tethoras355 έγραψε:Εγώ παιδιά πάω άκλαφτος λογικά γιατί έπεσα απο μονόζυγο και έσπασα σπόνδυλο και θέλω ένα μήνα ακόμα χωρίς να μπορώ να κάνω ιδιαίτερη γυμναστική. Θα κάνω την αίτηση γιατί δεν ξέρεις ποτέ αλλά δεν ελπίζω και πολλά και μάλλον θα δηλώσω για ΟΒΑ όταν βγει και για ΕΠΟΠ του χρόνου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω κυριώς τον ΔΥΚ και τους παλιούς γενικά που έχουν παραπάνω εμπειρία είναι αν πιστεύουν ότι θα βγει και του χρόνου προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Στην διαύγεια είχαν βγει οι δαπάνες για τα επιτελεία και για το 21 και για το 22 απλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας.
Καλή τύχη σε όσους δηλώσετε και μακάρι να μπουν όσοι αγαπούν τον στρατό.
Αδελφε μου, δεν εχω λογια.
Οτι και να πω τωρα, σιγουρα δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα αυτο που θα πω ειναι πως σου ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα (μιας και εχουμε πολυ δρομο μεχρι τα αθληματα) και να μη το βαλεις κατω.
Δυσκολιες παντα υπαρχουν αλλα μεσα απο αυτες μαθαινουμε και γινομαστε πιο δυνατοι.
Καλη αναρρωση λοιπον και καλη επιτυχια μεσα απτη καρδια μου.
Οσο για το δευτερο σκελος, δυστυχως κανεις δεν μπορει να γνωριζει αν οντως θα κρατησουν την υποσχεση τους, διοτι εχουμε δει και στο παρελθον τι εχει γινει (2016 ΕΠΟΠ επι Καμμενου).
Οσο υπαρχει ομως Ν. Δ πανω, τοτε σιγουρα κατι θα γινει πιστευω, μιας και οι 1.600 ΕΠΟΠ δεν φτανουν ουτε για πλακα να καλυψουν τα ολα κενα.