Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Θα βγει σχετικη ανακοινωση για υγειονομικα απο Ασεπ καποια στιγμη μεσα στν εβδομαδα λογικα
GeorgePol έγραψε:
Δεν ξέρω εάν φενεται η εικόνα είναι από ΑΣΕΠ γράφει:
Προκήρυξη 9Κ/2021 (ΦΕΚ 58/τ. ΑΣΕΠ/11.11.2021), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων
δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων
Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021. Διεξαγωγή
σχετικών δοκιμασιών από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.
Με την 6κ2018 αυτό γραφόταν επί σειρά ετών, μην το λαμβάνεται υπόψιν αυτό.
Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι όντως πληροφορίες λένε για Σεπτέμβρη
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Φιλαρακο εσυ π ξερεις... Θα βγει καποια ανακοινωση για υγειονομικα αρχικα και τα αθληματα, θα μας ειδοποιησουν μ email ή sms ... Μας εφαγε το κινητο να ψαχνουμε νεα
Ή θα βγούνε όλα μαζί ή θα βγάλουν πρώτα τα υγειονομικά για να μπορέσεις σε 10 μέρες να περάσεις από τους γιατρούς και μετά από λίγες μέρες θα βγάλει αναλυτικά το πρόγραμμα για την διαδικασία των ΠΚΕ.(Ανάμεσα στην διορία για τα υγειονομικά με τα ΠΚΕ μπορεί να υπάρξει ένα κενό 10-15 μέρες)
θα υπαρξει ενα κενο τουλαχιστον 10 μερεςPetG έγραψε:Ή θα βγούνε όλα μαζί ή θα βγάλουν πρώτα τα υγειονομικά για να μπορέσεις σε 10 μέρες να περάσεις από τους γιατρούς και μετά από λίγες μέρες θα βγάλει αναλυτικά το πρόγραμμα για την διαδικασία των ΠΚΕ.(Ανάμεσα στην διορία για τα υγειονομικά με τα ΠΚΕ μπορεί να υπάρξει ένα κενό 10-15 μέρες)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με την σχολή των εξωτερικών εάν κάποιος γνωρίζει.(δεν είναι επί του παρόντος αλλά ας ξέρουμε) Κατ αρχήν όταν ειδοποιηθείτε πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία (να βρείτε κάποιο σπίτι, να αγοράσετε ρουχισμό, να περάσετε ξανά από γιατρούς κλπ) ευχαριστώ
Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με την σχολή των εξωτερικών εάν κάποιος γνωρίζει.(δεν είναι επί του παρόντος αλλά ας ξέρουμε) Κατ αρχήν όταν ειδοποιηθείτε πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία (να βρείτε κάποιο σπίτι, να αγοράσετε ρουχισμό, να περάσετε ξανά από γιατρούς κλπ) ευχαριστώ
Γιατί δεν βάζεις τον εαυτό σου μέσα φίλε μου ; Δεν είσαι επιτυχών ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Σωστή η απορία σου. Έχω γράψει και παλαιοτέρα ότι ενδιαφέρομαι για ένα άτομο που του έφτιαξα εγώ τα χαρτιά του (χωρίς να είναι η δουλειά μου) και είναι διοριστέος εξωτερικός Εγώ προσωπικά ειμαι συνταξιούχος από 2017 σε άσχετο επάγγελμα.Loxias89 έγραψε:Γιατί δεν βάζεις τον εαυτό σου μέσα φίλε μου ; Δεν είσαι επιτυχών ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 31, 2022 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχήν θα έρθει το email με την απόφαση της κατάταξης στην σχολή που θα αναφέρει και ότι θα χρειαστεί στην σχολή πέρα από τα προσωπικά του είδη. Δεν περνάει ξανά γιατρους. Σπίτι δεν χρειάζεται γιατί στην σχολή θα μείνει και θα σιτίζεται μεσα. Αφού αποφοιτήσει από την σχολή μέχρι να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του θα έχει περίπου ένα μήνα στην διάθεση του μέχρι να βγει το ΦΕΚ διορισμού και να Παρουσιαστεί στην υπηρεσία του. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα προλαβαίνει να ψάξει για σπίτι άνετα αν έχει περάσει μακριά από τον τόπο του. Τουλάχιστον σε εμάς στην 6κ έτσι έγινε. Καλή επιτυχία εύχομαι.Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με την σχολή των εξωτερικών εάν κάποιος γνωρίζει.(δεν είναι επί του παρόντος αλλά ας ξέρουμε) Κατ αρχήν όταν ειδοποιηθείτε πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία (να βρείτε κάποιο σπίτι, να αγοράσετε ρουχισμό, να περάσετε ξανά από γιατρούς κλπ) ευχαριστώ
Είναι υποχρεωτική η παραμονή στην σχολή Walas; Ή μετά το μαθημα οποιος θέλει φεύγει;
Όποιος θέλει φεύγει.Thor έγραψε:Είναι υποχρεωτική η παραμονή στην σχολή Walas; Ή μετά το μαθημα οποιος θέλει φεύγει;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Αν μένεις στην Θήβα αξίζει να φύγεις αλλά ακόμα και από την Αθήνα να είσαι με 2? βενζίνη θα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να φεύγεις κάθε απόγευμα και να επιστρέφεις κάθε πρωί !
Walas το μισθο της σχολης ποσο καιρο μετα την αποφοιτηση σας τον εδωσαν?
Δύο μήνες μετά περίπου αφού ξεκινήσαμε δουλειά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα σε όλους,walas πόσο διάστημα είναι η εκπαίδευση στη σχολή?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης