Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Χαχαχαχα Κυριάκο χαλάρωσε. Τόσες μέρες λέμε για την βάση. Κουβέντες ολόκληρες για θέμα χωρίς υπόσταση. Βάση που μπορεί να είναι 2200 - 2700 . Ίσως ήταν ένα ωραίο θέμα να θιχτεί αυτό και να ξεφύγουμε από το άγχος της βάσης και των μορίων
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Βρε χαλαρός ειμαι, αλλά γιατί να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε ξανά την σελίδα ;

Anyway, καληνύχτα και καλά... Κλωτσομπουνίδια.

KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Χαχαχαχαχα. Συμφωνώ . Καλό βραδυ
Δεα ειδικών δυνάμεων

Δημοσίευση από Δεα ειδικών δυνάμεων »

Αυτός που δεν μπορεί να συγκρατεί την ψυχραιμία του και να συζητάει όμορφα σχετικά με την προκυριξη είναι κακο προσόν
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Την πήγατε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο ρε τραχαναδες της μαμάς το ίδιο είναι να έχεις παίξει 15 αγώνες επαγγελματικούς με επαγγελματίες που μπαίνουν μέσα να σε σκοτώσουν με να παίξω εξω με ένα αναρχικό με μαχαίρι η καρέκλα...1.2τον το οτι ειμαι νοσιλευτης ποτ κολαει με το τι κάνω στην ζωή μ σε γήπεδο έχετε παιξει ποτε ξυλο ; Εμενα με βοήθησε παντος και σε τεχνική και σε θαρος τωρα οπιο παιδακι λει οτι το να κάνεις μμα και grapling είναι μόνο για το ρινκ τουλάχιστον δεν. εχει παίξει ξυλο εξω ουτε 1 φορά στην ζωή του και μακάρι να περάσω στην σχολη και στην σχολη να μ δείξετε ποσο μάχιμοι είστε! Αν ρωτήσετε καπιον ματατζη που λει αληθειες θα σας πει τι γίνετε στα γήπεδα μετα πες του αν γίνει κάτι θα είμαστε διας 4 άτομα! νομίζετε ότι επηδει θα φοράτε την στολή υπαρχη κατι μαγικό και δεν σ διαπερνάει τίποτα τεσπα μακαρι να μην σας τυχει τίποτα! Καλημέρα και μην ξανασψολιασουμε το θέμα πείτε για μορια που μας εδιαφερει
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και να προσθέσω κάτι δεν είπα ποτε οτι Ο αστυνομικός πρέπει να παίξει ξυλο ενοιτε θα τ αποφύγει ο καθένας και θα προστατέψει τον εαυτό του εγω ειπα για εκείνους που κράζουν τι θα κάνουν εκηνει την ώρα καλημερα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μέχρι και ο αξιωματικός που έκανα τα χαρτιά μ μου είπε τετια παλικάρια θελουμε στο σώμα λογο τον αγώνων μου Όχι ότι θα δερνω τον κόσμο οτι ειμαι αθλητής και γνωρίζω καπια τέχνη
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδια το βασικό ειναι να μπουμε.. το τι θα κάνει ο καθένας θα φανει στο μελλον.. ένα που ξερει τι αξιζει δεν εχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα.. η υπολοιοη θα φανε αναφορες για αποστράτεια που το οαοζουν κομαντα και οτι ειναι ατρωτοι
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Γραφεις.."μακαρι να περασω στη σχολη και να μου δειξετε ποσο μαχιμοι ειστε".Αρα μαχιμος ειναι αυτος που δερνει.. αυτη ειναι η γνωμη σου για τον μαχιμο αστυνομικο.

Ειναι καποιοι, οπως και συ που πιστευουν οτι επειδη ξερουν πολεμικες τεχνες ειναι και ετοιμοι να γινουν αστυνομικοι, γι αυτο νευριαζω εγω και απανταω ετσι. Και αν ειδες αλλα 3 ατομα σου απαντησαν κατα αυτου που γραγεις!

Υ. Γ θα τα πουμε στη σχολη, να δουμε τι ψαρια πιανεις!!!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πάλι παρερμηνευεις τα λόγια μ φίλε μ αλλο εννοω αλλο λες απλα εγώ είπα ότι πολυ εδω μεσα είναι πολύ μπλα μπλα και από πράξεις εκηνει τηνν ωρα τίποτα! Τεσπα δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτούς τους 3 Που λενε οτι αλλο το εξω αλλο το ρινκ θα πω μονάχα αυτο επηδει εχω φιλο μ παλιο τομεάρχη της δελτα και φιλο μ στην υμετ και οι 2 θέλουν να έχουν. διπλα τους ατομα που μπορούν. Να βασιστούν πάνω τους σε μια δύσκολη στιγμή! Αυτό καλη συνεχεια ι μακ
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Πολλά περίεργα γράφουν κάποιοι.. μαχητές.. ξύλο.. κλπ. κλπ. ανωνυμα βέβαια... επώνυμα μπορειται?;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταρχήν μάθε ορθογραφία γιατί πολύ φοβάμαι ότι με τις πολεμικές τέχνες που πιθανόν μόνο ξέρεις πιο πιθανόν να σε δούμε στο youtube.

Καλημέρα καρατέγκες !

Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλημερα παιδες! Εχουμε τιποτα νεοτερο για την εξελιξη των αιτησεων;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπράβο Κυριάκο εισαι πολυ μάγκας ειπες κατι έξυπνο
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φίλε διαγωνισμό εξυπνάδας και ικανοτήτων στο καράτε ή το κικ μποξ θα κάνουμε τώρα ; Είσαι μάχιμος και αν σου φυτέψει τίποτα ο άλλος στο κεφάλι και είσαι υπο απειλή έλα να μας πεις και το ονομα σου εκείνη την στιγμή.

Το σώμα ζητάει συνδυασμό όλων όσων περιγράφουμε. Ικανότητα - Ευστροφία - ΕΥΓΕΝΕΙΑ - Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση - Ό Ρ Ε Ξ Η και μερικά ακόμη στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σαν στέλεχος.

Με συγχωρείς για το ύφος μου αλλά δε μπορώ να διαβάζω άλλο βλακείες.

Πείτε κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο

Ας πούμε για το πόσο θα πάνε οι βάσεις καλύτερα ΕικόναΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες