lionslaw έγραψε:Από θέμα μοριοδοτησης πως τα βλέπετε; Εννοώ συμφωνείτε με τον παρόντα τρόπο ή θα θέλατε να είναι όπως των Ε. Φ που μετρούσαν διπλώματα, πολυτεκνίες κ. Α
Εδω μετραει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ το απολυτηριο.
Ολα τα αλλα προσοντα, αν υποθεσουμε οτι εισαι δοκιμος, εχεις προφισιενσυ και αλλη μια ξενη γλωσσα, ουτε 1000 μορια δε μαζευουν...
Και 1000 μορια δεν ειναι τιποτα μπροστα στα 6000+ που παιρνει καποιος με 19 απολυτηριο.
Για μενα δεν ειναι και πολυ δικαιο το συστημα μοριοδοτησης, αλλα επειδη εχω καλο απολυτηριο με συμφερει.
Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος
lionslaw έγραψε:Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος
Έχει αλλάξει απο το 2011. Γενικά πάντως για ειδικές δυνάμεις είσαι καλά. Σκέψου οτι το 2011 ο τελευταιος ειδικοδυναμιτης μπήκε με 11,5 απολυτήριο.
lionslaw έγραψε:Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος
Έχει αλλάξει απο το 2011. Γενικά πάντως για ειδικές δυνάμεις είσαι καλά. Σκέψου οτι το 2011 ο τελευταιος ειδικοδυναμιτης μπήκε με 11,5 απολυτήριο.
Αυτή την στιγμή μου έδωσες μεγάλη χαρά. Αν και δν θα κάνω φέτος τα χαρτιά μου με αφήνεις να ελπίζω για το μέλλον
Όταν οι έχοντες απολυτήριο γενικού λυκείου διαγωνίζονται στην ακριβώς ίδια κατηγορία με τους κατέχοντες απολυτηρίου ΤΕΕ (χωρίς να υποτιμώ όσους έχουν καλό βαθμό απο ΤΕΕ), όταν όλοι γνωρίζουμε οτι π. Χ. Το 19000 είναι πολυ πιο δύσκολο στα ενιαία λύκεια, τότε και πάλι μιλάμε οτι το σύστημα μπάζει. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν βγαίνεις το ίδιο εύκολα π. Χ απο πολυτεχνείο με 8, ΧΧΧ, ενώ πολύ πιο άνετα απο παιδαγωγικο νηπιακής εκπαίδευσης είσαι με διάβασμα -δε λέω το αντίθετο-, άνετα πανω απο 8,5. Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι απόφοιτοι.
Φιλε μου σκυλε εσυ που κραζεις τις γυναικες εχεις μπει στρατο; Να δεις τι μπουμπουκια ειναι οι περισσοτεροι στρατιωτες; Επειδη εχω δουλεψει στο στρατο και εχω δει και εσας τους αντρες ποσο μαχημοι ειστε σταματα να κατηγορεις τις γυναικες. Δεν ειναι δυνατον να πηγαινεις για εφοδο και ο στρατιωτης να κρυβεται απ το φοβο του και μετα να σου λεει εγω ημουν γεννημενος να μπω ειδικες δυναμεις... Λοιπον γι αυτο οπως υπαρχουν αντρες που δεν κανουν για αυτη τη δουλεια ετσι υπαρχουν και γυναικες αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι ολες ιδιες οπως κι ολοι οι αντρες ιδιοι. Και καλο θα ηταν να το χωνεψετε γιατι αυτη ειναι η αληθεια. Αν εχεις λοιπον σκοπο να συνεχισεις το κραξιμο για τις γυναικες σιγουρα δεν εισαι στο σωστο forum γιατι οπως βλεπεις εδω προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη με τις πληροφοριες που εχουμε για την προκηρυξη αλλα και να μαθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε για αυτη και να ενημερωσουμε για οτι νεοτερο.
Άντε να δούμε τι θα γίνει τόσους μήνες περιμένουμε.
Οκ μου ρθε σαν σοκ α πω την αλήθεια όταν είδα τις 49 θέσεις αλλά τόσες περίπου περίμενα και αν βγαίνανε με τη γενική.
Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη πως θα είναι τα μόρια/βάσεις και εγώ προσωπικά είμαι στην full αβεβαιότητα... Οκ είχα καλή θέση στου '11 αλλά οι εποχές είναι η μέρα με τη νύχτα...
Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!
35ΜΚ έγραψε:Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!
Δυστυχώς όχι.
Συγκεκριμένα το ECDL συγκαταλέγεται στα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων για να μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
Σου παραθέτω το αντίστοιχο απόσπασμα της προκήρυξης του 2011.
4. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ
θ) Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:i) επεξεργασία κειμένων,ii)