Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Δε μου έχει στείλει κανεις προσωπικό μνμ. Επίθεση δέχομαι μονο απο Χρήστο και Λευτέρη. Επειδη γνωρίζεσται οκ. Τέλος πάντων. Κι αλλοι γραφουν δεν βγηκε κλπ. Λογικο ειναι αυτό
Επιθεση δεχεσαι απο τον Χρηστο και τον Λευτερη;Ε δεν εισαι καλα ανθρωπε μου.
Σου εχω μιλησει με τον καλυτερο τροπο ΜΗΠΩΣ και καταλαβεις καποια στιγμη οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι το armyvoice-kranos-workenter αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου. Κακο στον ευατο σου κανεις αλλα δυστυχως και στους αναγνωστες που σε διαβαζουν.
Το οτι γνωριζομαστε με τον Λευτερη δεν αναιρει το γεγονος οτι λες αρλουμπες. Μαλλον εχει δικιο που σου ειπε κατι περι νοητικου προβληματος.
Τελος, εχω αρχισει να πιστευω οτι εισαι τρολλακι τυπου Αβραμιδης. Δεν γινεται ενας φυσιολογικος ανθρωπος να συμπεριφερεται ετσι.
Σου εχω μιλησει με τον καλυτερο τροπο ΜΗΠΩΣ και καταλαβεις καποια στιγμη οτι η πραγματικοτητα δεν ειναι το armyvoice-kranos-workenter αλλα εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου. Κακο στον ευατο σου κανεις αλλα δυστυχως και στους αναγνωστες που σε διαβαζουν.
Το οτι γνωριζομαστε με τον Λευτερη δεν αναιρει το γεγονος οτι λες αρλουμπες. Μαλλον εχει δικιο που σου ειπε κατι περι νοητικου προβληματος.
Τελος, εχω αρχισει να πιστευω οτι εισαι τρολλακι τυπου Αβραμιδης. Δεν γινεται ενας φυσιολογικος ανθρωπος να συμπεριφερεται ετσι.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αστον Χρηστο, βλεπεις πως δεν θα βγαλουμε ακρη
Το παιδι δυστυχως εχει καποιο προβλημα οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κατι σε αυτο.
Να του λες σταματα εγω, εσυ και ο Buddha διοτι λες τα ιδια και τα ιδια και το παιδι να μπαινει το πρωι και να αρχιζει να γραφει παλι τα ιδια.
Ε δυστυχως χανει καπου, παμε παρακατω.
Το παιδι δυστυχως εχει καποιο προβλημα οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κατι σε αυτο.
Να του λες σταματα εγω, εσυ και ο Buddha διοτι λες τα ιδια και τα ιδια και το παιδι να μπαινει το πρωι και να αρχιζει να γραφει παλι τα ιδια.
Ε δυστυχως χανει καπου, παμε παρακατω.
-
- Υποστράτηγος
Κάντε οτι θελεται αφου τα αρθρα ειναι άκυρα γιατι τα ανεβαζουν ακόμα και οι δειχιριστες; Επισης γιατι ειρωνευοσασταν τον χρήστη η Ηλεκτρολόγο είναι αυτο στους κανόνες του φόρουμ; Και τελευταίο αφου εχεται δικιο αρα η προκυρηξη θα βγει Μάρτιο! Αν δεν βγει περιμενω συγνώμη απο εσάς. Ευχαριστώ
Ποιος ειπε οτι θα βγει Μαρτιο; Ποιος ειναι ο Ηλεκτρολογος που θα λεει αλλα το βραδυ και αλλα το πρωι και δεν θα το σχολιασουμε;
Ποιος νομιζεις οτι εισαι που ζητας να σου πουν και συγνωμη;
Ποιος νομιζεις οτι εισαι που ζητας να σου πουν και συγνωμη;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Καμια ειρωνια δεν υπηρχε προς το προσωπο του.
Δικηγορος του ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ εισαι Και αναφερεσαι συνεχεια σε αυτον και βαζεις και εμενα μεσα καθε φορα ;
Αμα εχει προβλημα, ας απευθυνθει ο ιδιος σε εμενα ή τον Χρηστο.
Συγνωμη να σου ζητησουμε, γιατι ;
Ειπα εγω οτι θα βγει αυριο ή μεθαυριο ;
Τα μηνυματα μου ελεγαν παντα « υπομονη, φετος θα βγει, ισως αργησει λιγο, ακομη αρχες ειμαστε» κτλπ, μπορεις ελευθερα να τα ψαξεις πισω .
Καμια συγνωμη δεν σου ζηταω λοιπον, εκτος και αν σε εβριζα ή εκανα αισχρη επιθεση προς το προσωπο σου, πραγμα που δεν εκανα ποτε.
Αν ζοριζεσαι και δεν μπορεις να αντεπιτεθεις σε εναν υγιη διαλογο με αντιπαραθεσεις, τοτε δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε του Χρηστου προβλημα, οπως επισης κανενας εδω μεσα.
Δικηγορος του ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ εισαι Και αναφερεσαι συνεχεια σε αυτον και βαζεις και εμενα μεσα καθε φορα ;
Αμα εχει προβλημα, ας απευθυνθει ο ιδιος σε εμενα ή τον Χρηστο.
Συγνωμη να σου ζητησουμε, γιατι ;
Ειπα εγω οτι θα βγει αυριο ή μεθαυριο ;
Τα μηνυματα μου ελεγαν παντα « υπομονη, φετος θα βγει, ισως αργησει λιγο, ακομη αρχες ειμαστε» κτλπ, μπορεις ελευθερα να τα ψαξεις πισω .
Καμια συγνωμη δεν σου ζηταω λοιπον, εκτος και αν σε εβριζα ή εκανα αισχρη επιθεση προς το προσωπο σου, πραγμα που δεν εκανα ποτε.
Αν ζοριζεσαι και δεν μπορεις να αντεπιτεθεις σε εναν υγιη διαλογο με αντιπαραθεσεις, τοτε δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε του Χρηστου προβλημα, οπως επισης κανενας εδω μεσα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Μάγκες το ψήνετε να κάνετε μια συνομιλία να τσακώνεσται εκεί; Έχω βαρεθεί να μπαίνω και να βλέπω τσακωμούς. Πιστεύω και άλλα άτομα το ίδιο θα νιώθουν. Αφήστε την φασαρία επιτέλους και κάντε λίγο υπομονή χωρίς πολλά λόγια διότι είμαστε όλοι αγανακτισμένοι συγκρατηθειτε λίγο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Για άλλο λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ μάγκες σοβαρευτείτε
-
- Υποστράτηγος
Ακριβως σωστά τα λες Κώστα. Το φορουμ δημιουργηθηκε για πολύτιμη αλληλοβοηθεια αλλα και για καταθεση γνωμεων με διαφορετικο πρόσημο αρκει να εχουν δικαιολογητικά Και να διέπονται από σεβασμό. Και εμενα μου ειπαν οτι εχω νοητικο πρόβλημα. Υπάρχουν διαχειριστες ομως και τα μυνηματα κρίνονται.
Γεια σου ρε Πολιτη αρχοντα.
Κοιτα, εγω πιστευω οτι ακομα και οι διαχειριστες σε εχουν βαρεθει και απλα δεν δινουν σημασια.Απο τωρα λοιπον θα αρχισω να κανω κι εγω το ιδιο. Συνεχισε το μοιρολοι σου παρεα με τα χαρτομαντηλα σου.
Κοιτα, εγω πιστευω οτι ακομα και οι διαχειριστες σε εχουν βαρεθει και απλα δεν δινουν σημασια.Απο τωρα λοιπον θα αρχισω να κανω κι εγω το ιδιο. Συνεχισε το μοιρολοι σου παρεα με τα χαρτομαντηλα σου.
-
- Υποστράτηγος
πετσετακια εχωXristosMP έγραψε:Γεια σου ρε Πολιτη αρχοντα.
-
- Υποστράτηγος
Περα απο αυτό κατι ακουγεται για 138 προσλήψεις παλι... Πολιτικο προσωπικο εποπ θέλουμε παρε πολιτικι προσωπικό μετα τι ακολουθει; Πυρηνικοι φυσικοι, αστροναυτες;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Παιδιά αν μπείτε μέσα στο workenter θα δείτε ότι γίνεται χαμός στις προκηρύξεις σε δημόσιους φορείς. Δεν θα αργήσει να βγει και στα ΕΠΟΠ. Όλα μπήκαν σε μια σειρά μετά την λύση του θέματος με τους τριτεκνους. Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα δίνει και παίρνει. Υπομονή
-
- Υποστράτηγος
μακαρι αναμένουμε.Buddha έγραψε:Παιδιά αν μπείτε μέσα στο workenter θα δείτε ότι γίνεται χαμός στις προκηρύξεις σε δημόσιους φορείς. Δεν θα αργήσει να βγει και στα ΕΠΟΠ. Όλα μπήκαν σε μια σειρά μετά την λύση του θέματος με τους τριτεκνους. Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα δίνει και παίρνει. Υπομονή
-
- Υποστράτηγος
Μπηκα στο workenter λεει κινητικότητα στο υπουργείο αμυνας ερχονται...138 πολιτικό προσωπικό. Δε χρειάζεται να σχολιάσω σα να περιμενουμε αγόρι και να σκάνε 3διμα κορίτσια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης