χαχαχα ωραίοςGiorgosM82 έγραψε:Ακομα δεν μπηκε στο σωμα ξεκινησε την μπαλιτσα
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Το Μονο σίγουρο είναι οι σωφρονιστικοί μαγκες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Κλαίω μαγκες να ξέρετε
-
- Αντισυνταγματάρχης
ναι ισχύειSeptima έγραψε:Septima έγραψε:Gouleas94 έγραψε:θα ανήκει κυρία septimaSeptima έγραψε:Όλα αυτά είναι υποθέσεις προς το παρόν. Το κύριο και πρωταρχικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν τελικά το νέο αυτό σώμα θα ανήκει στην αστυνομία. Όλα τα άλλα έρχονται μετά.
Είναι επιβεβαιωμένο; Φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια!
Υ. Γ αν ισχύει το 94, στο username σου, τότε είμαι μικρότερη από σένα,Goulea. Δεν χρειεζεται να με αποκαλείς κυρία!
Γουλεα κοιτα μη κλαιμε στα αληθεια, γι αυτο σου ελεγα μη βιαζεσαι! Γιατι σου φαινεται περιεργο αν βαλει αστυφυλακες;
Και η ΟΔΟΣ απο αοπλους αστυφυλακες ειναι!
Εσύ όλο ιδέα είσαι και από πληροφορίες τίποτα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Guardian έγραψε:Γουλεα κοιτα μη κλαιμε στα αληθεια, γι αυτο σου ελεγα μη βιαζεσαι!Γιατι σου φαινεται περιεργο αν βαλει αστυφυλακες;
Αυτο λεω και εγω κοιτα να δεις που ενα σαιτ στο τελος θα μας καψει και τοσο καιρο θα πανε ολα στραφει αυτα π λεμε. Εγω το θεωρω πιθανο να ξερεις απο αστυφυλακες που θα βγουν τωρα αλλα απο την αλλη ολα τα σαιτ μιλαγαν για προκυρηξη φαστ τρακ στα προτυπα των εφ ακομα και το πρωτοσελιδο της καθημερινης που ειναι της νδ ... Τι να πω ειμαι μπερδεμενος ελπιζω να μην βγει ο διασωστης αληθινος αχαχ μονο αυτο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δν υπάρχει τπτ επίσημο και πάμε μόνο με γνώμονα τα σάιτ τώρα βγήκε ένα και είπε αυτό και Έγινε ματομούνι παιδια χαλαρώστε οτι ειναι θα γινει πάντως δν νομίζω να χαραμιστεί μια ολόκληρη σειρά από αστυφηλάκων εκεί
Θεωρείτε ότι οι γυναίκες υποψήφιοι θα έχουν κάποια ελπίδα ή το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο;
Γουλεα γι αυτο ελεγαν αρκετες γυναικες στα αει, παμε καρφωτα για αστυφυλακες! Αλλιως σε προκηρυξη πως θα το πετυχουν να εχει αρκετες γυναικες; Θα επρεπε να υπαρχει καποιο κριτηριο ατη μοριοδοτηση που να τους δινει αβανταζ.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
κοπελιά μην χάνεις τίς ελπίδες σού δεν ξέρουμε ούτε και εμείς κάτι παραπάνω εικασίες κάνουμεSeptima έγραψε:Θεωρείτε ότι οι γυναίκες υποψήφιοι θα έχουν κάποια ελπίδα ή το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο;
Xrounk έγραψε:κοπελιά μην χάνεις τίς ελπίδες σού δεν ξέρουμε ούτε και εμείς κάτι παραπάνω εικασίες κάνουμεSeptima έγραψε:Θεωρείτε ότι οι γυναίκες υποψήφιοι θα έχουν κάποια ελπίδα ή το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο;
Μακάρι το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που να βολεύει όλους μας! Εύχομαι επιτυχία, παιδιά!
-
- Αντισυνταγματάρχης
εχω ξαναπεί οτι για τις γυναίκες θα παρει από τις είδη υπάρχοντες στο σώμαGuardian έγραψε:Γουλεα γι αυτο ελεγαν αρκετες γυναικες στα αει, παμε καρφωτα για αστυφυλακες!Αλλιως σε προκηρυξη πως θα το πετυχουν να εχει αρκετες γυναικες; Θα επρεπε να υπαρχει καποιο κριτηριο ατη μοριοδοτηση που να τους δινει αβανταζ.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
παιδιά και εγώ δεν πιστεύω ότι θα έκαναν τόση φασαρία για να πάρουν από τούς αστυφύλακες δεν εξηγείταιGouleas94 έγραψε:εχω ξαναπεί οτι για τις γυναίκες θα παρει από τις είδη υπάρχοντες στο σώμαGuardian έγραψε:Γουλεα γι αυτο ελεγαν αρκετες γυναικες στα αει, παμε καρφωτα για αστυφυλακες!Αλλιως σε προκηρυξη πως θα το πετυχουν να εχει αρκετες γυναικες; Θα επρεπε να υπαρχει καποιο κριτηριο ατη μοριοδοτηση που να τους δινει αβανταζ.
Όμορφα! Δεν πειράζει, θα κρατάω πανό για σας τότεGouleas94 έγραψε:εχω ξαναπεί οτι για τις γυναίκες θα παρει από τις είδη υπάρχοντες στο σώμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 4:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες