Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

PanosGreen έγραψε:Εγω πήρα ένα ένα όνομα μέχρι το 240 απο β'κατηγορία στην Α' κατηγορία θα έπρεπε να πάρω 900 τόσα θα ήταν Κάψιμο χαχαχα... Και εδώ που τα λέμε για την β'κατηγορια με ενδιαφέρει εμένα

Δεν ξέρεις όμως πόσοι από τους 240 που έψαξες πέρασαν τα αθλήματα ή αν μπήκαν επιλαχόντες για να καλύψουν τις θέσεις... Δλδ κάποιοι μπορεί να μην είναι στις σχολές και ας είναι στους 240.

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Εννοείται φίλε μου αλλα το θεωρώ λίγο απίθανο να πέρασαν τα αγωνίσματα της πυροσβεστικής και να Κόπηκαν Στα αγωνίσματα των ΕΦ Θα πρέπει να υπολογίσουμε όμως και το πόσοι απ τους 240 Κόπηκαν Και δέν μπήκαν στις σχολές ούτε στην πυροσβεστική... Απλά μια εικόνα θέλω να δώσω ;-)
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

PanosGreen έγραψε:Εννοείται φίλε μου αλλα το θεωρώ λίγο απίθανο να πέρασαν τα αγωνίσματα της πυροσβεστικής και να Κόπηκαν Στα αγωνίσματα των ΕΦ Θα πρέπει να υπολογίσουμε όμως και το πόσοι απ τους 240 Κόπηκαν Και δέν μπήκαν στις σχολές ούτε στην πυροσβεστική... Απλά μια εικόνα θέλω να δώσω ;-)

Καλή επιτυχία όπως και να`χει.

krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Ναι φίλε κριτικέ αντε μακάρι να κατέβουμε μαζί για αγωνίσματα ;-) [/QUOTE

Ναι φιλαρακι, απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι... Εικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

KΑλή επιτυχία σε όλους μας και απ ότι βλέπω βγαίνει σωστός ο φίλος που έλεγε οτι θα καλέσουν κι άλλους... Έχει δρόμο ακόμα!

Παιδιά υπολογίσατε και αυτούς που μπήκαν λιμενικό φαντάζομαι έτσι;

krhtikos123
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από krhtikos123 »

PanosGreen έγραψε:KΑλή επιτυχία σε όλους μας και απ ότι βλέπω βγαίνει σωστός ο φίλος που έλεγε οτι θα καλέσουν κι άλλους... Έχει δρόμο ακόμα!

Παιδιά υπολογίσατε και αυτούς που μπήκαν λιμενικό φαντάζομαι έτσι;

Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως οτι και να γινει θα γινει συντομα... Πολυ συντομα... Εικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Ναι παιδια σας λεω 1581, καμια σχεση η 5 σειρα. Τελειωνει η 6 σειρα και αρχιζει η 7η
Εεεεε;

Δημοσίευση από Εεεεε; »

Κατσε βρε ανταρτη πως τους μετρησες κ εβγαλες ετσι ενα 1581; Εδω δν ξερουμε ποσοι λφ κ υπαξ παραιτηθηκαν απο εφ δν ξερουμε ποσοι παραιτηθηκαν για πυροσβεστικη. Τοσες μερες αυτα ρωταμε, πως τα εβγαλες εσυ;
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Εεεεε; έγραψε:Κατσε βρε ανταρτη πως τους μετρησες κ εβγαλες ετσι ενα 1581; Εδω δν ξερουμε ποσοι λφ κ υπαξ παραιτηθηκαν απο εφ δν ξερουμε ποσοι παραιτηθηκαν για πυροσβεστικη. Τοσες μερες αυτα ρωταμε, πως τα εβγαλες εσυ;

+1

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Αντε ρε μαγκες μακαρι να καλεσουν κιαλους οπως λετε να παμε ολοι μαζι για τα αθληματα κ εγω στη β ειμαι 425κ κατι σειρα, απο το στομα σας κ στου θεου το αυτι μακαρι να καλεσουν κιαλους μακαρι!

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Ανταρτη πες κατι αλλο αν γνωριζεις, θα παρουν κ αλλους επιλαχοντες; Εμενα παντως λιγα μ φαινονται αυτα τα ατομα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλημέρα σε όλους. Από σήμερα πρέπει να μαθαίνουμε τι γίνεται στις σχολές... Από εκεί θα έχουμε εξελίξεις αν όντως υπάρχουν παραιτήσεις.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Διαβασα παραπανω οτι 5-6 σειρα ειχαν καλεσει 12+12 για την β.δεν ξερω αν ισχυει. μπορει καποιος να μας πει σιγουρα.

7 σειρα περασαμε 14 παντος.

υπολογιζω οτι αν ειναι τοσες η ελειψεις που λετε (50) στην β θα πρεπει να παρουν κ αλλους.

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΛΕΥΤΕΡΗΣ έγραψε:Διαβασα παραπανω οτι 5-6 σειρα ειχαν καλεσει 12+12 για την β.δεν ξερω αν ισχυει. Μπορει καποιος να μας πει σιγουρα.

7 σειρα περασαμε 14 παντος.

υπολογιζω οτι αν ειναι τοσες η ελειψεις που λετε (50) στην β θα πρεπει να παρουν κ αλλους.

12 και 12 κάλεσαν αδερφέ... Σωστά διάβασες. Και από αυτούς είναι άγνωστο πόσοι πέρασαν...

ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Θα το ξαναπω για τελευταια φορα γιατι τα εχω πει ηδη 3 φορες. Απο τηλεφωνο στο υπουργειο σε συγκεκριμενο ατομο αλλα και αστυνομο που ειναι υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους, μου ειπαν το ιδιο πραμα, οτι οι καρτελες μεχρι το 1581 ειναι 100% σιγουρες γιατι αυτοι εχουν ηδη αποχωρησει. Αυτα μου τα ειπαν πριν 15 μερες και ισχυαν μεχρι και πριν 5 μερες, οπου ηταν η τελευταια φορα που επικοινωνησα. Το 1581 ειναι ανηκει στην 6 σειρα και μεχρι το 1600 υπαρχουν αλλοι 5 επιτυχοντες. Απο κει και επειτα ο υπευθυνος για να ειδοποιησει τους φρουρους ελεγε οτι περιμενει τα αποτελεσματα της πυροσβ. Για να φωναξει και τους υπολοιπους ωστε να κανουν 1 νεο σχολειο. Αυτος ειπε οτι 30 ατομα ειναι αυτα που περασαν τελικα πυροσβεστικη. Αρα βαλτε τους 5 απο 6σειρα και τους 25 απο 7 σειρα συν τους αλλους μεχρι 1581 που ειναι σιγουροι μας κανει 1 σχολειο 50 ατομων. Τωρα αν περασαν 33 και οχι 30 ατομα ή το μετανιωσαν και θα πανε αστυνομια μονο 10 ατομα αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι και 1581 ειναι σιγουρο. Αυτα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες