Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannis456

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Giannis456 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:54 pm Ωραία απλά πήγαινε κάνε μια υπεύθυνη δήλωση του ν105 και δήλωσε ψευδής στοιχεία και καταθεσε το δημόσια υπηρεσία και κάτσε και περίμενε. Τις επιπτώσεις. Το ίδιο ακριβώς είναι. Ύστερα απ όσα τηλεφωνήματα έχουν γίνει ασεπ και υπουργείο. Ένας υπάλληλος. Ειπε παιδιά έχει ξε φύγει η κατάσταση θα παρθούν αλλά μέτρα για αυτό το ζήτημα ότι κατάλαβες κατάλαβες. Μην μας παίζεται τώρα. Κάνατε την μλκια ενώ το λέει ξεκάθαρα, τ άλλο δηλ θέλετε αν είναι δυνατόν ο κάθενας υπεύθυνος για τις πράξεις του,
Φιλε αυτο καποιος μπορει να το κανει και απο λαθος, δε θα τον βαλουν και φυλακη νταξει ειπαμε! Ποινικες ευθυνες και δικαστηρια γινονται για πιο σοβαρα ας που πλαστα πτυχια και τετοια! Τωρα επειδη απλα εκανες αιτηση ενω κατεχεις θεση δε θα σε φανε, απλα θα σε απορριψουν!
Με την ιδια λογικη και αυτοι που στην αιτηση εχουν βαλει ως Κυριο προσον το ιεκ 105 ωρων σεκιουριτι πρεπει να τιμωρηθουν οτι ειναι ψευδες αυτο που δηλωσαν!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όχι κάνεις λάθος. Αλλο λάθος τίτλος σπουδών άλλο λάθος εμπειρίας επίσης σου γραφει στους απορρίπτεους μη αποδεκτός τίτλος σπουδών, δεν μπορεί να γράφει στους απορρπτεους απόρριψη λόγο ότι καταβάλει θέση είδη στο δημόσιο. Είναι εντελώς άλλη διαδικασία. Να φανταστείς θα σε αναγκάσει ο ασεπ να στείλεις υπεύθυνη δήλωση οτι δεν αποδέχεσαι την θέση. Είναι σοβαρό. Δε είναι αστείο. Και βέβαια στην κρίση του ασεπ από εδώ πέρα και του υπουργείου πως θα κινηθεί.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Τσάμπα τσακώνεστε. Άσε να κάνει ο καθένας ό, τι θέλει αφού τα έχουν κάνει ήδη τα χαρτιά τους. Όσοι είναι να μπουν θα μπουν όσοι είναι να απορριφθούν θα απορριφθούν στην τελική. Τώρα όλα τα άλλα τσάμπα τα λέτε, περιμένετε να έρθουν στα email μας ΑΝ και όταν έρθουν και στείλτε τα δικαιολογητικά σας και αφήστε τα αυτά. Οτιδήποτε κάνει ο καθένας είναι με δίκη του ευθύνη αφήστε τους να κάνουν ό, τι θέλουν.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά το ξαναλέω όχι είναι διορισμένοι με τον νόμο του ασεπυαννδεν περάσει 5ετια δεν μπορούν να κάνουν μόνο αν έχουν παραιτηθεί. Δηλαδή 6κ και 9κ.
Τώρα όσοι είναι ειδικοί φρουροί λιμενικοί ΕΠΟΠ μπορούν κανονικά νανκανουνε χαρτιά γιατί οι συγκεκριμένες ειδικότητες εξαιρούνται.
Απλά αυτοί το μόνο κακο που θα έχουν είναι οι κυρώσεις της δικιάς τους προκήρυξη όπως πρόστιμο πρίν την 6 εστία και τα σχετικά.
Επισκέπτης

Το μή αποδεκτός τίτλος σπουδών είναι κάτι που δεν γνώριζες το μη καταβολή παραβόλου είναι κάτι που έκανες λάθος. Την 5α όμως είναι κάτι που γνώριζες και κανεις υπεύθυνηδήλωση κ ολας. Εκεί θα πατήσει ο ασεπ και το υπουργείο ύστερα και από τόσα τηλεφωνήματα π έχουν γίνει και τους τα έχετε κάνει τσουρέκια, εγώ πιστεύω δεν έχει αίσιο τέλος αυτό. Ύστερα από ενός παιδιού που του απάντησε έτσι ο υπάλληλος. Τι να πω παιδιά μακάρι να βγείτε αλώβητη από αυτήν την ιστορία. Δεν έχει νόημα οι τσακωμοι ούτε οι βρίσιες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 5:28 pm Ρε παιδιά το ξαναλέω όχι είναι διορισμένοι με τον νόμο του ασεπυαννδεν περάσει 5ετια δεν μπορούν να κάνουν μόνο αν έχουν παραιτηθεί. Δηλαδή 6κ και 9κ.
Τώρα όσοι είναι ειδικοί φρουροί λιμενικοί ΕΠΟΠ μπορούν κανονικά νανκανουνε χαρτιά γιατί οι συγκεκριμένες ειδικότητες εξαιρούνται.
Απλά αυτοί το μόνο κακο που θα έχουν είναι οι κυρώσεις της δικιάς τους προκήρυξη όπως πρόστιμο πρίν την 6 εστία και τα σχετικά.

Αυτό που λες ισχύει φίλε μου. Από ασεπ σε εκτός ασεπ δεν αντιλέγω. Ανέκαθεν ηταν έτσι. Αλλά εδώ ο νόμος η ρήτρα που έβαλε ο ασεπ αφορά τους πάντες. Δεν έχει εξαίρεση. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.
Επισκέπτης

Για να αναλάβουν υπηρεσία όμως θα πρέπει να έχουν παραιτηθεί από την παλιά τους θέση για να αναλάβουν σαν δικαστικοί αστυνομικοί και εκεί είναι το θέμα αν θα προλάβουν να παραιτηθούν επειδή θέλει κάποια διαδικασία και θα πρέπει να εγκριθεί από υπηρεσιακό συμβούλιο. Γιατί αν δεν προλάβουν θα φαίνονται σαν διπλοθεσιτες και το υπουργείο εσωτερικών δεν θα μπορέσει να συνάψει υπαλληλική σχέση εργασίας.
Epameinondas

Δημοσίευση από Epameinondas »

Παιδια εγω ειμαι Ανθυπολοχαγος απο Ευελπιδων και εκανα κανονικα αιτηση παντως ρωτωντας και δικηγορο! Ειμαι 25 ετων απο ΣΣΕ!
Επισκέπτης

Κ η κουτσή Μαρία έκανε αίτηση όχι απλά εσυ, απλά μετα θα έχετε άκυρη αίτηση. Και όσοι δηλώσατε αναληθή στοιχεία στην αίτηση και σας καλέσουν κ στείλετε τα πραγματικά, την πατήσατε.
Και συγνώμη σε όλο το φορουμ κ στην διαχείριση αλλά επειδή μας τα έχετε κάνει πολλά με το ΙΕΚ και το ΙΕΚ λες κ έχετε διδακτορικό θα σας πάμε π… κ… στα ΠΚΕ ! Αυτά από εμένα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Επαναλαμβάνετε τα ίδια και κουράσατε! Οι αιτήσεις έχουν τελειώσει, δεν αλλάζει τίποτα τώρα. Όσοι απορριφθούν, πάνε στην επόμενη προκ.! Έτσι είναι και έστι θα πάιζεται πάντα!
Sicario33

Δημοσίευση από Sicario33 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 6:45 pm Κ η κουτσή Μαρία έκανε αίτηση όχι απλά εσυ, απλά μετα θα έχετε άκυρη αίτηση. Και όσοι δηλώσατε αναληθή στοιχεία στην αίτηση και σας καλέσουν κ στείλετε τα πραγματικά, την πατήσατε.
Και συγνώμη σε όλο το φορουμ κ στην διαχείριση αλλά επειδή μας τα έχετε κάνει πολλά με το ΙΕΚ και το ΙΕΚ λες κ έχετε διδακτορικό θα σας πάμε π… κ… στα ΠΚΕ ! Αυτά από εμένα.

Τι ακριβως εννοεις φιλε μου με αυτο; Οσοι εχουν ΙΕΚ ειναι γιωταδες δηλαδη; Αυτο απο που προκυπτει;
Με απολυτηριο ειστε πιο γρηγοροι; Χαχαχ
Ελα να με περασεις με 3.25 που κανω το 1000αρι!
Και να το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλειας ειναι το πιο συναφες πτυχιο με τα ενοπλα Σωματα οσο και να σε ποναει. Να πας να το βγαλεις και συ ωστε να μη σκουζεις!
Τυχαια νομιζεις το βαζουν κυριο προσον;!
Κλαψε τωρα γιατι πρωτα θα μπουν τα ΙΕΚ και ΑΝ μεινουν θεσεις μπορει να μπεις και συ μικρε!
Επισκέπτης

3,25 😅🤣🤣 ούτε ο κεντερης δεν το κάνει τόσο.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Μπορείτε να σταματήσετε επιτελους; Έχετε γεμίσει το νήμα με ανούσια πραγματα. Ας κοιτάξει ο καθενας την καμπούρα του και να μην τον καίει τι κάνουν οι άλλοι. Κουράσατε!
Epameinondas

Δημοσίευση από Epameinondas »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 6:45 pm Κ η κουτσή Μαρία έκανε αίτηση όχι απλά εσυ, απλά μετα θα έχετε άκυρη αίτηση. Και όσοι δηλώσατε αναληθή στοιχεία στην αίτηση και σας καλέσουν κ στείλετε τα πραγματικά, την πατήσατε.

Φίλε μου άμα ήμουνα κουτσή Μαρία θα μπορούσα να τελειώσω την ΣΣΕ; Νομίζεις την τελειώνει οποιοσδήποτε?
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Ξέρει κανείς πότε βγαίνει η επόμενη ανακοίνωση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες