ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Καλημερα οντως τα ατομα που δηλωσαν α/τ ειναι αρκετα γιατι το εκαναν με την λογικη οτι περνουν αρκετα ατομα σ'αυτη την θεση ισως να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες... Αρα τα ατομα που εχουν δηλωσει σε θεσεις που δεν ειχαν τοσες πολλες θεσεις να ειναι λιγο πιο προνομιακοι... Με την σκεψη οτι οι τελικοι υποψηφιοι για τις 2000 θεσεις ηταν λιγοτεροι απο 3000 ατομα...
ακριβως ετσι σκεφτηκα φετος κ μου φαινεται οτι θα την πατησω κ παλι! περυσι εβαλα σε λιγα ατομα... Φετος σε πολλα αντε να δουμε... Το αστρο μου δεν ειναι να μπω τελικα, μου φαινεται!
Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη, ειναι δυνατον να παθατε εγκεφαλικο χθες με το γελοιο ποστ που ανεβασαν τα υποτιθεμενα αποτελεσματα; Δηλδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει κανεις οτι ειναι κακοηθεια; Κ ετσι να ηταν, πως τα εμαθαν εφοσον οτι βγαινει πρωτα βγαινουν στην σελιδα του αρμυ κ μετα τα ανακοινωνει καποιος εδω στο φορουμ; Δηλαδη ελεος ρε παιδια... Απορω ειλικρινα!
illy έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη, ειναι δυνατον να παθατε εγκεφαλικο χθες με το γελοιο ποστ που ανεβασαν τα υποτιθεμενα αποτελεσματα; Δηλδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει κανεις οτι ειναι κακοηθεια; Κ ετσι να ηταν, πως τα εμαθαν εφοσον οτι βγαινει αφου πρωτα βγαινουν στην σελιδα του αρμυ κ μετα τα ανακοινωνει καποιος εδω στο φορουμ; Δηλαδη ελεος ρε παιδια... Απορω ειλικρινα!
illy έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη, ειναι δυνατον να παθατε εγκεφαλικο χθες με το γελοιο ποστ που ανεβασαν τα υποτιθεμενα αποτελεσματα; Δηλδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει κανεις οτι ειναι κακοηθεια; Κ ετσι να ηταν, πως τα εμαθαν εφοσον οτι βγαινει αφου πρωτα βγαινουν στην σελιδα του αρμυ κ μετα τα ανακοινωνει καποιος εδω στο φορουμ; Δηλαδη ελεος ρε παιδια... Απορω ειλικρινα!
κοιταξε οταν καποιος θελει κατι παρα πολυ και ειναι λιγο... Αφηρημενος... Και πετρα να του δωσεις ζωγραφισμενη σαν ψωμι αν πειναει πολυ θα παει να την φαει... Δεν πειραζει γινονται και αυτα
Παιδια μια ερωτηση... ΑΤ οπλα πεζικου ξερετε τι οπλα ειναι; Δλδ με τι θα ριχνεται; γιατι φανταζομαι δεν σας εχουν πει η απλα το δηλωσατε επειδη εχει πολλες θεσεις...
Μαλλον το δηλωσαν γιατι εχει πολλες θεσεις γιαννη μου... Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν νομιζω οτι ξερουμε ακριβς το τι θα κανουμε στην ειδικοτητα που εχουμε δηλωσει ή οι γνωσεις μας ειναι αρκετα περιορισμενες τουλαχιστον οι κοπελες και αυτοι που δεν εχουν παει στρατο
Ναι Κωστα... Χθες καποιοι κακοβουλοι ανεβασαν καποια ονοματα, κ καλα οτι βγηκαν τα αποτελεσματα... Δλδ τι να πω! Ηταν απο παλιες προκηρυξεις αποτελεσματα... Οσο για σενα Γιαννη, ειναι αντιαρματικα οπλα αυτα που θα χρησιμοποιειτε σε αυτη την ειδικοτητα
Αυτοι ππου τα ανεβασανε θελανε να κανουν πλακα. Δεν εξηγητε αλλιως. Οι αλλοι ομως ρε παιδια τι δεν εχετε καταλαβει στην ανακοινωση με μεγαλα γραμματα 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
Εννοειται οτι θελανε να κανουν πλακα... Εγω πιο πολυ τα βαζω με εκεινους που τα εχαψαν... Υπαρχουν πολυ κακοβουλοι, μην δινετε σημασια βρτε παιδια... Αντε 2 μερουλες μειναμε, καλα αποτελεσματα σε ολους!
ΤΑ ΑΤ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙXNΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ... 1) KORNET 2) MILAN 3)
AYTA ειναι μερικα απο τα οπλα αλλα τα καλυτερα... Και μαλιστα 2 και 3 γενιας... Το πιο συγχρονο οπλο στον κοσμο ειναι το ΚΟΡΝΕΤΕ και μετα το TOW... Δειτε τα