ΑΝ έγραψε:Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν
ε γιατι ολες να τις κοψουν ρε συ; Εγω ξεσκιστηκα στις προπονησεις και τα εκανα ολα τελεια! Φυσικα στη δικη μου ομαδα μονο εγω και αλλη μια κοπελα τα καναμε ολα τελεια, ολες οι αλλες ουτε τα μισα δεν κανανε!
ΑΝ έγραψε: Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν
ε γιατι ολες να τις κοψουν ρε συ; Εγω ξεσκιστηκα στις προπονησεις και τα εκανα ολα τελεια! Φυσικα στη δικη μου ομαδα μονο εγω και αλλη μια κοπελα τα καναμε ολα τελεια, ολες οι αλλες ουτε τα μισα δεν κανανε!
Χαρη και εμενα αυτο μου ειπαν απο το γραφειων σχεσεων. και ετσι νομιζω ειναι. αλλωστε με ποια λογικη να κοψουν καποιον που εχει περασει ΤΕΙ για καποιον που ειναι ακομα και πτυχιουχος τεε αν δεν ζητανε συγκεκριμενη ειδικοτητα?
Απευθυνομαι στον Περασα!διαβασα ενα μηνυματακι παραπανω που λες να κοψουν οσους δεν περασαν τα αθληματα. Και μιλας για αξιοκρατια. Ρε κωλοβυσμα, εσυ χθες δεν ειπες οτι σε πηρε το μεσον και σου ειπε οτι περασες; Α ρε κατι παλικαρια. Εισαι και βλακας.
SV έγραψε:Απευθυνομαι στον Περασα!διαβασα ενα μηνυματακι παραπανω που λες να κοψουν οσους δεν περασαν τα αθληματα. Και μιλας για αξιοκρατια. Ρε κωλοβυσμα, εσυ χθες δεν ειπες οτι σε πηρε το μεσον και σου ειπε οτι περασες; Α ρε κατι παλικαρια. Εισαι και βλακας.
βρε μην του δινεις σημασια, αυτο ζηταει αυτος! Γι'αυτο συμφωνω και εγω μαζι του.
KAITH έγραψε:Γιατι ρε γιανναρα ολοι αθλητες σαν κι εσενα ειναι; Κι εγω χωρις προπονηση το 1000αρι δεν το'βγαζα. Καποιοι δεν πανε ουτε γυμναστηριο ουτε τιποτα
ασε βρε καιτη ολοι οι βυσματιες, οι αθληταραδες Και με τα υπερμορια εδω ειναι μην χεσω. Ελεος ειναι!
Οκ ναι κι εγω σε 6 λεπτα το εβγαζα χαλαρα μονο που ηθελε 4 και 20! Και επρεπε να κανω προπονηση για να βγει. Ασε που το αναπνευστηκο μου ειναι χαλια λογω δυσπνοιας που ειχα επι πολλα χρονια στο παρελθον
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Βασικα το αδικο ηταν οτι ειχαμε τα ιδια ορια στα αθληματα αντρες-γυναικες. Σαν λεει να περασουν οι αντρες και οι γυναικες θα κοπουν εκει. Γιατι για τους αντρες ηταν οντως ευκολα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)