Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Περασα!

Δημοσίευση από Περασα! »

xena έγραψε:
ΑΝ έγραψε:Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

ε γιατι ολες να τις κοψουν ρε συ; Εγω ξεσκιστηκα στις προπονησεις και τα εκανα ολα τελεια! Φυσικα στη δικη μου ομαδα μονο εγω και αλλη μια κοπελα τα καναμε ολα τελεια, ολες οι αλλες ουτε τα μισα δεν κανανε!

Ε σπιτακι τους οι αλλες.
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

Περασα! έγραψε:
xena έγραψε:
ΑΝ έγραψε: Λετε να κοβουν οσοι δεν περασαν αθληματα; Αν ειναι ετσι ολε τις κοπελες πρεπει να τις κοψουν

ε γιατι ολες να τις κοψουν ρε συ; Εγω ξεσκιστηκα στις προπονησεις και τα εκανα ολα τελεια! Φυσικα στη δικη μου ομαδα μονο εγω και αλλη μια κοπελα τα καναμε ολα τελεια, ολες οι αλλες ουτε τα μισα δεν κανανε!

Ε σπιτακι τους οι αλλες.
Δικιο εχεις! Ετσι ειναι το σωστο, εσυ τι δηλωσες;
nikos-hidalgo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos-hidalgo »

Χαρη και εμενα αυτο μου ειπαν απο το γραφειων σχεσεων. και ετσι νομιζω ειναι. αλλωστε με ποια λογικη να κοψουν καποιον που εχει περασει ΤΕΙ για καποιον που ειναι ακομα και πτυχιουχος τεε αν δεν ζητανε συγκεκριμενη ειδικοτητα?
SV
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από SV »

Απευθυνομαι στον Περασα!διαβασα ενα μηνυματακι παραπανω που λες να κοψουν οσους δεν περασαν τα αθληματα. Και μιλας για αξιοκρατια. Ρε κωλοβυσμα, εσυ χθες δεν ειπες οτι σε πηρε το μεσον και σου ειπε οτι περασες; Α ρε κατι παλικαρια. Εισαι και βλακας.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Περσυ που εδωσα και δεν περασα ειχα 620 μορια... Και μου μετρησαβ και την βεβαιωση... Δεν υσχυει αυτο που λες.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε παιδια ειστε σοβαροι; Ξεσκιστηκατε στις προπονησεις για να περασετε αυτα τα γελοια ορια; Να μας τρελανεται θελετε?
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Γιατι ρε γιανναρα ολοι αθλητες σαν κι εσενα ειναι; Κι εγω χωρις προπονηση το 1000αρι δεν το'βγαζα. Καποιοι δεν πανε ουτε γυμναστηριο ουτε τιποτα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΑΝ

Δημοσίευση από ΑΝ »

SV έγραψε:Απευθυνομαι στον Περασα!διαβασα ενα μηνυματακι παραπανω που λες να κοψουν οσους δεν περασαν τα αθληματα. Και μιλας για αξιοκρατια. Ρε κωλοβυσμα, εσυ χθες δεν ειπες οτι σε πηρε το μεσον και σου ειπε οτι περασες; Α ρε κατι παλικαρια. Εισαι και βλακας.
βρε μην του δινεις σημασια, αυτο ζηταει αυτος! Γι'αυτο συμφωνω και εγω μαζι του.

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ε τωρα μην κοροιδευομαστε... Το 1000αρη 5 λεπτα δεν ειναι η παραπανω... Λιγο πιο γρηγορα απο περπατημα βγαινει...
AN

Δημοσίευση από AN »

KAITH έγραψε:Γιατι ρε γιανναρα ολοι αθλητες σαν κι εσενα ειναι; Κι εγω χωρις προπονηση το 1000αρι δεν το'βγαζα. Καποιοι δεν πανε ουτε γυμναστηριο ουτε τιποτα
ασε βρε καιτη ολοι οι βυσματιες, οι αθληταραδες Και με τα υπερμορια εδω ειναι μην χεσω. Ελεος ειναι!

SV
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από SV »

Τι εννοεις;

ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οι κοπελες δικαιολογουντε... Οχι και οι αντρες ομως να δυσκολευοντε στα αθληματα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Οκ ναι κι εγω σε 6 λεπτα το εβγαζα χαλαρα μονο που ηθελε 4 και 20! Και επρεπε να κανω προπονηση για να βγει. Ασε που το αναπνευστηκο μου ειναι χαλια λογω δυσπνοιας που ειχα επι πολλα χρονια στο παρελθον
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Βασικα το αδικο ηταν οτι ειχαμε τα ιδια ορια στα αθληματα αντρες-γυναικες. Σαν λεει να περασουν οι αντρες και οι γυναικες θα κοπουν εκει. Γιατι για τους αντρες ηταν οντως ευκολα
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Βλεπω ησυχασανε οι βυσματιες που τους ειπαν περασες, τι εγινε; Δεν υπαρχουν αλλοι?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης