mili έγραψε:εγω απο την μερια μου δεν εχω να χασω κατι απο αυτο που εχω τωρα... ενα τιποτα! οποτε θα παω τωρα να κανω ενσταση το τηλ που βρηκα και με ενημερωσανε ειναι 2103630579. για καλη μου τυχη ειμαι αθηνα και μπορω να παω τωρα!
ξεχασα να πω πως το τηλ αυτο ειναι για την στρατολογια, αν παρετε ρωστηστε που μπορητε να παρετε για αεροπορια, γιατι με την αεροπορια ακομα ακρη δεν μπορω να βγαλω ακρη σε κανενα τους τηλ δεν απαντανε πουθενα!
κατερινα έγραψε: Εγω εχω 286 μορια και στην ειδικοτητα μου ο τελευταιος Μπηκε με 126 αλλα με βγαλανε ακαταλληλη στα αθληματα. Θελω να μαθω για δικηγορο.
τα ειχες βγαλει τα αθληματα; Για στρατο ξηρας μιλας απ'οτι καταλαβα
Ρε παιδια εχουμε γινει μπαχαλο εδω μεσα μιλατε για πιο οπλο σωμα λετε. εγω μιλαω οτι κοπηκα στα αθληματα στον στρατο ξηρας για 2000 ατομα ετρεχα το 1000 με τις γυναικες και με βγηκα δευτερος παρολα αυτα με βγαλαν ακαταλληλο πως μερικοι ξερετε τα μορια δεν τα γραφει απο κατω που βαζουμε αριθμο ταυτοτητας; μονο οτι ειμαι ακαταλληλος στα αθλητικα λεει. πως μερικες ξερετε τα μορια σας και λετε οτι πιανετε βαση ειδηκοτητας τα μορια που ζητουντε; μιλατε για στρατολογια; και αεροπορια; η ναυτικο; εγω μιλαω για τα 2000 ατομα στο στρατο ξηρας. υπαρχει πιανκας με ειδικοτητες και μορια αλλα τα μορια μου δεν τα γραφει υπαρχει καπιος που κοπηκε οπουδηποτε και γραφουν τα μορια του; οι μονοι σας τα βγαζετε βαση προκυρηξης;
Παιδια ειναι απλο. Αν το πρωι της 1/2 η σειρα σας ηταν πχ 10η ηταν 10η απο τον τελευταιο επιλαχωντα. Μετρηστε στην καθε ειδικοτητα σας Τους επιτυχοντες+τους 50% επιλαχοντες και θα βρειτε γιατι το μεσημερι πηγατε πιο χαμηλα στη σειρα.
κομενοσ έγραψε:Ρε παιδια εχουμε γινει μπαχαλο εδω μεσα μιλατε για πιο οπλο σωμα λετε. Εγω μιλαω οτι κοπηκα στα αθληματα στον στρατο ξηρας για 2000 ατομα ετρεχα το 1000 με τις γυναικες και με βγηκα δευτερος παρολα αυτα με βγαλαν ακαταλληλο πως μερικοι ξερετε τα μορια δεν τα γραφει απο κατω που βαζουμε αριθμο ταυτοτητας; Μονο οτι ειμαι ακαταλληλος στα αθλητικα λεει. Πως μερικες ξερετε τα μορια σας και λετε οτι πιανετε βαση ειδηκοτητας τα μορια που ζητουντε; Μιλατε για στρατολογια; Και αεροπορια; Η ναυτικο; Εγω μιλαω για τα 2000 ατομα στο στρατο ξηρας. Υπαρχει πιανκας με ειδικοτητες και μορια αλλα τα μορια μου δεν τα γραφει υπαρχει καπιος που κοπηκε οπουδηποτε και γραφουν τα μορια του; Οι μονοι σας τα βγαζετε βαση προκυρηξης;
οι περισσοτεροι μιλουσαμε για αεροπορια και στρατολογια, αλλα απο οτι καταλαβα και με μια φιλη μου που κοπηκε και αυτη στα αθληματα για στρατο ξηρας οσοι δεν περνανε μορια δεν τους βγαζει, το ειδα στην φιλη μου που σου λεω δεν της ελεγε τα μορια της μεσα. Εμεις που μιλουσαμε για μορια ηταν στρατολογια και αεροπορια πουμας εβγαλαν εκτος και δεν μπορουμε να συνεχισουμε για τισ εξετασεις εμας μεσα ειχε μορια αλλα δεν ειναι το ιδιο με σενα! Ελπιζω να σε βοηθισα λιγο!
Γεια σας! παιδια δε προκειται να βγαλετε ακρη. εγω εδωσα τριτη φορα και κοπηκα παλι ενω περνουσα τα αθληματα. μου ειπαν να κανω ενσταση αλλα πιστευω οτι δε θα βρω το δικιο μου... καθε φορα που εδινα γνωριζα ατομα που δεν ειχαν τα προσοντα αλλα μονο μεσον. εγω με πτυχιο απο τει, αγγλικα και υπολογιστες παντα απ'εξω... δεν υπαρχει αξιοκρατια δυστυχωσ
Evi... έγραψε:Παιδια στειλατε μυνημα στον Τριανταφυλλοπουλο; Αν ναι ξερετε αν θα κανει κατι; Μας ξεφτιλισαν τελειςς αν ειναι δυνατον!(για αεροπορια μιλαω)
Evi... έγραψε:Φυσικα και θα στειλω αλλα πως θα ξερουμε αν κανει κατι;
αυτο δεν το ξερω με σιγουρια αν θα κανει κατι αλλα θελω να πιστευω οτι θα ασχοληθει με το θεμα γιατι ειχε ασχοληθει κ πριν δυο μηνες με ενα σκανδαλο που ειχε γινει για κατι μεταθεσεις στρατιωτικων κ ειχε βγαλει στην φορα τα ονοματα κ στρατιωτικων κ βουλευτων που ηταν μεσα στο σκανδαλο