Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Επειδη το παιζεις πολυ εξυπνος πολιτησ1994 και σε οτι λες τα μισα ειναι ηλιθιοτητες θα μαθεις να ρωτας και μετα να ειρωνευεσαι. Και επειδη δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε προκαλω να μπεις ν δεις τους πινακες και στα 3 σωματα. Ξηρας ναυτικο και αεροπρια. Πατα κοντρολ φ και ψαξε το ονομα ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ... Οσο για το τζοκερ αν θελω να παιξω θα παιξω δεν χρειαζομαι παροτρυνση απο κανεναν
Ρε παίδες να σας πω ένας που έχει περάσει σε δύο η και στα τρία σώματα η και στο νομικό πως διαλέγει που θέλει να πάει; Ξέρει κάποιος;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Φίλε εποπ 2021 έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες Κανε ένα κόπο να πας να κοιτάξεις !
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Όταν σε καλέσουν θα επιλέξεις τότε έχει απαντηθεί ξανά
Ααα εντάξει... Ευχαριστώ παίδες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
Αγορια / κοριτσια μου, μη σας απασχολει το τι θα επιλεξετε ή το ποτε θα σας καλεσουν.
Προφανως η καταταξη θα γινει μεσα Αυγουστου, δεν θα αργησει και οσο για το τι θα επιλεξετε οσοι ειστε επιτυχων σε παραπανω απο ενα Σωμα παλι θα σας ενημερωσουν οταν βγει η καταταξη και πολυ απλα θα επιλεξετε που θα πατε εσεις.
Κοιταξτε να χαρειτε αυτη τη στιγμη, να βγειτε εξω να κανετε τα μπανακια σας και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους.
Την πιο δυσκολη φαση των μοριων και των ΠΚΕ, την περασατε, Οποτε τωρα σας αξιζει μια χαλαρωση και απλα αναμονη για καταταξη !
Προφανως η καταταξη θα γινει μεσα Αυγουστου, δεν θα αργησει και οσο για το τι θα επιλεξετε οσοι ειστε επιτυχων σε παραπανω απο ενα Σωμα παλι θα σας ενημερωσουν οταν βγει η καταταξη και πολυ απλα θα επιλεξετε που θα πατε εσεις.
Κοιταξτε να χαρειτε αυτη τη στιγμη, να βγειτε εξω να κανετε τα μπανακια σας και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους.
Την πιο δυσκολη φαση των μοριων και των ΠΚΕ, την περασατε, Οποτε τωρα σας αξιζει μια χαλαρωση και απλα αναμονη για καταταξη !
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 8
-
Δεν θα μπορούσε να πάει βάση μορίων και θα σου εξηγήσω γτ Εγώ για την ειδικοτητα μου π. Χ έχω 500 μόρια τα 200 όμως είναι λόγω προϋπηρεσίας στη συγκεκριμένη ειδικοτητα Ένας άλλος έχει 490 μόρια χωρίς προϋπηρεσία. Σε άλλη ειδικότητα ποιον θα επίλεγαν εμένα πολύ έχω 500 ή τον άλλον Γιατί σε άλλη ειδικοτητα θα έπρεπε να μου αφαιρεθούν 200 μόρια. Όποτε ; Ή κάποιος άλλος έχει 600 λόγω πτυχίο σε ειδικοτητα χωρίς πτυχίο ποιον θα έπαιρνε ; Θα έπρεπε να ψάξει τι απολυτήριο έχω εγώ γτ έχω έστειλα πτυχίο ενώ ο άλλος απολυτήριο π. Χ
-
Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ
Θωμας Ματσιος, προεδρος Εδεσσαικου;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Αυτό που λέει ο κρις είναι ότι πχ στην ειδηκιτητα ψηστης που δήλωσε έχει 650 μόρια επόμενος στην ειδηκιτητα του είναι επιλαχών με 650 ενώ σε όλες τις άλλες 400
-
Ναι αυτό εννοώ ρε πάτε καλά Απλά δεν θα είναι 400 γτ αυτού του ζητήθηκε πτυχίο και δεν έχουν το απολυτήριο του για να βγάλουν ακριβώς τα μόρια. Όποτε παίρνει παραπάνω ατομα σε μια ειδικοτητα και δεν κλείνει τα κενά μιας ειδικότητας χωρίς ατομα
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Από έγκυρη πηγή το ξέρουμε;re pate kala re έγραψε:Όταν σε καλέσουν θα επιλέξεις τότε έχει απαντηθεί ξανά
Δηλαδή θα τον καλέσουν και ναυτικό και σξ.
Απλά θα επιλέξει που απ' τα 2 παρουσιαστεί και αυτόματος η άλλη θέση μένει κενή;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Γίνεσαι κακουλης :PXristosMP έγραψε:Θωμας Ματσιος, προεδρος Εδεσσαικου;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Έτσι γίνετε σε καλούν λογικά στρατολογια η αστυνομικό τμήμα και εκεί επιλέγεις με υπεύθυνη δήλωση ποια θέση επιλέγεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες