Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Dea pz αυτό έχει λογική για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και θα εξυπηρετήσει αφάνταστα πάρα πολύ κόσμο.
Liontarina έγραψε:τι 350 αιτήσεις λες; Στο Α. Τ Μυτιλήνης σήμερα το πρωί μου είπαν όταν ρώτησα αν έχει συμμετοχή οτι έχουν μέχρι στιγμής 80 αιτήσεις.
Η Μυτιλήνη είναι μεγάλο μέρος. Πολύ λίγες μου φαίνονται οι 80 αιτήσεις. Το υπόλοιπο των αιτήσεων (από τις 80 μέχρι τις 350) μου φαίνεται απίθανο να έχει γινει συνολικά στα ατ στα χωριά.
Σε όλο τον νόμο Λέσβου αυτήν την στιγμή είναι πάνω από 350.
Βλέπω βάση 2680 -2700 *****
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Δελτας έγραψε:Liontarina έγραψε:τι 350 αιτήσεις λες; Στο Α. Τ Μυτιλήνης σήμερα το πρωί μου είπαν όταν ρώτησα αν έχει συμμετοχή οτι έχουν μέχρι στιγμής 80 αιτήσεις.
Η Μυτιλήνη είναι μεγάλο μέρος. Πολύ λίγες μου φαίνονται οι 80 αιτήσεις. Το υπόλοιπο των αιτήσεων (από τις 80 μέχρι τις 350) μου φαίνεται απίθανο να έχει γινει συνολικά στα ατ στα χωριά.
Σε όλο τον νόμο Λέσβου αυτήν την στιγμή είναι πάνω από 350.
Και πάλι λίγες είναι. Ο ν. Λέσβου πιάνει Λέσβο, Λήμνο, Αγ. Ευστράτιο με πάνω από 100.000 κατοίκους συνολικά. Οι 350 αιτήσεις, είναι καλό νούμερο.
Χαλαρώστε με την βάση ρε παίδες... δεν γίνετε να ξέρουμε ποσό θα πάει η βάση.. υπομονή
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Καλημέρα μάγκες. Λοιπόν, η εκτίμηση μου είναι οτι λόγω κυρίως της δημοσιότητας που έλαβε χώρα στη συγκεκριμένη προκήρυξη, ο αριθμός αιτήσεων θα είναι μεγαλύτερος απο άλλες χρονιές. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα εκτοξευτεί κ η βάση σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Το θετικό (για μας) στην εν λόγω περίπτωση είναι το γεγονός οτι ο καθένας που απλά επιθυμεί να μπεί στην αστυνομία, σπεύδει να κάνει αίτηση δίχως να γνωρίζει τίποτα για τα απαιτούμενα μόρια. Με λίγα λόγια, πολλοι θα κάνουν τα χαρτιά τους ακόμα κ με 2000 μόρια γιατί πολύ απλά δεν έχουν και τίποτα να χάσουν. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση θα κυμανθεί στα 2450-2500 μόρια.
Μην αρχίζουμε πάλι την εκτίμηση με τις βάσεις διότι πάλι θα υπάρξει τσακωμός , όλα παίζονται χτες Και σήμερα γίνεται λίγο πανικός με αιτήσεις διότι γύρισαν πολλοί από διακοπές λένε ότι μέχρι στιγμής πανελλαδικά δεν έχουν πανω απο 12.000 αιτήσεις αυτή η βδομάδα θα δείξει που όντως υπάρχει αυξημένη κίνηση το τηλέφωνο του υπουργείου δεν σταματάει να χτυπάει από χτες ωστόσο όταν θα βγει το νούμερο αιτήσεων θα μπορεί κάποιος να κάνει εκτίμηση βάσης με στατιστική καλή δύναμη σε όλους
3200 στο 20% και εκτός απροόπτου θα επιλεχθω βάση μορίων... Θεωρώ πως στο 20% θα υπάρξουν ελάχιστες αιτήσεις σε σύγκριση με το 80%, οποτε όσοι κινούνται από 2300 και πάνω στο 20% έχουν πολλές πιθανότητες για επιλογή...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα φτασουμε σε καμια περιπτωση 40-60-80 χιλιαδες αιτησεις που ελεγαν κατι επιστημονες εδω! Το πολυ να ειναι γυρω στις 20-25 χιλιαδες!
Μάγκες ποιες ιατρικές εξετάσεις πρέπει να γίνουν και ποιοι έλεγχοι γίνονται...
Καλά και εμένα στο Α. Τ που πήγα μου έλεγε ένας αξιωματικός θα γίνει χαμός πάνω απο 50. Χιλιάδες αιτήσεις και θα πέσει πολύ βισμα. Κανείς δε μπορεί να ξέρει και όσο για το βισμα τι να πω, υποτίθεται είναι και αξιωματικός...
Πολυ σημαντικές οι μερες εως και την παρασκευή. Η αγωνία μεγαλώνει... Όποιοι κανουν χαρτια και μαθαίνουν κατι ας ενημερώνουν το νημα.
Μπορει να εννοουσε το βυσμα στις ΠΚΕ!
Βύσμα στα μόρια πρέπει να χεις κονε τον εισαγγελέα του Αρείου πάγου που είναι στην τριμελή επιτροπή και αν σε βρουν μετά από χρόνια πληρώνεις πολλά λεφτά όσα δούλεψες να δώσω ποιος θα το ρισκάρει ειδικά αν αλλάξει μετά από χρόνια η κυβέρνηση υπουργός και τα λοιπά
Παιδια αυτο πιστευω και εγω 20000-25000 αιτησεις φαινεται κιολας απο τα μεχρι στιγμης νουμερα... Αλλα αυτο θελοντας και μη καλως η κακως ειναι αναποφευκτο οτι θα "σηκώσει" τη βαση και μαλιστα αρκετα... Κριμα γιατι ειμαι 28... Εχοντας 12 απολυτηριο λυκειου αγγλικα διπλωματα αυτοκινητου φορτικου μηχανης ειδικες δυναμεις και τριτεκνια και με βλεπω απεξω με 2500 και ειναι κριμα ρε ***** το! Γιατι υπο αλλες συνθηκες θα ημουν μεσα και μαλιστα στους πρωτους 500... Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες