Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
VasPap
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από VasPap »

Bodyguard έγραψε:
Dimi99 έγραψε:Ρε παιδια. Μονο εμενα μου φαίνονται υπερβολικά τα αθληματα;1 μιλι, έλξεις. Κολύμβηση; Τραγικοι

1μιλι ποσα χιλιόμετρα είναι ακριβώς γυρω στα 2χλμ;

Οντως και εγω ξενερωσα με τα αθληματα. Νομιζω πως αρκετοι θα κοπουνε, αλλα μη το βαζεις κατω.

4 γυρους να υπολογιζεις σε ολυμπιακες διαστασεις σταδιου.

Το θεωρω πιο ευκολο απο το 1χιλιομετρο σε 4.30.

Στη πραξη 1 χιλιομετρο εκανα 5 λεπτα περιπου αλλα 1600 μετρα εχω κανει 6.57 μεχρι 7:10 (αναλογα τη μερα)

Ειναι ξεκαθαρα διαχειρηση αναπνοων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Τρί Μαρ 23, 2021 11:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Η υγειονομικες εξετάσεις θα γίνουν μόλις περάσουμε η πρέπει να τς κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

καλησπέρα παιδια,εφτασε η στιγμη που περιμεναμε!

αφήστε παιδια μου εχει ανεβει η πιεση από το αγχος μην γινει καποιο λαθος

λοιπον εχω καποιες αποριες,σε περιπτωση που δηλωσω για τον στρατο ξηρας αλλα στην πορεια μετανιώνω και θελω να κανω και για την ΠΑ αλλα δεν εχω δηλωσει ότι είμαι κοινος υποψήφιος,τι γινεται τοτε; ΄

αλλα και για πκε που θα παρουσιαστω; αν κανω τα χαρτια αποκλειστικα για ΣΞ ή και για ΠΑ ή στρατολογια;

https://i.postimg.cc/GmJM36Lc/image.png

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Η υγειονομικες εξετάσεις θα γίνουν μόλις περάσουμε η πρέπει να τς κάνουμε τώρα;
Παιδιά ακουσα οτι δεν θα περασουν ολοι οι χιλιάδες υποψηφιοι δοκιμασιες γενικά υσχιει δηλαδή θα καλουν τους επιτυχοντες και τους ηψηλα στη λιστα επιλαχοντες; Η όλους;
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Εγώ παιδιά πάω άκλαφτος λογικά γιατί έπεσα απο μονόζυγο και έσπασα σπόνδυλο και θέλω ένα μήνα ακόμα χωρίς να μπορώ να κάνω ιδιαίτερη γυμναστική. Θα κάνω την αίτηση γιατί δεν ξέρεις ποτέ αλλά δεν ελπίζω και πολλά και μάλλον θα δηλώσω για ΟΒΑ όταν βγει και για ΕΠΟΠ του χρόνου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω κυριώς τον ΔΥΚ και τους παλιούς γενικά που έχουν παραπάνω εμπειρία είναι αν πιστεύουν ότι θα βγει και του χρόνου προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Στην διαύγεια είχαν βγει οι δαπάνες για τα επιτελεία και για το 21 και για το 22 απλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας.

Καλή τύχη σε όσους δηλώσετε και μακάρι να μπουν όσοι αγαπούν τον στρατό.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

tethoras355 έγραψε:Εγώ παιδιά πάω άκλαφτος λογικά γιατί έπεσα απο μονόζυγο και έσπασα σπόνδυλο και θέλω ένα μήνα ακόμα χωρίς να μπορώ να κάνω ιδιαίτερη γυμναστική. Θα κάνω την αίτηση γιατί δεν ξέρεις ποτέ αλλά δεν ελπίζω και πολλά και μάλλον θα δηλώσω για ΟΒΑ όταν βγει και για ΕΠΟΠ του χρόνου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω κυριώς τον ΔΥΚ και τους παλιούς γενικά που έχουν παραπάνω εμπειρία είναι αν πιστεύουν ότι θα βγει και του χρόνου προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Στην διαύγεια είχαν βγει οι δαπάνες για τα επιτελεία και για το 21 και για το 22 απλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς μας.

Καλή τύχη σε όσους δηλώσετε και μακάρι να μπουν όσοι αγαπούν τον στρατό.

Αδελφε μου, δεν εχω λογια.

Οτι και να πω τωρα, σιγουρα δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα αυτο που θα πω ειναι πως σου ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα (μιας και εχουμε πολυ δρομο μεχρι τα αθληματα) και να μη το βαλεις κατω.

Δυσκολιες παντα υπαρχουν αλλα μεσα απο αυτες μαθαινουμε και γινομαστε πιο δυνατοι.

Καλη αναρρωση λοιπον και καλη επιτυχια μεσα απτη καρδια μου.

Οσο για το δευτερο σκελος, δυστυχως κανεις δεν μπορει να γνωριζει αν οντως θα κρατησουν την υποσχεση τους, διοτι εχουμε δει και στο παρελθον τι εχει γινει (2016 ΕΠΟΠ επι Καμμενου).

Οσο υπαρχει ομως Ν. Δ πανω, τοτε σιγουρα κατι θα γινει πιστευω, μιας και οι 1.600 ΕΠΟΠ δεν φτανουν ουτε για πλακα να καλυψουν τα ολα κενα.

Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Φίλε περαστικά και αλήθεια μην τα παρατάς, τώρα είναι που πρέπει να πεισμώσεις αμα το γουστάρεις...
Όσο για το αν θα βγάλει του χρόνου παίζουν πολλοί παράγοντες. Πρώτη και κύρια πιο κόμμα θα είναι πάνω. Αμα είναι συριζα κκε κιναλ δεν θα βγάλει ποτέ γιατί είναι πιο αριστερά κόμματα που δεν γουστάρουν σώματα ασφαλείας και στρατιωτικούς και το εχουν αποδείξη... Αμα είναι ΝΔ ελληνικη λύση τότε θα βγάλει πιστεύω γιατί αυτοι τα θέλουν τα σώματα ασφαλείας και ποντάρουν κι σε αυτά σε ψήφους. Γι αυτό πιστεύω θα βγάλει. Αλλα επειδή στην Ελλάδα ζούμε και δεν άλλα λένε σημερα και άλλα αύριο και επειδή παίζουν πάραγοντες και οικονομία και εξωτερικοί παράγοντες μην το δένεις και σίγουρο. Αλλά μακάρι να βγάλει να μπουν όλοι όσοι τ γουστάρουν. Το εύχομαι πραγματικά. Τεσπα καλη επιτυχία σε όλους και π΄πανω απο όλα να αγαπάτε αυτό που κάνετε και τη γαλανόλευκη σημαία να την τιμάτε...
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Ευχαριστώ φίλε Λευτέρη και Κ. Δ. ΑΛ. Για τα καλά λόγια σας και έυχομαι περάσετε και εσείς και όλοι όσοι το θέλουν πραγματικά. Δεν το παρατάω γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιες πιθανότητες και όπως λέγαμε και στον όρκο "μέχρι τελευταιας ρανίδας".
JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από JonasGR »

Παιδιά λέτε να έρχονται κλιμάκια ΕΔ σε όλα τα όπλα; Π. Χ Πυροβολικό ή Αεροπορία Στρατού ή μόνο Πεζικού; Γιατι βλέπω οι πιο πολλοί να δηλώνουμε αλλού εκτός ΕΔ αν και κάναμε θητεία εκεί για να πάρουμε μόρια της ειδικότητας. Καλή επιτυχία

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η ειδικότητα τεχνικός τηλεπικοινωνιων είναι παντού ή κεντρικά Αθήνα;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

JonasGR έγραψε:Παιδιά λέτε να έρχονται κλιμάκια ΕΔ σε όλα τα όπλα; Π. Χ Πυροβολικό ή Αεροπορία Στρατού ή μόνο Πεζικού;Γιατι βλέπω οι πιο πολλοί να δηλώνουμε αλλού εκτός ΕΔ αν και κάναμε θητεία εκεί για να πάρουμε μόρια της ειδικότητας. Καλή επιτυχία

Κλιμακιο ερχεται σε ολα τα κεντρα ειτε ΠΖ, ΠΒ, ΤΘ.

Απτο ΠΖ, αν δηλωσεις Ε. Δ σε παιρνουν 100%.

Στο ΠΒ και στα ΤΘ ακομα και να δηλωσεις, οι πιθανοτητες να σε αφησουν να πας Ε. Δ ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες μιας και δεν αφηνουν ποτε κοσμο να φυγει.

Οποτε, αν θελεις να κανεις μεταπηδηση για Ε. Δ, τοτε ειδικοτητα του Πεζικου ειναι μονοδρομος.

JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από JonasGR »

Κατανοητό Λευτέρη, σε ευχαριστώ.Έλεγα να δηλώσω Αεροπορία Στρατού μιας και έχει ειδικότητα Οδηγός-Πυροσβέστης και θα έπαιρνα μόρια και από την θητεία μου ως οδηγός στις ΕΔ και ως εποχικός πυροσβέστης σε μια αντιπυρική.

Αλλά μάλλον θα πάω είτε πεζικό όπως λες είτε απευθείας ΕΔ και ό, τι γίνει.

Γενικά είναι μπέρδεμα θέλει προσοχή.

Καλή επιτυχία και πάλι σε όλους

Άβαταρ μέλους
Zwgrafiotis13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Zwgrafiotis13 »

Καλησπερα σε ολους, Ευχομαι καλη επιτυχια σε οποιον δωσει να πραγματοποιησουμε το ονειρο μας και να μπουμε αυτοι που αγαπαμε πραγματικα την πατριδα... θελω να κανω μια ερωτηση παρακαλω, Ημουν ειδικες δυναμεις (35ΜΚ) κυπρος πολυβολητης το 2013

και θελω να δωσω για ΕΠΟΠ στην ιδια ειδικοτητα στις ειδικες δυναμεις

1) Μετραει σαν προυπηρεσια;

2) παιρνω μορια που ημουν κυπρο;

ευχαριστω εκ των προτερων

Sven1926
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Sven1926 »

Υπαρχει καποιος να καταλαβε τι χαρτι πρεπει να ζητησουμε απτο πανεπιστημιο οσοι ημαστε σπουδαστες;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Φιλε στα φεκ που βγηκαν σημερα και χθες στις μοριοδοτησεις του στρατου ξηρας και του πολεμικου ναυτικου δεν αναφερει πουθενα οτι παιρνουν μορια οι φοιτητες απλα το εσβησαν αυτο το κομματι στην πολεμικη αεροπορια ομως γραφει oτι παιρνουν 350 μορια οποτε δεν ξερω ειναι μπερδεμενο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες