Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Bathory »

evi85 έγραψε:Μακαρι να ειναι αξιοκρατικά τα πράγματα. Να περάσουν όσοι αξίζουν. Μην πάει τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξουμε... Πάντως στις 17 θα πάμε μόνο για υψομέτρηση και θα φύγουμε; ... Έξοδα πολλά αλλά τι να κάνουμε! Τουλάχιστον μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα!

Όσοι στείλουμε τα χαρτια μας για τους σημαιοφόρους, λογικά δε θα εχουμε μια ενημέρωση ότι εχουμε κάνει σωστά τις ενέργειες μας; Για να μην ανεβούμε τσάμπα στην αθηνα για το υψος
Θα υπάρξει ενημέρωση απ'την επίσημη ιστοσελίδα. Όσοι απορριφθούν νομίζω θα γράφει δίπλα και την ακριβή αιτία.
Μπάτμαν

Δημοσίευση από Μπάτμαν »

Όταν εκδόσουν όμως την προκήρυξη των τεχνικών αξιωματικών Λ. Σ. Να θέσουν κάποιες θεσούλες κ για αποφοίτους Θετικών Επιστημών. Δηλ. Πώς στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων, ρε μάγκες, τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι (Είτε από ΑΕΙ (όλα!) είτε από Πολυτεχνείο (λιγότερες θέσεις μεν, υπαρκτές δε... ) Αυτά. Αμάν πια///
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

admiral123q έγραψε:Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !

εκτος τοπου εκτος χρονου το ποστ σου... Εντελως ασχετο...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

evi85 έγραψε:Μακαρι να ειναι αξιοκρατικά τα πράγματα. Να περάσουν όσοι αξίζουν. Μην πάει τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξουμε... Πάντως στις 17 θα πάμε μόνο για υψομέτρηση και θα φύγουμε; ... Έξοδα πολλά αλλά τι να κάνουμε! Τουλάχιστον μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα!

Όσοι στείλουμε τα χαρτια μας για τους σημαιοφόρους, λογικά δε θα εχουμε μια ενημέρωση ότι εχουμε κάνει σωστά τις ενέργειες μας; Για να μην ανεβούμε τσάμπα στην αθηνα για το υψος

αδικα χτυπιεσαι... ΛΣ=ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΥΣΜΑΤΟΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ... Στο εχω ξαναγραψει... ΕΑΝ φτασεις στις γραπτες εξετασεις ουδεις εχει το δικαιωμα να κανει αναβαθμολογηση του γραπτου του... Οποιος καταλαβε καταλαβε... Εαν θελεις να εχεις το κεφαλι σου εν μερη ησυχο και χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να φας αδικα τα λεφτα σου δωσε και για λφ και υπαξ.
Μπάτμαν

Δημοσίευση από Μπάτμαν »

greko_27 έγραψε:
admiral123q έγραψε:Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !

εκτος τοπου εκτος χρονου το ποστ σου... Εντελως ασχετο...

Πες λίγο ρε Γκρέκο... Και για πες. Δηλ. Δεν έχω καθόλου δίκιο ρε μάγκα σε αυτό που λέω παραπάνω. Ημαρτονννν
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μπάτμαν έγραψε:
Πες λίγο ρε Γκρέκο... Και για πες. Δηλ. Δεν έχω καθόλου δίκιο ρε μάγκα σε αυτό που λέω παραπάνω. Ημαρτονννν

εχεις δικαιο αλλα ακρη δεν προκειτε να βγαλεις ποτε... εδω στους αξιωματικους μπορουν να συμμετασχουν ατομα απο το ανοιχτο πανεπιστημιοΕικόνα... Εδω αλλαζουνε τα υψη, τα προσοντα τις ηλικιες οπως τους συμφαιρει για να βολεψουν συγκεκριμενα ατομα εις βαρος του συνολου... Καλυτερα να αφηναν τις γραπτες εξετασεις εκτος απο τους αξιωμ και στους υπαξ και στους λφ... Ετσι οπως ηταν και ο καθενας εας εβαζε το βυσμα του... Εικόνα. Οχι να λενε οτι θα κανουν αντικειμενικες προσληψεις και τελικα τα εκαναν *****Εικόνα... Χωρις να λαμβανουΝ υποψην τους τις πραγματικες αναγκες τοΥ ΛΣ
ΥΓ. Δεν αξιζει να ασχοληθεις καν... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Starseeds
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Starseeds »

Παιδια εχω μια απορια διαβασα ολα τα ποστ αλλα παλι μπερδευτικα.
Εγω εχω μονο ενα απολυτηριο τεχνικου λυκειου, απολυτηριο στρατου στις ειδικες δυναμεις, ενα απολυτηριο ΙΕΚ (ειδικοτητα τεχνικος υπολογιστων) και για τα αγγλικα παιζετε ακομη γιατι δινω TOEIC και πιστευω να το εχω παρει σε επιπεδο lower. Τωρα τα αλλα που λεει για ecdl δυστυχως δεν το εχω. Μπορω να κανω την αιτηση για λιμενοφυλακας; Και αν ναι θελει βυσμα και να το ξεχασω γιατι εγω δεν εχω τιποτα απολυτως
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Starseeds έγραψε:Παιδια εχω μια απορια διαβασα ολα τα ποστ αλλα παλι μπερδευτικα.
Εγω εχω μονο ενα απολυτηριο τεχνικου λυκειου, απολυτηριο στρατου στις ειδικες δυναμεις, ενα απολυτηριο ΙΕΚ (ειδικοτητα τεχνικος υπολογιστων) και για τα αγγλικα παιζετε ακομη γιατι δινω TOEIC και πιστευω να το εχω παρει σε επιπεδο lower. Τωρα τα αλλα που λεει για ecdl δυστυχως δεν το εχω. Μπορω να κανω την αιτηση για λιμενοφυλακας; Και αν ναι θελει βυσμα και να το ξεχασω γιατι εγω δεν εχω τιποτα απολυτως

πρεπει να παρεις το ecdl... Αλλιως θα απορριφθει η αιτηση σου...
f@n!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από f@n! »

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas17 »

f@n! έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

1) Oχι

2) Ναι

3) Ναι

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Kostas17 έγραψε:
f@n! έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

1) Oχι

2) Ναι

3) Ναι

μα καλα με τι απολυτηρια θα μπουνε απο τα λυκεια;18+; Εδω μιλαμε για ΜΙΤ οχι λιμενικο... ΕικόναΕικόνα

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από dalena »

... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

dalena έγραψε:... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...

εγω 19500 εχω.2 γλωσσες σε αριστο επιπεδο;
Acheen
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Acheen »

dalena έγραψε:... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...

Σε τί επίπεδο οι δύο γλώσσες; Άριστη και πολύ καλή; Διότι, απ'ό, τι βλέπω, το καλό επίπεδο δεν μοριοδοτείται (οι έχοντες Lower και σχετικά δεν μοριοδοτούνται).

Ξέρεις κανείς ρε παιδιά, με βάση τη φετινή μοριοδότηση (βάσει προκήρυξης) πόσα μόρια πρέπει να έχει (ελάχιστο όριο πχ) για να έχει ελπίδες; 2000;3000; Πόσα περίπου; Έχουμε γνώση από παλαιότερους διαγωνισμούς;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης