Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
mila82 κανη επιτυχια κ σε εσενα εγω κοπικα το εμαθα προχτες κ ειναι σιγουρο, αν ξαναβγει κ με περνει θα ξανακανω καλα αποτελεσματα να εχετε ολοι...
makia00 έγραψε:mila82 κανη επιτυχια κ σε εσενα εγω κοπικα το εμαθα προχτες κ ειναι σιγουρο, αν ξαναβγει κ με περνει θα ξανακανω καλα αποτελεσματα να εχετε ολοι...
εισαι σιγουρη-ος γι αυτο; Και αν θελεις σε τι ειδικοτητα και με ποσα μορια;
makia γιατι σε εκοψαν στα αθληματα πιστευεις; Μορια ειχες απο χαρτια?
Ναι το ξερω σιγουρα πηρα τηλ την πεμπτη σε πολιτικο γραφειο κ μου το ειπαν αν εχετε κανεναν παρτε να σας πουν κ εσας τα εχουνε τα ονοματα
Παιδια στα αθληματα με εκοψαν μαλλον στο 1000 μορια ειχα για την ειδικοτητα
makia00 έγραψε:Παιδια στα αθληματα με εκοψαν μαλλον στο 1000 μορια ειχα για την ειδικοτητα
πρασινος η μπλε το βισμα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Στο 1000; Το εκανες πανω απο 5 λεπτα; Γιατι μεχρι 5 λεπτα τις περνουσαν

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Αστα, στην αρχη μπλε κ μετα της εκλογες πρασινους κ στρατιτικο για τα αγωνισματα αλλα δεν εγινε τιποτα κ ολα για το 1000
Λες κ οσοι εχουν περασει σε ολες τις προκυρηξεις περασαν ολα τ αθληματα στα ορια!
Ουτε στην προηγουμενη συνεβη αυτο... Κ ειναι λιγοι αυτοι που περασαν ολα τα αθληματα κ σε αυτην την προκηρυξη! μακια μακαρι να μην ισχυει αυτο που σου ειπαν κ να δεις τ ονομα σου στην λιστα την Δευτερα! Καλη Επιτυχια! Υ. Γ. Εισαι απο Χιο;
Ουτε στην προηγουμενη συνεβη αυτο... Κ ειναι λιγοι αυτοι που περασαν ολα τα αθληματα κ σε αυτην την προκηρυξη! μακια μακαρι να μην ισχυει αυτο που σου ειπαν κ να δεις τ ονομα σου στην λιστα την Δευτερα! Καλη Επιτυχια! Υ. Γ. Εισαι απο Χιο;
Δεν πηραζει την επομενη φορα ναι χιο ειμαι! Με ξερεις;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Καιτη μπες λιγο msn... Αν μπορεις...
Οχι καλε που να σε ξερω! Το ειχες γραψει σε ενα ποστ κ το ειχα δει! κ εγω απο Χιο ειμαι! Οι Χιωτες πανε 2-2 εξαλλου

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
Μακια00 σε ευχαριστω πολυ! Περιμενε ομως ως την δευτερα να δεις! Εγω αναμενω... Δεν εχω και πολυ αισιοδοξια ομως γιατι εχω παρει την κρυαδα απο αλλες φορες κ ειναι και πολλα τα ατομα που δηλωσαν ατ-οπλα πζ
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Παλια ηταν οπως δωσαμε εμεις... Πρωτα καναμε αθληματα και ψυχοτεχνικα και μετα βγαινουν οι επιτυχοντες... Την δευτερα ομως πρωτα θα βγουν οι επιτυχοντες και ταυτοχρονα θα καλεσουν τους επιτυχοντες και καποιους επιλαχοντες για αθληματα, ετσι ειναι και στην πυροσβεστικη και στο λιμενικο
αυτο θα γινει και για τη στρατολογία;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Καλημερα οντως τα ατομα που δηλωσαν α/τ ειναι αρκετα γιατι το εκαναν με την λογικη οτι περνουν αρκετα ατομα σ'αυτη την θεση ισως να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες... Αρα τα ατομα που εχουν δηλωσει σε θεσεις που δεν ειχαν τοσες πολλες θεσεις να ειναι λιγο πιο προνομιακοι... Με την σκεψη οτι οι τελικοι υποψηφιοι για τις 2000 θεσεις ηταν λιγοτεροι απο 3000 ατομα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης