Εγώ πχ 3.340 και δεν είμαι σίγουρος οτι μπαίνω διότι εάν κάνουν πολλοί πτυχιούχοι θα κριθεί στις λεπτομέριες.
Ισχύει φίλε δύσκολα να μπεις. Έχεις όμως πιθανότητες για επιλαχον.
Είσαι ο 1ος που μου λεει οτι και δυσκολα μπαινω και εχω πιθανοτητες επιλαχόν Με όσους ρώτησα σε άλλες ενότητες μου έλεγαν ότι πουλάω τρέλα επειδή είναι σίγουρα τα μόρια μου.
Τι να πω δε ξέρω πια!
Πολλά ψυχολογικά... 😂
Ρωτάς να σου κάνουν πρόβλεψη σαν καφετζουδες, μόνο που θες να ακούσεις συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποσά έχει και αν έχεις πιθανότητες
Έχεις δεν έχεις τα χαρτιά σου θα τα κανεις και βλέπεις... Όποτε μην ρωτάς 🤮
Η απόφαση του αρμόδιου υπουργείου που έλαβε ΦΕΚ την προηγούμενη Παρασκευή, προβλέπει πως η διαδικασία επιλογής για τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος ( ΟΠΠΙ ) θα γίνει μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ. ΑΣ.) και εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.
Σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο δεν θα είναι πουθενά ο ασεπ και κανένας εκπρόσωπος του ασεπ. Εμπρός πίσω, θα γυρίσουμε στους τενεκεδες τυριού και στα λάδια
Διαβάζετε ένα άρθρο και δε διαβάζεται το ΦΕΚ στη εφημερίδα της Κυβερνήσεως που αναγράφετε ο νόμος για την εποπτεία ΑΣΕΠ. Δηλαδή τι έλεος. Αν ήταν έτσι, τι να τα κάνουν τα πτυχία; Το παιδι που εβγαλε λύκειο με 10 χωρίς διπλώματα ειδικές δυνάμεις αλλά έχει τον θείο στο υπουργείο, θα είναι μεσα με αυτή τη λογική. Δηλαδή να σκέφτεστε λίγο τι πάτε να πείτε!
Εγώ πάντως προσφέρω λάδι Καλαμάτας και φέτα Τριπόλεως σκληρή και πικάντικη! Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, Μιχάλη σε παρακαλώ είχα αφίσα του Ανδρέα στο δωμάτιο μου, αλλά μου τη κατέβασε ο πατέρας μου!