Το εκτιμώ !Efedros2015 έγραψε:Gpap ένα μεγάλο μπράβο από εμένα ! Τόσους μήνες έλεγες πράγματα και βγήκες αληθινός ! Αναμένουμε προκήρυξη μετά πίνακες επιτυχόντων και μετά καλούν για αθλήματα μην βιάζεσαι
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Άμα εσύ θες να χεις συνάδελφο στην Αστυνομία, που απο τώρα ρωτάει τέτοιες ανοησίες εγώ πάω πάσο. Όταν παίρνω κάπου μέρος, ναι γνωρίζω τα πάντα γι αυτό! Με τους χαζούς δεν είμαι κακός, είμαι ο χείριστος!
Δγω πιστευω βαση και ευρις μοριων απο 2700 ως 3700 για θεσεις πρισκΜβανωμενων... Εντελως δθκια μιυ αυθερετη εκτιμηση... Τυπου μαντης τερεσιας
Παιδια καλησπερα η γυναικα μου μαζευει 3570 μορια απλα ειναι 1.67 ακουσα πιο πανω καποιον να λεει ποσες κοπελες δεν εχουν υψος και δεν θα μπουν να Ενημερωσω ηδη εχουμε μιλησει με των δικηγορο των ε. Φ και μας ειπε καταλεξη κανουμε κανονικα αιτηση στο τμημα παιρνουμε χαρτι οτι υπαρχει προβλημα στο υψος. Μολις βγουν οι πινακες και με τα μορια του τελευτεου αν εμπενε η γυναικα μου που λογικα με 3570 ειναι στις πρωτες θεσεις γινετε αυτοματα ενσταση και Την καλουν σε 2 μηνες αυτο το λεω γιατι ηδη περιμενουν απαντηση απο το ευρωπαικο δικαστηριο και το υψος των γυναικων θα πεσει στο 1.60 σας το λεω γιατι σημερα ρωτησα κιολας.
Ποσο η βάση λέτε ; Εγώ λέω 2800
-
Katadromeas1999
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 9
Επειδη είδα ότι λέτε 93-98 οι του 99 δηλαδή όπως εγώ γιατί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Με την τωρινή προκυρηξη έχω 2390 μόρια λίγο δύσκολο αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω
Ναι ενώ εσυ ΕκοΜαικ δείχνεις το βιωτικό σου επίπεδο από χιλιόμετρα με τις απαντήσεις κραξίματος...
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Ρε μαγκες μακαρι να βγει την επομενη εβδομαδα να τελειωνουμε. Παντως βαση μεγαλυετρη απο 3000 δεν πιστευω σε καμοια περιπτωση (αποψη μου)
Η βαση Α θα ειναι 2750 με 2900 απλα τα πραγματα και β 2600 με 2700. Εκτος και αν παρει εως 30 που δεν νομιζω και ειναι η βαση συν 15%
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Elena99 έγραψε:Η βαση Α θα ειναι 2750 με 2900 απλα τα πραγματα και β 2600 με 2700. Εκτος και αν παρει εως 30 που δεν νομιζω και ειναι η βαση συν 15%
ελενα που τα ξερεις αυτα εσυ;
Κανείς δε τα ξέρει. Απλα πιθανολογούμε. Έτσι φανταζόμαστε. Που μπορεί να πέσουμε εντελώς έξω. Κανείς δε ξέρει τις βάσεις. Μη ρωτάτε άσχετα πράγματα!Kostasdim έγραψε:Elena99 έγραψε:Η βαση Α θα ειναι 2750 με 2900 απλα τα πραγματα και β 2600 με 2700. Εκτος και αν παρει εως 30 που δεν νομιζω και ειναι η βαση συν 15%
Ειδ τα αποτελεσματα εφ 2019 συν οτι απορρόφησε κοσμο λιμενικο εποπ τωρα κλπ οπότε εκει υπολογιζωKostasdim έγραψε:Elena99 έγραψε:Η βαση Α θα ειναι 2750 με 2900 απλα τα πραγματα και β 2600 με 2700. Εκτος και αν παρει εως 30 που δεν νομιζω και ειναι η βαση συν 15%
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Καλά ικεσίες κάνουμε παιδιά απλά υπάρχει κ τ ενδεχόμενο εκτόξευσης της βάσης στα ύψη δεν ξέρουμε καν
- papadopoulos1988
- Λοχαγός

- Posts in topic: 24
Το ασφαλιστικό πλέον έχει αλλάξει προς τα πάνω. Από 28 να το κάνει 30 δεν τρέχει και κάτι. Το χέρι δεν είναι μόνο από την ΕΛ. ΑΣ αλλά και από την Πρυτανεία. ΕΚΛ0ΓΕΣ wake up! Του 91' που δεν πέρασαν το 2019 θα περάσουν τώρα με το πτυχίο τους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Όπως παρατηρήσατε κάθε φορά δεν είναι τα ίδια προσόντα... Σε λίγες μέρες στη προκήρυξη
Θα το δούμε και επίσημα.ΠΙΕΣΗ θέλει, αλλιώς καθίστε με σταυρωμένα χέρια.# Άλλο οι ΕΠΟΠ. Δες Λιμενικό από 26 έγινε 29 με εντολή υπουργού το 2019.
Θα το δούμε και επίσημα.ΠΙΕΣΗ θέλει, αλλιώς καθίστε με σταυρωμένα χέρια.# Άλλο οι ΕΠΟΠ. Δες Λιμενικό από 26 έγινε 29 με εντολή υπουργού το 2019.Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες