Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Υπάρχει κάτι νεότερο;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Παιδια εχει κανενας καμια πληροφορια για ιουνιο; Θα βγει λετε?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν βγει, βγηκε. Τι καθεστε και ρωτατε ποτε θα βγει; Λες και αν το ξερει καποιος που μπαινει στο φορουμ θα σας το πει. Η αν βγει δεν θα το δειτε; Εκτος και αν κοιτατε μονο εδω μεσα. Ελεος, το εχετε ξεφτιλισει το θεμα.
Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

Εγώ παιδιά κατάλαβα πως 48 σελίδες τώρα ο μόνος που έχει δίκαιο είναι ο τύπος που πετάγεται και τον σβήνουν.

στην αρχή λέγανε για άμεσα, μετά για φλεβάρη, μετά για μάρτη, μετά για πριν το πάσχα, μετά για μετά το πάσχα.

τώρα λένε μετά τις εκλογές. Τζάμπα ελπίδες.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τζαμπα χαλιεστε, αν το θελετε πολυ καντε υπομονη.
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Να δουμε ομως για ποσο ακομη θα κανουμε υπομονη! Εσυ καλα τα λες. Αλλα και αυτο ομως δεν ειναι και τοσο καλο να παιζουν με τανευρα σου και επισης η υπομονη καποτε τελειωνει γιατι σταματαει και η ηλικια για να μπεις αν το εχεις σκεφτει... !
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ζουπη αν γουσταρεις τοσο πολυ ξαναδωσε πανελληνιες. Μην περιμενετε τις προκηρυξεις αν το θελετε τοσο πολυ. Ετσι θα κανω και εγω αν δεν βγει μεχρι σεμπτεμβρη. Οσο για τον βαρωνο μπορει να εχεις και δικιο αλλα δεν μιλας ωραια. Ειπες την αποψη σου και ως εκει. Οποιος την δεχετε ενταξει οποιος δεν την δεχετε ειναι δικο του προβλημα γιατι αν εχεις δικιο θα το βρουν μπροστα τους. Αυτο εδω ειναι ενα φορουμ που γραφουμε τις αποψεις μας, μεχρι εκει.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Εδω σου λεει οτι τον πιανει το οριο ηλικιας για φρουρους, η συμβουλη σου ειναι να ξαναδωσει πανελληνιες; Ο "βαρωνος" δινει δικαιωματα για να εισπραξει υπερβολικες συμπεριφορες, καποιοι εδω μεσα εχουν σοβαρο προβλημα βιοπορισμου και για τους δικους τους λογους προσβλεπουν σε μια προκηρυξη, και εν μεσω αυτου καποιοι αλλοι μπαινουν για να κανουν πλακιτσα και να γραψουν μ**ιες.
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από GR_marines »

Παιδιά εγω εχω μιλήσει με το ΠΡΟ. ΠΟ 2-3 φορές και κου είπαν μετα τις εκλογες. το ΣΕΦΕΑΑ το ίδιο και το διοικητικής μεταρρύθμισης το ίδιο. ολοι λενε οτι μετα τις εκλογες θα βγει. τωρα αν σε κάποιους απο κανα υπουργειο έδωσαν αρνητική απάντηση ας μας το πει. οι εκλογες τελειώνουν την άλλη εβδομάδα...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

GR_marines έγραψε: Παιδιά εγω εχω μιλήσει με το ΠΡΟ. ΠΟ 2-3 φορές και κου είπαν μετα τις εκλογες. Το ΣΕΦΕΑΑ το ίδιο και το διοικητικής μεταρρύθμισης το ίδιο. Ολοι λενε οτι μετα τις εκλογες θα βγει. Τωρα αν σε κάποιους απο κανα υπουργειο έδωσαν αρνητική απάντηση ας μας το πει. Οι εκλογες τελειώνουν την άλλη εβδομάδα...
+1 ιδια απαντηση πηρα και εγω, οψομεθα
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από GR_marines »

Παιδιά Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι του Δένδια ειπαν για μετα τις εκλογες... ο ίδιος ο βουλευτής του νομού μου τηλεφωνηςε μπροςτα μου. οπως κ το διοικητικής μεταρρύθμισης οπως και το Σεφεαα μας πληροφορηςαν για μετα τις εκλογες. κ μας πληροφόρησαν οτι ΘΑ ΒΓΕΙ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ... ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ. καλο σαββατοκύριακο σε όλους κ υπομονη.10 μέρες έμειναν ωστε να τελειώσουν οι εκλογες. θα δούμε !
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν εχει καποιος οικονομικο προβλημα δουλευει και δεν καθετε ολη μερα μεσα σε ενα φορουμ και να κλαιγετε. Ολοι εχουμε οικονομικα προβληματα. Το γιατι θελει να μπει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dimitris mak έγραψε: Αν εχει καποιος οικονομικο προβλημα δουλευει και δεν καθετε ολη μερα μεσα σε ενα φορουμ και να κλαιγετε. Ολοι εχουμε οικονομικα προβληματα. Το γιατι θελει να μπει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα...
Προσωπικα, δουλευω. Γενικα δε βλεπω κανεναν να κλαιγεται, και αν υπαρχει καποιος, δικαιωμα του και να κλαιγεται.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

71ΛΟΚ έγραψε:Εγώ παιδιά κατάλαβα πως 48 σελίδες τώρα ο μόνος που έχει δίκαιο είναι ο τύπος που πετάγεται και τον σβήνουν.

στην αρχή λέγανε για άμεσα, μετά για φλεβάρη, μετά για μάρτη, μετά για πριν το πάσχα, μετά για μετά το πάσχα.

τώρα λένε μετά τις εκλογές. Τζάμπα ελπίδες.

Υπάρχουν και μερικοί όπως εγώ που απλά δεν παίρνουμε θέση, τώρα αν εσύ παίρνεις στα σοβαρά τον ***** που βρίζει μάνες και θεούς τι να σου πω.
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Gr marine μακαρι να αληθευουν αυτα που σου ειπαν αν κ δυσκολο προσωπικά! απλα να ξερεις οτι για να βγει μια προκυρηξη πρεπει να περασει απο πολλά στάδια. αρα για εμενα πριν Ιούλιο Αύγουστο απο δυσκολο εως απιθανο το βλεπω..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες