Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Ναι αλλα εννοειται οτι εχει κανει καποια βηματα το ολο θεμα! απο τον γεναρη ακουγεται!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
toro έγραψε:Ναι αλλα εννοειται οτι εχει κανει καποια βηματα το ολο θεμα! Απο τον γεναρη ακουγεται!
Ναι, είναι σαν την monopoly, τώρα αγοράζουμε σπίτια,2 καλές ζαριές θέλουμε για να το τερματίσουμε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Εινσι δυσκολο να λενε ολοι ψέματα! λογικα το θεμα θα εχει προχωρήσει οπως λεει κ ο τόρο. κ εγω για Αύγουστο πιστευω. αλλα τουλαχιστον μετα τις εκλογες θα μπορούμε να μάθουμε πληροφορίες... δε θα λενε μετα τις εκλογες. ;)
Αντι να με ειρωνευεσαι δεν κοιτας τι θα κανεις με τον ηλιθιο που μας εχει ζαλισει τον ερωτα λεω εγω?Greek_Army έγραψε:toro έγραψε:Ναι αλλα εννοειται οτι εχει κανει καποια βηματα το ολο θεμα! Απο τον γεναρη ακουγεται!
Ναι, είναι σαν την monopoly, τώρα αγοράζουμε σπίτια,2 καλές ζαριές θέλουμε για να το τερματίσουμε.
gr marine μιλησες μ βουλευτη και σου ειπε οτι θα βγει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ο βουλευτής του νομού μου, τηλεφώνησε μπροςτα μου στο γραφείο του Δένδια. κ μίλησε με τους νομικούς του συμβούλους και του ειπαν για μετα τις εκλογες οτι θα ΒΓΕΙ. για την ιστορία ειναι της ίδιας παράταξης ο βουλευτής μου. θεωρω οτι ειναι λίγο δυσκολο να λενε ολοι ναι μονο κ μονο για ψηφοθηρια. τετοιος συντονισμός πια?
Δεν ξερω αν θα συμφωνησετε μαζι μου αλλα περσι δεν υπηρχε τοση κινητικοτητα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγω συμφωνώ...
Το να έχουν συντονιστεί για να λένε τα ίδια μην το αποκλείεις, μερικοί είναι ικανοί να σου κάτσουν για μια ψήφο...
-
- Στρατηγός
toro έγραψε:Αντι να με ειρωνευεσαι δεν κοιτας τι θα κανεις με τον ηλιθιο που μας εχει ζαλισει τον ερωτα λεω εγω;Greek_Army έγραψε:toro έγραψε:Ναι αλλα εννοειται οτι εχει κανει καποια βηματα το ολο θεμα! Απο τον γεναρη ακουγεται!
Δεν ειρωνεύομαι είναι η γνώμη μου, με τον τύπο δεν μπορώ να κανώ κάτι, μην του δίνεται σημασία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δυστηχως κανουν τα παντα για μια ψήφο, ας ελπίζουμε ομως οτι ολα θα πανε καλα!
Greek_Army έγραψε:toro έγραψε:Αντι να με ειρωνευεσαι δεν κοιτας τι θα κανεις με τον ηλιθιο που μας εχει ζαλισει τον ερωτα λεω εγω;Greek_Army έγραψε:toro έγραψε:Ναι αλλα εννοειται οτι εχει κανει καποια βηματα το ολο θεμα! Απο τον γεναρη ακουγεται!
Δεν ειρωνεύομαι είναι η γνώμη μου, με τον τύπο δεν μπορώ να κανώ κάτι, μην του δίνεται σημασία.
Σου είχα στείλει μήνυμα ρωτώντας αν του είχατε κάνει IP ban αλλά πότε δε μου απάντησες...
-
- Στρατηγός
Αν απαντάω σε κάθε μήνυμα που λαμβάνω δεν θα προλάβαινα ούτε να κατουρήσω, δεν έχει static IP για να τον κανω ban με ένα απλό reset παίρνει καινούρια IP, μπορώ όμως να κάνω ban την εταιρεία που είναι, με αυτό τον τρόπο θα μείνει έξω το 50% των χρηστών
και επειδή αυτό δεν γίνεται καθόμαστε και τον ανεχόμαστε.

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Greek army Μην γαμας το θεμα ρε φιλε εδω γραφουμε για ειδικους φρουρους μην σβηνεις τωρα και τα δικα σου μηνυματα... 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Έπεσε η πρώτη φάπα στις εκλογές κ αποσύρεται το αριστερό κομματοσκυλο.. η προκυρηξη θα βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες