Θα υπάρξει ενημέρωση απ'την επίσημη ιστοσελίδα. Όσοι απορριφθούν νομίζω θα γράφει δίπλα και την ακριβή αιτία.evi85 έγραψε:Μακαρι να ειναι αξιοκρατικά τα πράγματα. Να περάσουν όσοι αξίζουν. Μην πάει τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξουμε... Πάντως στις 17 θα πάμε μόνο για υψομέτρηση και θα φύγουμε; ... Έξοδα πολλά αλλά τι να κάνουμε! Τουλάχιστον μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα!
Όσοι στείλουμε τα χαρτια μας για τους σημαιοφόρους, λογικά δε θα εχουμε μια ενημέρωση ότι εχουμε κάνει σωστά τις ενέργειες μας; Για να μην ανεβούμε τσάμπα στην αθηνα για το υψος
Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Όταν εκδόσουν όμως την προκήρυξη των τεχνικών αξιωματικών Λ. Σ. Να θέσουν κάποιες θεσούλες κ για αποφοίτους Θετικών Επιστημών. Δηλ. Πώς στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων, ρε μάγκες, τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι (Είτε από ΑΕΙ (όλα!) είτε από Πολυτεχνείο (λιγότερες θέσεις μεν, υπαρκτές δε... ) Αυτά. Αμάν πια///
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
admiral123q έγραψε:Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !
εκτος τοπου εκτος χρονου το ποστ σου... Εντελως ασχετο...
- greko_27
- Υποστράτηγος
evi85 έγραψε:Μακαρι να ειναι αξιοκρατικά τα πράγματα. Να περάσουν όσοι αξίζουν. Μην πάει τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξουμε... Πάντως στις 17 θα πάμε μόνο για υψομέτρηση και θα φύγουμε; ... Έξοδα πολλά αλλά τι να κάνουμε! Τουλάχιστον μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα!
Όσοι στείλουμε τα χαρτια μας για τους σημαιοφόρους, λογικά δε θα εχουμε μια ενημέρωση ότι εχουμε κάνει σωστά τις ενέργειες μας; Για να μην ανεβούμε τσάμπα στην αθηνα για το υψος
αδικα χτυπιεσαι... ΛΣ=ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΥΣΜΑΤΟΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ... Στο εχω ξαναγραψει... ΕΑΝ φτασεις στις γραπτες εξετασεις ουδεις εχει το δικαιωμα να κανει αναβαθμολογηση του γραπτου του... Οποιος καταλαβε καταλαβε... Εαν θελεις να εχεις το κεφαλι σου εν μερη ησυχο και χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να φας αδικα τα λεφτα σου δωσε και για λφ και υπαξ.
greko_27 έγραψε:admiral123q έγραψε:Όταν Μιλάς Για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ΔΕΝ Θα τους Βάζεις Σε ενα Σακούλι. Εγω ΔΕΑ στης Ειδικες Δυνάμεις Έκανα 22 Ασκήσεις Δκτης Λόχου 1 Μήνα Και Εκπαιδευτής Σε 3 Σειρές ΠΕΝ (ολες Νυχτερινές Μεσα) και για να Γίνουμε Πράσινοι Πήγαμε Ρεντινα (ΚΕΑΠ) Ιανουάριο (όποιος Εχει Πάει Ξέρει) εσυ Κύριε ΟΠΛΙΤΗ που Νομίζεις Οτι Έκανες Σκοπιά ΣΤΗ ΣΕΑΠ Κάναμε Σκοπιες με Ύπνο 5 ωρες τη μερα και ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ... Αλά Που να Ξέρεις Εσυ αυτα Μονο Προσοχή Και Θέσεις Για Κάμψεις Ξερεις... Ακου εκει να Καταργηθεί Ο ΘΕΣΜΟΣ Ρώτα Καπιους που Ξέρουν Και Όχι ΔΕΑ σε ΤΕ η σε Κάτι Νεκρά Ταγματα Πεζικού !
εκτος τοπου εκτος χρονου το ποστ σου... Εντελως ασχετο...
Πες λίγο ρε Γκρέκο... Και για πες. Δηλ. Δεν έχω καθόλου δίκιο ρε μάγκα σε αυτό που λέω παραπάνω. Ημαρτονννν
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μπάτμαν έγραψε:
Πες λίγο ρε Γκρέκο... Και για πες. Δηλ. Δεν έχω καθόλου δίκιο ρε μάγκα σε αυτό που λέω παραπάνω. Ημαρτονννν
εχεις δικαιο αλλα ακρη δεν προκειτε να βγαλεις ποτε... εδω στους αξιωματικους μπορουν να συμμετασχουν ατομα απο το ανοιχτο πανεπιστημιο

ΥΓ. Δεν αξιζει να ασχοληθεις καν...

- Starseeds
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Παιδια εχω μια απορια διαβασα ολα τα ποστ αλλα παλι μπερδευτικα.
Εγω εχω μονο ενα απολυτηριο τεχνικου λυκειου, απολυτηριο στρατου στις ειδικες δυναμεις, ενα απολυτηριο ΙΕΚ (ειδικοτητα τεχνικος υπολογιστων) και για τα αγγλικα παιζετε ακομη γιατι δινω TOEIC και πιστευω να το εχω παρει σε επιπεδο lower. Τωρα τα αλλα που λεει για ecdl δυστυχως δεν το εχω. Μπορω να κανω την αιτηση για λιμενοφυλακας; Και αν ναι θελει βυσμα και να το ξεχασω γιατι εγω δεν εχω τιποτα απολυτως
Εγω εχω μονο ενα απολυτηριο τεχνικου λυκειου, απολυτηριο στρατου στις ειδικες δυναμεις, ενα απολυτηριο ΙΕΚ (ειδικοτητα τεχνικος υπολογιστων) και για τα αγγλικα παιζετε ακομη γιατι δινω TOEIC και πιστευω να το εχω παρει σε επιπεδο lower. Τωρα τα αλλα που λεει για ecdl δυστυχως δεν το εχω. Μπορω να κανω την αιτηση για λιμενοφυλακας; Και αν ναι θελει βυσμα και να το ξεχασω γιατι εγω δεν εχω τιποτα απολυτως
- greko_27
- Υποστράτηγος
Starseeds έγραψε:Παιδια εχω μια απορια διαβασα ολα τα ποστ αλλα παλι μπερδευτικα.
πρεπει να παρεις το ecdl... Αλλιως θα απορριφθει η αιτηση σου...
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
f@n! έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
1) Oχι
2) Ναι
3) Ναι
μα καλα με τι απολυτηρια θα μπουνε απο τα λυκεια;18+; Εδω μιλαμε για ΜΙΤ οχι λιμενικο...Kostas17 έγραψε:f@n! έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας παραθέσω 2 ερωτήματα.1) Αν έχω ελπίδες με απολυτήριο ένιαίου λυκείου 16,5,ECDL και Lower για την προκήρυξη λ/φ.2) Στην προκήρυξη για υπαξ μπορουν ολες οι ειδικοτητες Αει (φιλο, οικ, μαθη, κ. Α) να υποβάλλουν τα χαρτια τους;Kάποιος που έχει κ πτυχιο αει μπορει να κανει κ για τις 2 προκηρυξεις τα χαρτια τ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!
1) Oχι
2) Ναι
3) Ναι

... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
εγω 19500 εχω.2 γλωσσες σε αριστο επιπεδο;dalena έγραψε:... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...
dalena έγραψε:... Μη γελάς καθόλου... Ουτε καν 18...19++ και θα έχουν τελειώσει κ πολυτεχνείο και 2 γλώσσες... εγω με απολυτ.18,1 έχοντας τελειωσει τει πληροφορικης και 2 γλώσσες και δεν είμαι σίγουρη...
Σε τί επίπεδο οι δύο γλώσσες; Άριστη και πολύ καλή; Διότι, απ'ό, τι βλέπω, το καλό επίπεδο δεν μοριοδοτείται (οι έχοντες Lower και σχετικά δεν μοριοδοτούνται).
Ξέρεις κανείς ρε παιδιά, με βάση τη φετινή μοριοδότηση (βάσει προκήρυξης) πόσα μόρια πρέπει να έχει (ελάχιστο όριο πχ) για να έχει ελπίδες; 2000;3000; Πόσα περίπου; Έχουμε γνώση από παλαιότερους διαγωνισμούς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης