Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

Μαθαμε κατι παραπανω για την προκυρηξη γενικης κατηγοριας; Τα υπολοιπα κανω πως δεν τα ειδα διοτι αλλο ειναι το ζητημα εδω. Ευχαριστω
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikytheguy »

Μοιάζει απίθανο να βγεί η προκύρηξη τις μέρες που απομένουν για να λήξει το έτος.
Απο γενάρη και βλέπουμε γιατί αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις πάει για καλοκαίρι το θέμα.
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

Επειδη ξαναδιαβασα προσεκτικα την αποφαση, οι θεσεις των ειδκ δυν αντι για 34 ισως γινουν 36 διοτι στη 2η σημειωση του αρθρου 2 αναφερει οτι απο τα ποσοστα που αναφερει ανα κατηγορια, αν ο αριθμος των θεσεων που θα προκυψει εχει κλασματικα υπολοιπα τοτε αυτα αθροιζονται στο συνολο κ το αθροισμα τους προστιθεται Στις θεσεις των ειδικ δυν. Συμφωνα μ αυτο αν κανετε τις πραξεις δινει 2 επιπλεον θεσεις σε μας ενω οι των αεν θα εχουν 9 και οι αλλοι 4. Τσεκαρετε το, ισως να κανω και λαθος
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Πάντως δεν λέει πουθενά για Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού αλλά για απολυτήριο λυκείου με ειδικότητα πλοιάρχου ή μηχανικού εμπορικού ναυτικού. Είπα κι εγώ... πάλι ΑΕΝ; Δυο προκηρύξεις είχαν φέτος να παίξουν μπάλα...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

D.Y.K έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ. έγραψε:Καλημερα μια ερώτηση. Εγω εχω απολυτηριο απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτιά μου; Ευχαριστώ πολυ!

Φυσικά.

Τι φάση; Σκέτο απολυτήριο;

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Teras »

Vardou έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ. έγραψε:Καλημερα μια ερώτηση. Εγω εχω απολυτηριο απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτιά μου; Ευχαριστώ πολυ!

Φυσικά.

Τι φάση; Σκέτο απολυτήριο;

Δεν είπε ότι με σκέτο μπορείς να λάβεις μέρος αλλά ότι με απολυτήριο έχεις δικαίωμα να λάβεις μέρες. Αν φυσικά έχεις και τις άλλες προυποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lionslaw »

35ΜΚ έγραψε: Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!
Ίσως, αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα, προλαβαίνεις να αποκτήσεις το πτυχίο. Πήγαινε σε ένα φροντιστήριο πληροφορικής και ρωτά. Αυτοί θα σε βοηθήσουν καλύτερα. Πες τους γτ το θέλεις και αν προλαβαίνεις. Έτσι και αλλιώς όταν θα καταθέσεις τα χαρτιά αν δν έχεις το πιστοποιητικό του πτυχίου στα χέρια σου δίνουν μια προθεσμία μερικών ημερών. Εκτός από το ecdl υπάρχει και ένα άλλο, δν θυμάμαι πως λέγεται, που βγαίνει πολύ πιο γρήγορα και το καλύπτει η προκήρυξη
ΓΙΩΡΓΟΣ.

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ. »

Ερώτηση εκανα Vardou.. Έχω απολυτήριο 19 εχω proficenci υπολογιστές ολα τα διπλωματα και ειμαι τριτεκνος... Απλα ρωτησα..
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Saiyan »

lionslaw έγραψε:
35ΜΚ έγραψε: Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!
Ίσως, αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα, προλαβαίνεις να αποκτήσεις το πτυχίο. Πήγαινε σε ένα φροντιστήριο πληροφορικής και ρωτά. Αυτοί θα σε βοηθήσουν καλύτερα. Πες τους γτ το θέλεις και αν προλαβαίνεις. Έτσι και αλλιώς όταν θα καταθέσεις τα χαρτιά αν δν έχεις το πιστοποιητικό του πτυχίου στα χέρια σου δίνουν μια προθεσμία μερικών ημερών. Εκτός από το ecdl υπάρχει και ένα άλλο, δν θυμάμαι πως λέγεται, που βγαίνει πολύ πιο γρήγορα και το καλύπτει η προκήρυξη

Ίσως εννοείς το ACTA;
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lionslaw »

Saiyan έγραψε:
lionslaw έγραψε:

Ίσως εννοείς το ACTA;

Δν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω αυτό είναι

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από VALLGOX »

cuervo έγραψε:Εσύ διαβάζεις οτι να'ναι φαίνεται, δύο σελίδες πίσω είναι η απόφαση του Υπουργού και αναφέρει τις κατηγορίες.

Σε εμενα μιλας;
thapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thapas »

Παιδια καλησπέρα! Ειδα κι εγώ την προκήρυξη... Ξερει κανεις επίσημα αν οντωςθα βγει νέα προκήρυξη που θα αφορά και γενικη κατηγορια στο προσεχες διάστημα; Ευχαριστω!
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Teras »

ΓΙΩΡΓΟΣ. έγραψε:Ερώτηση εκανα Vardou. Έχω απολυτήριο 19 εχω proficenci υπολογιστές ολα τα διπλωματα και ειμαι τριτεκνος... Απλα ρωτησα.

Φυσικά πρέπει να είσαι και Ε. Δ για αυτήν τη προκ.
Άβαταρ μέλους
skylos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από skylos »

Παιδες αν δεν γινει δημοσίευση της προκηρυξης μεχρι τριτη-τεταρτη το πολυ βλεπω να μην δημοσιευται λογο της πολιτικης αστάθειας αν δεν βγει προεδρος δημοκρατιας τοτε θα γινουν εκλογες δηλαδη στης 29 ο σαμαρας αν δεν συμπληρώσουν 180 θα πει για εκλογες και τοτε παπαλα ολα... Προσευχηθείτε να βγει τριτη τεταρτη...
GiannisKrhth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GiannisKrhth »

Ρε παιδια οι πολυτεκνοι δεν παιρνουν μόρια?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες