Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Κρίμα να μην βγει τώρα γτ κάποια παιδιά θα μείνουν έξω του 91, τι να πω ρε παίδες περιμένουμε αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, εγώ αναρωτιέμαι πότε όσοι μπουν θα κάνουν 2 μηνη εκπαίδευση και πότε θα γίνουν όλα μέχρι το Μάρτιο, δεν το έχουν σχεδιάσει σωστά..
POLICE
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Ενώ για τους ειδικούς τα είχαν υπολογίσει όλα τέλεια !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
xaxa σωστόςkyriakos155 έγραψε:Ενώ για τους ειδικούς τα είχαν υπολογίσει όλα τέλεια !
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Όσοι μπουν στις 800 θέσεις, θα χρειαστεί να νοικιάσουν και σπίτι σε οποίο νησί τους στείλουν για 1 χρόνο ή σου το παρέχει το κράτος;
POLICE
το 95% θα είναι στον τόπο τους οπότε θα μένουν σπίτι τους!! Το υπόλοιπο 5% θα νοικιάζει εννοείται... Με τα 500 μόρια εντοπιότητα αντε πιαστον τον άλλον στα μόρια!!!KatadromeasAR! έγραψε:Όσοι μπουν στις 800 θέσεις, θα χρειαστεί να νοικιάσουν και σπίτι σε οποίο νησί τους στείλουν για 1 χρόνο ή σου το παρέχει το κράτος;
Πολύ σωστός, με 500 μόρια παραπάνω οι θέσεις θεωρώ θα είναι αρκετά λίγες κ αν μείνουν!!! Ειδικά στην προκήρυξη των 400 για τον Έβρο πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για κάποιον χωρίς εντοπιότητα! Πάντως επειδή πολλά έχουμε δει να γίνονται πιστεύω πως ένα μικρό περιθώριο θα μείνει για αυτούς που θα έχουν αρκετά μόρια!!! Θα μπορούσε να ισχύει κ η εντοπιότητα σαν καθαρό προβάδισμα κ όχι σαν μοριοδοτηση.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Μη ξεχνάτε πως τα αρκετά μόρια ορισμένων εξαφανίστηκαν εξ'αιτίας των Ε. Φ.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Kyriako και 2800 μόρια, πιστεύω δύσκολο με εντοπιότητα να μπει καποιος και ειδικά στν εβρο.. Έχουμε κανενα νεο ;
Θεωρώ πως αυτο είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς τους εναπομείναντες υποψηφιους. Είχε να βγει χρόνια προκηρηξη και τα "μεγάλα" μόρια απορροφήθηκαν στους ΕΦ, έχει ο Θεός!!! Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το ΦΕΚ?
Δε νομιζω οτι 6 μηνες μετα τη προκηρυξη των Ειδικων Φρουρων υπαρχει καποιος με πανω απο 2700-2800.. εκτος και αν εβγαλαν κανα προφισενσι ενω δεν ειχαν! Εγω προσωπικα ανεβασα +100 τα μορια μου απο τοτε με επαγγελματικο, προφισενσι δε προλαβα ακομα να βγαλω, οποτε υποθετω καπως ετσι θα ειναι γενικα!
4 μηνες εχουν περασει, αλλα ναι συμφωνω δε υπαρχουν πολλα μορια με τοσες προκηρυξεις που βγηκαν! Μπηκαν Σημαιοφοροι, αλλοι θα μπουν λιμενοφυλακες καο φυσικα ειδικοι φρουροι που μπηκαν!
Καλημέρα παιδιά! Σε μια συζήτηση που είχα χθες με κάποιον (δεν ανήκει ούτε στο σώμα ούτε σε κάποιο υπουργείο) μου είπε πως έχει πληροφορία πως ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΊΑ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ. Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό άγνωστο. Αλλά θα είναι τουλάχιστον κοροϊδία από την στιγμή που μίλησαν και ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει προκήρυξη βουλευτές πρόεδροι σωμάτων ασφαλείας και τα σχετικά!
Player7 έγραψε:Δε νομιζω οτι 6 μηνες μετα τη προκηρυξη των Ειδικων Φρουρων υπαρχει καποιος με πανω απο 2700-2800.. εκτος και αν εβγαλαν κανα προφισενσι ενω δεν ειχαν! Εγω προσωπικα ανεβασα +100 τα μορια μου απο τοτε με επαγγελματικο, προφισενσι δε προλαβα ακομα να βγαλω, οποτε υποθετω καπως ετσι θα ειναι γενικα!
Πολυ θα ήθελα φιλαράκι να είμαστε μαζί στην επόμενη σειρά Ε. Φ , και εγώ έβγαλα Γ και πάω για αγγλικά.. μακάρι να ξανά βγάλει..
Είναι σχετικό αυτό με τα αγγλικά γιατί Οκτώβριο πχ έδιναν εξετάσεις προφ. εγω πχ τα ανέβασα 300 μόρια.. Στη α για εφ θα ήμουν 2520 κ στην Β τώρα είμαι σχεδόν 3000.. θα δείξει η πορεία.. Υπάρχουν άτομα αλλά όχι τόσα όσα του εφ.. καθίστε να βγει γιατί τ8 πρώτο 15μερο είπαν κ τίποτα ακόμη.. Μην την βάλουν κ αυτή στο συρτάρι και ξεχαστεί στο τέλος κ βολευτούν με αποσπάσεις μόνο..
Ο. Π. Κ. Ε
Chris9 άμα πας με το player μαζί ετοίμασε στομάχι από τα γέλια.. Χα Χαχα θα κλάψεις μιλάμε
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες