Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Καλησπέρα σας και καλό απόγευμα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος στο forum. Έχω αποφοιτήσει απο το Δημόσιο Ιεκ Σ. Α. Π. Υ
Και έπειτα έχω πάρει την βεβαίωση Πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5 απο τον ΕΟΠΕΠ που επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου όπως αναγράφει. Αυτήν την βεβαίωση καταθέτω;
Κάνε λίγη υπομονή ακόμη να βγει η προκήρυξη ώστε να έχουμε καθαρή άποψη γι'αυτό που ρωτάς.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι αυτή την βεβαίωση θα καταθέσεις ναι.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Όσα χρόνια ασχολούμαι με τις προκυρηξεις ενστολων (πιστέψτε με είναι πολλά) είναι η χειρότερη μακράν από άποψη αντικειμενικων κριτηριων. Απορώ τι σκέφτονται σε αυτην την κυβέρνηση. Κρίμα σε όσους μαζευανε μορια τόσα χρόνια. Και μην έχετε ψευδαίσθηση οτι τα παιδιά με αυτό το πτυχίο ιεκ είναι λίγα. Ξερω πολλούς από εποχές φρουρων που το έχουν αποκτήσει. Προκυρηξη παρωδία... Περαστικά μας
Οτι χειροτερο εχω δει σε προκυρηξη στη ζωη μου. Ετσι μαλλον θα ειναι οι προκυρηξεις με κυβερνηση συριζα. Καλα που δεν εβγαλε για εποπ και ειδικους φρουρους.
μεγαλη απογοητευση.
μεγαλη απογοητευση.
Παντως οσοι δεν εχουν πανω απο 18.5 απολυτηριο λυκειου τα βλεπω σκουρα τα πραγματα δυστυχως... Προσωπικη μου αποψη παντα!
Παιδια τραγικο οτι χειροτερο εχω δει ποτε μου σε σωμα ασφαλειας εγω θα στειλω στο σωματιο γιατι αυτο το χαλι στειλτε και εσεις γιαυτο αργουσανε να βηαλουνε την προκηρυξη για να ετοιμασουν τα χαρτια τους τα βισματα. Τραγικη προκηρυξη τραγικη η κυβερνηση συριζα ελεο πραγματικα.
http://empisteutiko.gr/serres-proslipseis-stis-fylakes-nigritas/
Παιδιά ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει, το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι που το υπουργείο σε προκήρυξη φυλακών δέχτηκε να μετράει πτυχίο ιεκ σε ειδικότητα φύλακας αρχαιολογικων χωρών και μουσειων. Κρίμα για πολλά άτομα για να μην προεξοφλισω να πω για όλους, θα φανεί στο τέλος. Το θετικό πάντως είναι το όριο ηλικίας και τα αθλήματα και επίσης αν έχουν βάλει Δ. Μ. Σ.
Επίσης παιδιά πιστεύω ότι πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις πρεπει να παρέμβει το σωματείο η και ο υπουργός ώστε να υπάρξει τροποποίηση και διόρθωση της προκήρυξης γι αυτή την αδικία, μπορεί να συμβεί αυτό με πίεση στο σωματείο και στο υπουργείο απλά όλα πρέπει να γίνουν άμεσα παιδιά για το καλό και το δίκαιο όλων μας
Καλά ούτε αθληματα ούτε όριο ηλικίας ή θα τα έχει η προκήρυξη όταν εκδοθεί;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
Οπως τη περίμενα. Ο φίλος τελικα που ειχε πειπει για σεκιούριτι επεσε μεσα. Καποιοι γελαγαμε. Βαζω και τον ευατό μου μεσα. Πιο ξεφτίλα προκήρυξη δεν εχω δει ξανα. Κριμα...
Καλησπερα και απο μενααα. δηλαδη ρε παιδια οποιος δεν εχει αδεια σεκιουριτι δεν γινεται να δηλωσει συμμετοχη;
Παιδια μηπως ξερετε επειδη δν μπορω να τα κανω μονος τα χαρτια και δυσκολευομαι σε ποιο μπορουμε να απευθυνθουμαι για βοηθεια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
ΚΑΤΕ και εγω απο χιο.. που εισαι ρε κοριτσι... τι ατυχια
Μιλουσα εγο ελα μονο με κοροιδεβαν για τιν ορθογραφιαμου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες