Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα! Με πείρε τηλέφωνο η στρατολογία κ μου είπε αύριο να παω να πάρω το χαρτί! Παρουσιαζωμαι δεύτερα 29 στην Αυλώνα!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κι εγω Τριπολη πηρα και μου ειπαν 2-3 μερες. Σε αλλους ειπαν 5. Τελοσπαντων λιγες ειναι ενταξει.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Με πήραν και μένα με την σειρά μου να πάω αύριο να πάρω το χαρτί.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε:Με πήραν και μένα με την σειρά μου να πάω αύριο να πάρω το χαρτί.
Άντε με το καλό φίλε! Έχει ώρα που σε πείραν τηλέφωνο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Στις 2 με πήραν απο την στρατολογία και μου είπαν ότι είναι ήδη στο τμήμα.xAnimus έγραψε:Chris lok έγραψε:Με πήραν και μένα με την σειρά μου να πάω αύριο να πάρω το χαρτί.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε:Στις 2 με πήραν απο την στρατολογία και μου είπαν ότι είναι ήδη στο τμήμα.xAnimus έγραψε:Chris lok έγραψε:Με πήραν και μένα με την σειρά μου να πάω αύριο να πάρω το χαρτί.
Περίεργο. Εμένα δεν με πείραν. Πέρασα κανονικά τα αθλήματα, δεν βλέπω πως γίνεται να κόπηκα. Τέλος πάντων, ελπίζω τα αποτελέσματα να τα αναρτήσουν σήμερα στην ιστοσελίδα να είμαι σίγουρος.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν πέρασες τα αθλήματα μην φοβάσαι τίποτα(αν και έχω την υποψία ότι και αυτοί που δεν τα πέρασαν τους έβαλαν κανονικά). Αφού δεν ανέβηκαν τα αποτελέσματα μέχρι τις 2 βλέπω να τα ανεβάζουν αύριο.. Ξέρεις τώρα.. Δημόσιο.xAnimus έγραψε:Chris lok έγραψε:Στις 2 με πήραν απο την στρατολογία και μου είπαν ότι είναι ήδη στο τμήμα.xAnimus έγραψε:Chris lok έγραψε:Με πήραν και μένα με την σειρά μου να πάω αύριο να πάρω το χαρτί.
Περίεργο. Εμένα δεν με πείραν. Πέρασα κανονικά τα αθλήματα, δεν βλέπω πως γίνεται να κόπηκα. Τέλος πάντων, ελπίζω τα αποτελέσματα να τα αναρτήσουν σήμερα στην ιστοσελίδα να είμαι σίγουρος.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε: Αν πέρασες τα αθλήματα μην φοβάσαι τίποτα (αν και έχω την υποψία ότι και αυτοί που δεν τα πέρασαν τους έβαλαν κανονικά). Αφού δεν ανέβηκαν τα αποτελέσματα μέχρι τις 2 βλέπω να τα ανεβάζουν αύριο. Ξέρεις τώρα. Δημόσιο.
Και εγώ αυτό ελπίζω. Τι να πω... Σε είπαν πάντως να πας στο αστυνομικό τμήμα, όχι στο στρατολογικό κέντρο, έτσι; Γιατί μπορώ απλά να πάω να ρωτήσω καλού κακού αύριο.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ναι στο αστυνομικό τμήμα μου είπαν να πάω. Είναι ήδη εκεί.xAnimus έγραψε:Chris lok έγραψε: Αν πέρασες τα αθλήματα μην φοβάσαι τίποτα (αν και έχω την υποψία ότι και αυτοί που δεν τα πέρασαν τους έβαλαν κανονικά). Αφού δεν ανέβηκαν τα αποτελέσματα μέχρι τις 2 βλέπω να τα ανεβάζουν αύριο. Ξέρεις τώρα. Δημόσιο.
Και εγώ αυτό ελπίζω. Τι να πω... Σε είπαν πάντως να πας στο αστυνομικό τμήμα, όχι στο στρατολογικό κέντρο, έτσι; Γιατί μπορώ απλά να πάω να ρωτήσω καλού κακού αύριο.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αερονομος από Θεσσαλονίκη ! Τα λέμε Τρίπολη 29 Μαϊου 344 σειρά
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Έχουν στείλει σέ κανένα χαρτί γιά στρατό ξηράς από τήν στρατολογία Πατρών ; Γτ εμένα μου είπανε ότι θά στείλουν αύριο
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
μαγκες εχω καποιες αποριες, καποιος να μας τις λυσει...
1) ξερετε ποσες μερες θα κατσουμε εκει;
2) θα εχουμε αδεια καποιες ημερες μετα?
3) θα παμε για μετ-εκπαιδευση ή απευθειας μεταθεση εκει π ειναι να παμε
4) επιτρεπονται τα smartphone?
5) θα μας δωσουν ολον τον ρουχισμο οπως τοτε ;
μετεωρολογος- για αθηνα
1) ξερετε ποσες μερες θα κατσουμε εκει;
2) θα εχουμε αδεια καποιες ημερες μετα?
3) θα παμε για μετ-εκπαιδευση ή απευθειας μεταθεση εκει π ειναι να παμε
4) επιτρεπονται τα smartphone?
5) θα μας δωσουν ολον τον ρουχισμο οπως τοτε ;
μετεωρολογος- για αθηνα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξερει κάποιος πόσες μέρες διαρκεί η εκπαίδευση στην Τρίπολη για τους οβα; Μια εβδομάδα; η μήπως παραπάνω;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μπορεί κάποιος να. μου πει. σε πιο site να. μπω για να δω ποιες μονάδες της αεροπορίας θα. παρουν ΟΒΑ; γτ. εμαθα. οτι είναι συγκεκριμένες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες