Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

lionslaw έγραψε:Από θέμα μοριοδοτησης πως τα βλέπετε; Εννοώ συμφωνείτε με τον παρόντα τρόπο ή θα θέλατε να είναι όπως των Ε. Φ που μετρούσαν διπλώματα, πολυτεκνίες κ. Α
Εδω μετραει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ το απολυτηριο.

Ολα τα αλλα προσοντα, αν υποθεσουμε οτι εισαι δοκιμος, εχεις προφισιενσυ και αλλη μια ξενη γλωσσα, ουτε 1000 μορια δε μαζευουν...

Και 1000 μορια δεν ειναι τιποτα μπροστα στα 6000+ που παιρνει καποιος με 19 απολυτηριο.

Για μενα δεν ειναι και πολυ δικαιο το συστημα μοριοδοτησης, αλλα επειδη εχω καλο απολυτηριο με συμφερει.

Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lionslaw »

Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

lionslaw έγραψε:Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος

Έχει αλλάξει απο το 2011. Γενικά πάντως για ειδικές δυνάμεις είσαι καλά. Σκέψου οτι το 2011 ο τελευταιος ειδικοδυναμιτης μπήκε με 11,5 απολυτήριο.Εικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από lionslaw »

Vardou έγραψε:
lionslaw έγραψε:Δηλαδή εγώ με απολυτήριο λυκείου 16,3 και με λοουερ δν παω πουθενά. Για στρατό δν αναφέρομαι γτ δν έχω τελειώσει ακόμα. Κάθε χρόνο έτσι ήταν η μοριοδοτηση ή μόνο φέτος
Έχει αλλάξει απο το 2011. Γενικά πάντως για ειδικές δυνάμεις είσαι καλά. Σκέψου οτι το 2011 ο τελευταιος ειδικοδυναμιτης μπήκε με 11,5 απολυτήριο.Εικόνα
Αυτή την στιγμή μου έδωσες μεγάλη χαρά. Αν και δν θα κάνω φέτος τα χαρτιά μου με αφήνεις να ελπίζω για το μέλλον
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

Μια χαρα εισαι ρε με 16,3 εχεις πιθανοτητες.

karelin08

Δημοσίευση από karelin08 »

Παιδιά καλησπέρα, από προεδρική φρουρά έχεις τα ίδια μόρια με ειδικές δυνάμεις?
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Saiyan »

Όταν οι έχοντες απολυτήριο γενικού λυκείου διαγωνίζονται στην ακριβώς ίδια κατηγορία με τους κατέχοντες απολυτηρίου ΤΕΕ (χωρίς να υποτιμώ όσους έχουν καλό βαθμό απο ΤΕΕ), όταν όλοι γνωρίζουμε οτι π. Χ. Το 19000 είναι πολυ πιο δύσκολο στα ενιαία λύκεια, τότε και πάλι μιλάμε οτι το σύστημα μπάζει. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν βγαίνεις το ίδιο εύκολα π. Χ απο πολυτεχνείο με 8, ΧΧΧ, ενώ πολύ πιο άνετα απο παιδαγωγικο νηπιακής εκπαίδευσης είσαι με διάβασμα -δε λέω το αντίθετο-, άνετα πανω απο 8,5. Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι απόφοιτοι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

karelin08 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, από προεδρική φρουρά έχεις τα ίδια μόρια με ειδικές δυνάμεις;

Σύμφωνα με τις προηγούμενες προκηρύξεις όχι φίλε μου.

christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από christina94 »

Φιλε μου σκυλε εσυ που κραζεις τις γυναικες εχεις μπει στρατο; Να δεις τι μπουμπουκια ειναι οι περισσοτεροι στρατιωτες; Επειδη εχω δουλεψει στο στρατο και εχω δει και εσας τους αντρες ποσο μαχημοι ειστε σταματα να κατηγορεις τις γυναικες. Δεν ειναι δυνατον να πηγαινεις για εφοδο και ο στρατιωτης να κρυβεται απ το φοβο του και μετα να σου λεει εγω ημουν γεννημενος να μπω ειδικες δυναμεις... Λοιπον γι αυτο οπως υπαρχουν αντρες που δεν κανουν για αυτη τη δουλεια ετσι υπαρχουν και γυναικες αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι ολες ιδιες οπως κι ολοι οι αντρες ιδιοι. Και καλο θα ηταν να το χωνεψετε γιατι αυτη ειναι η αληθεια. Αν εχεις λοιπον σκοπο να συνεχισεις το κραξιμο για τις γυναικες σιγουρα δεν εισαι στο σωστο forum γιατι οπως βλεπεις εδω προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη με τις πληροφοριες που εχουμε για την προκηρυξη αλλα και να μαθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε για αυτη και να ενημερωσουμε για οτι νεοτερο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κυρίες και Κύριοι αν θέλετε να συνεχίσετε πολύ ευχαρίστως αλλά όχι στο παρόν νήμα.

Υπάρχει και το Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας .

Αφήνω τα ήδη δημοσιευμένα, αλλά από εδώ και στο εξής σε περίπτωση νέων στο παρόν δυστυχώς θα διαγράφονται (δεν θα μεταφέρονται καν).

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Teras »

Άντε να δούμε τι θα γίνει τόσους μήνες περιμένουμε.

Οκ μου ρθε σαν σοκ α πω την αλήθεια όταν είδα τις 49 θέσεις αλλά τόσες περίπου περίμενα και αν βγαίνανε με τη γενική.

Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη πως θα είναι τα μόρια/βάσεις και εγώ προσωπικά είμαι στην full αβεβαιότητα... Οκ είχα καλή θέση στου '11 αλλά οι εποχές είναι η μέρα με τη νύχτα...

ΓΙΩΡΓΟΣ.

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ. »

Καλημερα μια ερώτηση.. Εγω εχω απολυτηριο απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτιά μου; Ευχαριστώ πολυ!!
35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

35ΜΚ έγραψε:Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες όσον αφορά την προκύρηξη των λιμενοφυλάκων! Θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά, αν πχ: Εχουμε απολυτήριο λυκείου ειδικές δυνάμεις από στρατό πτυχείο λόουερ στα αγγλικά και λείπει το ecdl έχουμε δικαίωμα αίτησης στην προκύρηξη! Σας ευχαριστώ!

Δυστυχώς όχι.

Συγκεκριμένα το ECDL συγκαταλέγεται στα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων για να μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Σου παραθέτω το αντίστοιχο απόσπασμα της προκήρυξης του 2011.

4. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ

θ) Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:i) επεξεργασία κειμένων,ii)

υπολογιστικά φύλλα,iii) υπηρεσίες διαδικτύου.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΩΡΓΟΣ. έγραψε:Καλημερα μια ερώτηση. Εγω εχω απολυτηριο απο γενικο λυκειο μπορώ να κανω τα χαρτιά μου; Ευχαριστώ πολυ!

Φυσικά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες