Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Τι 17.000 ρε παιδια πάτε καλα σε τι κόσμο ζείτε; Το πολύ 16000 να φτάσει Έλεος πατήστε στην πραγματικότητα λιγάκι και μην λέτε μπαρούφες για να τρομοκρατήσετε τα παιδια. Δεν έχουν γράψει τόσο καλα οι μαθητές από ότι έχω μιλήσει Με βαθμολογητές

Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Magnus Carlsen »

Το 2019, το 11,19% έγραψε πάνω από 16.500 μόρια, δλδ οι 8.173 μαθητές από τους 73.007 που ήταν στο σύνολο και από τα 3 πεδία (1ο,2ο &4ο). ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ η βάση ήταν 16.550. Το 2018, το 11,65% έγραψε πάνω από 16.500 μόρια, δλδ οι 8.770 μαθητές από τους 75.272 που ήταν στο σύνολο και από τα 3 πεδία (1ο,2ο &4ο). ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ η βάση ήταν 16.695. Το 2017, το 12,16% έγραψε πάνω από 16.000 μόρια, δλδ οι 10.654 μαθητές από τους 87.630 που ήταν στο σύνολο και από τα 3 πεδία (1ο,2ο &4ο). ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ η βάση ήταν 16.301. ΜΑΑΑΑΑ... ΜΑΑΑΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΑΑΑΑΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΑΑΑΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥς, ΜΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΑ.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Elena1997___ »

Ότι και να λέμε θα φανεί δεν έχει ουσία τώρα
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Καλα μεγάλε χαλάρωσε εσυ ήσουν από αυτούς που υποστήριζαν ότι θα πάρει 1000 άτομα 😂 όποτε δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα λόγια σου
Rocky
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rocky »

Ίσως να υπάρξει μια αύξηση στη βάση, βέβαια όχι τόσο μεγάλη όσο αναφέρουν άτομα παραπάνω.

Τα θέματα δεν διαφέρουν πολύ από τα πέντε προηγούμενα έτη οπότε και τα ποσοστά θα ακολουθήσουν παρόμοιες τάσεις με παλιότερα.

Επίσης μην μπερδεύετε αυτά που λένε τα άρθρα με τη βάση της αστυνομίας. Η εκτόξευση των βάσεων αναφέρετε σε χαμηλόβαθμα τμήματα λόγω της ΕΒΕ.

Αναμένουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocky την Πέμ Ιούλ 01, 2021 9:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gii
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από gii »

Μάγκες αποκλείεται να ανέβει τόσο πολύ ότι και να λένε για τα θέματα οι επιδόσεις μετράνε και πιστεύω από αυτά που ακούω ότι είναι οι χειρότερες τα τελευταία 3-4 χρόνια... Μαξ 16100 να πάει. Εδώ θα είμαστε.
Franklin98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Franklin98 »

Ανθυπολοχαγος δεν τραμπουκιζω κανεναν, ειπα την γνωμη μου. Τραμπουκισμος ειναι αυτο που κανεις εσυ σε μενα. Πιστευω οτι θα ανεβουν οι βασεις επειδη 1ον η ζητηση αυξηθηκε κατακορυφα (π. Χ. Στο λιμενικο στα ΠΚΕ φετος θα ειναι 4800 αντι για 3900 οπως περυσι. Οχι μονο στο λιμενικο αλλα και αστυνομια, πυροσβεστικη αυξηθηκαν οι υποψηφιοι απο αλλες χρονιες) 2ον ακουγονται απο ολα τα σιτε οτι οι επιδοσεις ειναι καλυτερες απο προηγουμενες χρονιες. Εύλογα θα ακουσω και τα δικα σου επιχειρηματα σχετικα με το οτι θα κατεβουν οι βασεις. Μολονοτι εχω αυτην την αποψη δεν σημαινει οτι θελω να ανεβουν οι βασεις, φυσικα θελω να κατεβουν γιατι σιγουρα δεν ειμαι και χαλαρος στα μορια, πιστευω καπου στην βαση του 19 εχω γραψει. Τελος παντων, καλα αποτελεσματα σε ολους.
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Franklin98 άσε τους φίλε μου διότι ορισμένοι είναι ανίκανοι να δουν την αλήθεια κατάματα. Άσε τους να χαίρονται σαν ανώριμα παιδάκια μέχρι τέλη Αυγούστου και θα καταλάβουν τότε τι σημαίνει Α Ν Τ Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ.
Άβαταρ μέλους
gii
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από gii »

Το θεμα ειναι και η ζητηση παιδια πολλοι θα επιλεξουν στρατο πιστευω... Και εγω παντως το κεφαλι μου ησυχο δεν το εχω γιατι πρεπει να εχω γραψει στην βαση του 2019 εκει γυρω
Franklin98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Franklin98 »

Αδερφε, δεν χρειαζονται τετοιοι χαρακτηρισμοι. Αποψη τους ειναι, ο καθενας πιστευει οτι θελει.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Magnus το ότι έχει κάποιος διαφορετική άποψη από την δική σου σημαίνει ότι είναι ανίκανος και δεν βλέπει την αλήθεια κατάματα ; Ο καθένας με τα δικά του κριτήρια! Συζήτηση γίνεται... Και μιας και είσαι εσυ ώριμο παιδακι ασε εμάς τα ανώριμα να λέμε ότι θέλουμε χωρίς να δίνεις βάση Εικόνα
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Επίσης, τα στατιστικά είναι στατιστικά. Δεν τίθεται θέμα τι πιστεύει ο καθένας μας. Απλά εγώ τα έστειλα για να τονίσω ότι αυτοί που είναι να μπουν θα μπουν. Το ότι κάποιος δεν έγραψε καλά δεν σημαίνει ότι όλοι δεν έγραψαν καλά. Αν πιστεύετε πάντως ότι τα θέματα του 2021 ήταν πιο δύσκολα από τα θέματα των πανελλαδικών 2017,2018 και 2019 είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζετε ότι είμαι παράλογος ή ακραίος μπείτε και δείτε τα θέματα των συγκεκριμένων ετών. Τέλος, Έλενα συμφωνώ ότι κάνουμε διάλογο και γι'αυτό ότι λέω το λέω βασισμένος σε τεκμήρια (σε αντίθεση από μερικούς που διαφωνείτε μαζί μου λέγοντας μόνο ότι θα δούμε και θα δείξει και καλά αποτελέσματα. Αυτά δεν αρκούν, απλά πατάτε αερολογίες για να τα έχετε καλά με όλους και ότι καλά φτιάχνετε τη ψυχολογία των άλλων. Τέλος πάντων no offense από εμένα. Σε 4-5 μερούλες όλα θα φανερωθούν μπροστά μας. Τα στατιστικά θα δείξουν πως έχουν τα πράγματα.
Rocky
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rocky »

Όποτε προλάβεις στείλε μας τα φετινά στατιστικά να τα δούμε και εμείς.
Elena1997___
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τουλαχιστον εγώ λέω την άποψη μου ανθρώπινα χωρίς περιττούς χαρακτηρισμούς
Magnus Carlsen
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Rocky τα στατιστικά θα βγουν 1-2 μέρες μετά την ανακοίνωση βαθμολογιών. Μόλις βγουν όμως θα τα στείλω κατευθείαν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης