Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Κρίμα να μην βγει τώρα γτ κάποια παιδιά θα μείνουν έξω του 91, τι να πω ρε παίδες περιμένουμε αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, εγώ αναρωτιέμαι πότε όσοι μπουν θα κάνουν 2 μηνη εκπαίδευση και πότε θα γίνουν όλα μέχρι το Μάρτιο, δεν το έχουν σχεδιάσει σωστά..
POLICE
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ενώ για τους ειδικούς τα είχαν υπολογίσει όλα τέλεια !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

kyriakos155 έγραψε:Ενώ για τους ειδικούς τα είχαν υπολογίσει όλα τέλεια !
xaxa σωστός
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Όσοι μπουν στις 800 θέσεις, θα χρειαστεί να νοικιάσουν και σπίτι σε οποίο νησί τους στείλουν για 1 χρόνο ή σου το παρέχει το κράτος;
POLICE
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

KatadromeasAR! έγραψε:Όσοι μπουν στις 800 θέσεις, θα χρειαστεί να νοικιάσουν και σπίτι σε οποίο νησί τους στείλουν για 1 χρόνο ή σου το παρέχει το κράτος;
το 95% θα είναι στον τόπο τους οπότε θα μένουν σπίτι τους!! Το υπόλοιπο 5% θα νοικιάζει εννοείται... Με τα 500 μόρια εντοπιότητα αντε πιαστον τον άλλον στα μόρια!!!
Hlias sap

Δημοσίευση από Hlias sap »

Πολύ σωστός, με 500 μόρια παραπάνω οι θέσεις θεωρώ θα είναι αρκετά λίγες κ αν μείνουν!!! Ειδικά στην προκήρυξη των 400 για τον Έβρο πιστεύω πως θα είναι δύσκολο για κάποιον χωρίς εντοπιότητα! Πάντως επειδή πολλά έχουμε δει να γίνονται πιστεύω πως ένα μικρό περιθώριο θα μείνει για αυτούς που θα έχουν αρκετά μόρια!!! Θα μπορούσε να ισχύει κ η εντοπιότητα σαν καθαρό προβάδισμα κ όχι σαν μοριοδοτηση.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Μη ξεχνάτε πως τα αρκετά μόρια ορισμένων εξαφανίστηκαν εξ'αιτίας των Ε. Φ.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Βαγγέλης25

Δημοσίευση από Βαγγέλης25 »

Kyriako και 2800 μόρια, πιστεύω δύσκολο με εντοπιότητα να μπει καποιος και ειδικά στν εβρο.. Έχουμε κανενα νεο ;
Hlias sap

Δημοσίευση από Hlias sap »

Θεωρώ πως αυτο είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς τους εναπομείναντες υποψηφιους. Είχε να βγει χρόνια προκηρηξη και τα "μεγάλα" μόρια απορροφήθηκαν στους ΕΦ, έχει ο Θεός!!! Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το ΦΕΚ?
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Δε νομιζω οτι 6 μηνες μετα τη προκηρυξη των Ειδικων Φρουρων υπαρχει καποιος με πανω απο 2700-2800.. εκτος και αν εβγαλαν κανα προφισενσι ενω δεν ειχαν! Εγω προσωπικα ανεβασα +100 τα μορια μου απο τοτε με επαγγελματικο, προφισενσι δε προλαβα ακομα να βγαλω, οποτε υποθετω καπως ετσι θα ειναι γενικα!

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

4 μηνες εχουν περασει, αλλα ναι συμφωνω δε υπαρχουν πολλα μορια με τοσες προκηρυξεις που βγηκαν! Μπηκαν Σημαιοφοροι, αλλοι θα μπουν λιμενοφυλακες καο φυσικα ειδικοι φρουροι που μπηκαν!

Titos21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Titos21 »

Καλημέρα παιδιά! Σε μια συζήτηση που είχα χθες με κάποιον (δεν ανήκει ούτε στο σώμα ούτε σε κάποιο υπουργείο) μου είπε πως έχει πληροφορία πως ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΊΑ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ. Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό άγνωστο. Αλλά θα είναι τουλάχιστον κοροϊδία από την στιγμή που μίλησαν και ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει προκήρυξη βουλευτές πρόεδροι σωμάτων ασφαλείας και τα σχετικά!

Άβαταρ μέλους
Chris9
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Chris9 »

Player7 έγραψε:Δε νομιζω οτι 6 μηνες μετα τη προκηρυξη των Ειδικων Φρουρων υπαρχει καποιος με πανω απο 2700-2800.. εκτος και αν εβγαλαν κανα προφισενσι ενω δεν ειχαν! Εγω προσωπικα ανεβασα +100 τα μορια μου απο τοτε με επαγγελματικο, προφισενσι δε προλαβα ακομα να βγαλω, οποτε υποθετω καπως ετσι θα ειναι γενικα!

Πολυ θα ήθελα φιλαράκι να είμαστε μαζί στην επόμενη σειρά Ε. Φ , και εγώ έβγαλα Γ και πάω για αγγλικά.. μακάρι να ξανά βγάλει..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Είναι σχετικό αυτό με τα αγγλικά γιατί Οκτώβριο πχ έδιναν εξετάσεις προφ. εγω πχ τα ανέβασα 300 μόρια.. Στη α για εφ θα ήμουν 2520 κ στην Β τώρα είμαι σχεδόν 3000.. θα δείξει η πορεία.. Υπάρχουν άτομα αλλά όχι τόσα όσα του εφ.. καθίστε να βγει γιατί τ8 πρώτο 15μερο είπαν κ τίποτα ακόμη.. Μην την βάλουν κ αυτή στο συρτάρι και ξεχαστεί στο τέλος κ βολευτούν με αποσπάσεις μόνο..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Chris9 άμα πας με το player μαζί ετοίμασε στομάχι από τα γέλια.. Χα Χαχα θα κλάψεις μιλάμε
Ο. Π. Κ. Ε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες