαλλον
Εγω εχω μαθει οτι δινουμε κανονικα δεν υπαρχει θεμα.. αμα εισαι απο μεγαλη πολη πχ αθηνα κ λοιπα λιγο δυσκολο γιατι νομιζω παιζουν κ τα ατομα π περιμενουν τοσο καιρο.. γιατι ρωτησα αν μπορω να το βγαλω μεχρι τον αυγουστο κ μ ειπε ναι.. τωρα τι να πω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες