μαρινακι έγραψε:456 μορια μαζι με την συνεντευξη; Πολλα δεν ειναι για α. Τ πεζικο; Γιατι ζηταει τουλαχιστον απολυτηριο τεε β κυκλου και εγω εβαλα βεβαιωση πανεπιστημιου!
Ε Άμα βρε κοπέλα μου κάνουν πολλά άτομα τα χαρτιά τους για εκεί και οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι τη περιμένεις; Να είναι λίγα τα μόρια; Έλεος με τους βλάκες εδώ μέσα, να για κάτι άτομα σαν και σένα παίρνει και τους υπολοιπους η μπάλα και μετά λένε βλάκες τους εποπ
Με τις τους έχασα τον ύπνο μου ' ας έρθει η Δευτέρα να ξέρουμε τι να κάνουμε απο εδώ και πέρα τουλάχιστον τόσο άγχος ούτε για πυρηνικός φυσικός στην NASA να έδεινα
Γιατι έκανα κάποια όνειρα που στην πορεία με την Καθιστέριση τα έχασα όλα. Το να έμπενα στην λίστα των επιτιχόντων θα ήταν παρηγοριά στον άρρωστο ας πούμε αλλά σου λέει . Επιλαχών και πολύ σου είναι. Με τις διαφάνειες και τις Κατρακύλισα άσχιμα στις λίστες όχι λόγο βίσματος πού έχασε εξουσία αλλα νέων βίζματων που ευνοήθικαν με τις καταστάσεις καταλαβένεις φισικα τη λέω. Τώρα δεν μένει παρα να δώ την Δευτέρα και με τα μάτια μου οτι πείρα τα Μου. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...
Φιλε δυστηχως ετσι ειναι... Και πολυ δυσκολα θα αλλαξει αυτο που επικρατει σε αυτη την χωρα... Υπομονη και υγεια πανω απο ολα... Η ζωη ειναι μια μεγαλη μαχη!
Μίλησα μέσα απο τα forum και με τις δοκιμασίες που δόσαμε με πάνω απο 500 άτομα που έκαναν τα χαρτιά τους και στο σίνολο δεν ήταν πάνω απο 10 όσοι έβαλαν υπηρέτες ελαφρού οπλισμού. Με τις μειωμένες αιτήσεις σε αυτό το στάδιο πού είνε οι άλλοι 130 βγαίνω απο τα ρούχα μου με τις Που γείνονται