Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Παιδια εχει κανενας καμια πληροφορια για ιουνιο; Θα βγει λετε?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Αν βγει, βγηκε. Τι καθεστε και ρωτατε ποτε θα βγει; Λες και αν το ξερει καποιος που μπαινει στο φορουμ θα σας το πει. Η αν βγει δεν θα το δειτε; Εκτος και αν κοιτατε μονο εδω μεσα. Ελεος, το εχετε ξεφτιλισει το θεμα.
Εγώ παιδιά κατάλαβα πως 48 σελίδες τώρα ο μόνος που έχει δίκαιο είναι ο τύπος που πετάγεται και τον σβήνουν.
στην αρχή λέγανε για άμεσα, μετά για φλεβάρη, μετά για μάρτη, μετά για πριν το πάσχα, μετά για μετά το πάσχα.
τώρα λένε μετά τις εκλογές. Τζάμπα ελπίδες.
στην αρχή λέγανε για άμεσα, μετά για φλεβάρη, μετά για μάρτη, μετά για πριν το πάσχα, μετά για μετά το πάσχα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Τζαμπα χαλιεστε, αν το θελετε πολυ καντε υπομονη.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Να δουμε ομως για ποσο ακομη θα κανουμε υπομονη! Εσυ καλα τα λες. Αλλα και αυτο ομως δεν ειναι και τοσο καλο να παιζουν με τανευρα σου και επισης η υπομονη καποτε τελειωνει γιατι σταματαει και η ηλικια για να μπεις αν το εχεις σκεφτει... !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ζουπη αν γουσταρεις τοσο πολυ ξαναδωσε πανελληνιες. Μην περιμενετε τις προκηρυξεις αν το θελετε τοσο πολυ. Ετσι θα κανω και εγω αν δεν βγει μεχρι σεμπτεμβρη. Οσο για τον βαρωνο μπορει να εχεις και δικιο αλλα δεν μιλας ωραια. Ειπες την αποψη σου και ως εκει. Οποιος την δεχετε ενταξει οποιος δεν την δεχετε ειναι δικο του προβλημα γιατι αν εχεις δικιο θα το βρουν μπροστα τους. Αυτο εδω ειναι ενα φορουμ που γραφουμε τις αποψεις μας, μεχρι εκει.
Εδω σου λεει οτι τον πιανει το οριο ηλικιας για φρουρους, η συμβουλη σου ειναι να ξαναδωσει πανελληνιες; Ο "βαρωνος" δινει δικαιωματα για να εισπραξει υπερβολικες συμπεριφορες, καποιοι εδω μεσα εχουν σοβαρο προβλημα βιοπορισμου και για τους δικους τους λογους προσβλεπουν σε μια προκηρυξη, και εν μεσω αυτου καποιοι αλλοι μπαινουν για να κανουν πλακιτσα και να γραψουν μ**ιες.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Παιδιά εγω εχω μιλήσει με το ΠΡΟ. ΠΟ 2-3 φορές και κου είπαν μετα τις εκλογες. το ΣΕΦΕΑΑ το ίδιο και το διοικητικής μεταρρύθμισης το ίδιο. ολοι λενε οτι μετα τις εκλογες θα βγει. τωρα αν σε κάποιους απο κανα υπουργειο έδωσαν αρνητική απάντηση ας μας το πει. οι εκλογες τελειώνουν την άλλη εβδομάδα...
+1 ιδια απαντηση πηρα και εγω, οψομεθαGR_marines έγραψε: Παιδιά εγω εχω μιλήσει με το ΠΡΟ. ΠΟ 2-3 φορές και κου είπαν μετα τις εκλογες. Το ΣΕΦΕΑΑ το ίδιο και το διοικητικής μεταρρύθμισης το ίδιο. Ολοι λενε οτι μετα τις εκλογες θα βγει. Τωρα αν σε κάποιους απο κανα υπουργειο έδωσαν αρνητική απάντηση ας μας το πει. Οι εκλογες τελειώνουν την άλλη εβδομάδα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Παιδιά Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι του Δένδια ειπαν για μετα τις εκλογες... ο ίδιος ο βουλευτής του νομού μου τηλεφωνηςε μπροςτα μου. οπως κ το διοικητικής μεταρρύθμισης οπως και το Σεφεαα μας πληροφορηςαν για μετα τις εκλογες. κ μας πληροφόρησαν οτι ΘΑ ΒΓΕΙ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ... ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ. καλο σαββατοκύριακο σε όλους κ υπομονη.10 μέρες έμειναν ωστε να τελειώσουν οι εκλογες. θα δούμε !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν εχει καποιος οικονομικο προβλημα δουλευει και δεν καθετε ολη μερα μεσα σε ενα φορουμ και να κλαιγετε. Ολοι εχουμε οικονομικα προβληματα. Το γιατι θελει να μπει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα...
Προσωπικα, δουλευω. Γενικα δε βλεπω κανεναν να κλαιγεται, και αν υπαρχει καποιος, δικαιωμα του και να κλαιγεται.dimitris mak έγραψε: Αν εχει καποιος οικονομικο προβλημα δουλευει και δεν καθετε ολη μερα μεσα σε ενα φορουμ και να κλαιγετε. Ολοι εχουμε οικονομικα προβληματα. Το γιατι θελει να μπει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
71ΛΟΚ έγραψε:Εγώ παιδιά κατάλαβα πως 48 σελίδες τώρα ο μόνος που έχει δίκαιο είναι ο τύπος που πετάγεται και τον σβήνουν.
Υπάρχουν και μερικοί όπως εγώ που απλά δεν παίρνουμε θέση, τώρα αν εσύ παίρνεις στα σοβαρά τον ***** που βρίζει μάνες και θεούς τι να σου πω.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Gr marine μακαρι να αληθευουν αυτα που σου ειπαν αν κ δυσκολο προσωπικά! απλα να ξερεις οτι για να βγει μια προκυρηξη πρεπει να περασει απο πολλά στάδια. αρα για εμενα πριν Ιούλιο Αύγουστο απο δυσκολο εως απιθανο το βλεπω..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες