Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Eleonora »

Speciall έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 7:43 am
alibaba έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 3:16 am Ερωτηση, στο φεκ εχει τις ειδικοτητες και τα διπλωματα, ομως λεει α και β. Θελει να εχεις και τα δυο ή ενα απο τα δυο;
Ενα απο τα δυο
Όταν λέει α και β σε μια ειδικότητα, εννοεί ότι προτεραιότητα έχουν αυτοί με το πτυχίο ή δίπλωμα α.
Εάν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός επιτυχόντων με τα πτυχία της περιγραφής α, τότε παίρνουν και από την β.
Styga
Kostis22

Δημοσίευση από Kostis22 »

Πολύ άργησε φέτος και με έχει φάει το άγχος. Θεωρητικά πρέπει να βγει αυτή τη βδομάδα. Παρόλαυτα μας δίνει παραπάνω χρόνο για τα αθλήματα. Το τρέξιμο με δυσκόλεψε να το βγάλω και ας είμαι αθλητικός τύπος. Καλές προπονήσεις παιδιά!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εφόσον η προκήρυξη θα είναι για το 2024 ποτε θα προλαβουν να μας παρουν ώστε να γινει η κατάταξη πριν το 2025 και αν βγει συντομα η προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 11:44 am Εφόσον η προκήρυξη θα είναι για το 2024 ποτε θα προλαβουν να μας παρουν ώστε να γινει η κατάταξη πριν το 2025 και αν βγει συντομα η προκυρηξη
Σημασια εχει το ποτε θα βγει η προκηρυξη νομιζω.
The only easy day was yesterday.
Επισκέπτης

GreekGod έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 11:50 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 11:44 am Εφόσον η προκήρυξη θα είναι για το 2024 ποτε θα προλαβουν να μας παρουν ώστε να γινει η κατάταξη πριν το 2025 και αν βγει συντομα η προκυρηξη
Σημασια εχει το ποτε θα βγει η προκηρυξη νομιζω.

Ναι συμφωνώ όμως δεν μπορεί να γίνει η κατάταξη το 2025 δεν γίνεται
Επισκέπτης

Δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου παρόλο πού μου είπαν από ένα υπουργικό γραφείο ότι θα βγεί σε λίγες μέρες. Αν δεν δω δεν πιστεύω τους έχω ικανούς για όλα τους άχρηστους.
Επισκέπτης

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως έχει αργήσει για τον εξής λόγο. Φέτος μπορεί να φύγουν χωρίς κυρώσεις τα παιδιά που μπήκαν το 2021 και απλά περιμένουν ποιες ειδικότητες θα αδειάσουν ώστε να πάρουν καινούργιους φέτος. Τραβηγμένο μεν αλλά με αυτά που γίνονται ειδικά στο ΠΝ έχει βάση. Από τους 300 του 21 έχουν μείνει οι μισοί και προσωπικά ξέρω 3 που περιμένουν να φύγουν μόλις κλείσει η τριετία
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 5:08 pm Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως έχει αργήσει για τον εξής λόγο. Φέτος μπορεί να φύγουν χωρίς κυρώσεις τα παιδιά που μπήκαν το 2021 και απλά περιμένουν ποιες ειδικότητες θα αδειάσουν ώστε να πάρουν καινούργιους φέτος. Τραβηγμένο μεν αλλά με αυτά που γίνονται ειδικά στο ΠΝ έχει βάση. Από τους 300 του 21 έχουν μείνει οι μισοί και προσωπικά ξέρω 3 που περιμένουν να φύγουν μόλις κλείσει η τριετία
Δεν εχουν υποχρεωση παραμονης 7 χρονια; Αυτη την εντυπωση ειχα...
The only easy day was yesterday.
maritina28829393

Δημοσίευση από maritina28829393 »

Καλησπερα να ρωτήσω κστι
Ως νοσηλευτής, υπάρχει περίπτωση να μπορείς να πας στα ελικόπτερα της αεροπορίας πχ στο trecker που είναι medical ως εποπ; Αν ναι μετά από ποσα χρόνια; Επίσης γίνεται και στο ΠΝ, να μπορείς στα ελικόπτερα στο καράβι η αυτα δεν πάνε σε διάσωση καο πάνε μόνο της ΠΑ;
Ευχαριστώ αν ξερει κάποιος στα σιγουρα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

maritina28829393 έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 6:53 pm Καλησπερα να ρωτήσω κστι
Ως νοσηλευτής, υπάρχει περίπτωση να μπορείς να πας στα ελικόπτερα της αεροπορίας πχ στο trecker που είναι medical ως εποπ; Αν ναι μετά από ποσα χρόνια; Επίσης γίνεται και στο ΠΝ, να μπορείς στα ελικόπτερα στο καράβι η αυτα δεν πάνε σε διάσωση καο πάνε μόνο της ΠΑ;
Δυστυχώς, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στα πληρώματα αυτά πηγαίνουν μόνο οι εκ των παραγωγικών σχολών.
alibaba

Δημοσίευση από alibaba »

Αν μπεις εποπ και περασεις σμυν μεσω εξετασεων, τα χρηματα του μισθου σου κοβονται και περνεις τα 200κατι της σχολης ή σε συμπεριλαμβανουν στον στολο ως στελεχος και σε πληρωνουν κανονικα ενω βρισκεσαι στην σχολη σμυν?
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Labros98 »

maritina28829393 έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 6:53 pm Καλησπερα να ρωτήσω κστι
Διασώστης εδω. Η μονη ειδικότητα εποπ που πεταει με ελικόπτερα στην αεροπορία, για εκτέλεση των καθηκόντων τους, είναι οι διασώστες μάχης και οι διασώστες. Από νοσηλευτές, μόνο οι ΥΝ,(από την σχολή αξιωματικών νοσηλευτικής). Υπάρχει και στο ναυτικό η αντίστοιχη ειδικότητα του διασώστη που μπαίνει κι αυτή σε ελικόπτερο.
Επισκέπτης

Πολύ εύστοχη αυτή η εκτίμηση όντως μπορείς να φύγεις στην τριετία. Κοίτα να δεις πού πέρασαν 3 χρόνια από την προκήρυξη του 21. Ελπίζω πάντως να την βγάλουν γρήγορα γιατι θα έχουμε θέμα όσοι είμαστε του 97 αν δεν βγάλει φέτος καταστραφηκαμε.
majritna77

Δημοσίευση από majritna77 »

Καλησπερα να ρωτήσω,
εγώ έχω τελειωσει το ιεκ όμως δεν έχει εκδοθεί το πτυχίο ακόμα. Έχει εγκριθεί από το υπουργείο είναι σε διαδικασία. Έχω αριθμό βεκ σε δήλωση αποφοίτησης που έχω, μετραει αυτο αν δεν έχει προλαβει να βγει το πτυχίο; Ευχαριστώ.
Στην βεβαίωση αναγράφει τον αριθμό βεκ επίσης
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

majritna77 έγραψε: Τρί Αύγ 27, 2024 7:39 am Καλησπερα να ρωτήσω,
εγώ έχω τελειωσει το ιεκ όμως δεν έχει εκδοθεί το πτυχίο ακόμα. Έχει εγκριθεί από το υπουργείο είναι σε διαδικασία. Έχω αριθμό βεκ σε δήλωση αποφοίτησης που έχω, μετραει αυτο αν δεν έχει προλαβει να βγει το πτυχίο; Ευχαριστώ.
Στην βεβαίωση αναγράφει τον αριθμό βεκ επίσης
Εννοείς ότι έχεις δώσει εξετάσεις πιστοποίησης και είσαι σε αναμονή έκδοσης του διπλώματος; Αν δεν έχει βγεί το δίπλωμα μέχρι την υποβολή των δικαιολογητικών, θα πρέπει να έχεις και να επισυνάψεις την ΒΕΚ, που φαντάζομαι την έχεις, διότι με τη δήλωση βεβαίωσης, δεν θα είσαι καλυμμένη, θα σου ζητηθεί.
Styga
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες