Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

xameleon έγραψε:Παιζουνε Με το Άγχος Μας ρε παιδια. Ελεος. Να σου πω ρε φιλε τακη, μπορεις να δεις σε παρακαλω με ποσα μορια περισυ καποιος παιρνουσε πεζικο υπηρετης α-τ οπλων; Που καταντησαμε στο ετος 2009 να παρακαλαμε να μπουμε εποπ... Δεν υπαρχουνε λυσεις εξω με τιποτα.

φιλε χαμελεων συμφωνω μαζι σου. Επειδη θα μας την πουν εδω θα σου απαντησω στο θεμα μοριοδοτηση, οκ;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ενταξει περιμενω...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

takis2 έγραψε:
xameleon έγραψε:Παιζουνε Με το Άγχος Μας ρε παιδια. Ελεος. Να σου πω ρε φιλε τακη, μπορεις να δεις σε παρακαλω με ποσα μορια περισυ καποιος παιρνουσε πεζικο υπηρετης α-τ οπλων; Που καταντησαμε στο ετος 2009 να παρακαλαμε να μπουμε εποπ... Δεν υπαρχουνε λυσεις εξω με τιποτα.

φιλε χαμελεων συμφωνω μαζι σου. Επειδη θα μας την πουν εδω θα σου απαντησω στο θεμα μοριοδοτηση, οκ;
Σωστος!Εικόνα
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από roula24 »

Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!Εικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

roula24 έγραψε: Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!Εικόνα
γιατι δεν περασες κανενα αθλημα;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

roula24 έγραψε:Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!Εικόνα
Ρουλα πανω σε αυτο θα σου πω το εξης: Αυτοι δεν μας ελεγαν αν περασαμε η οχι στα αθληματα... Αμεσως μετα εβλεπαν τις επιδοσεις μας κ γινοταν το ξεκαθαρισμα, εστελναν στην επιτροπη επιλογης τα χαρτια που ηταν σε ολα οκ! Και αυτο μου το ειπε ανθρωπος που ηταν μεσα στις επιτροπες... Γι'αυτο κ μετα βλεπεις ακαταλληλος στις αθλητικες δοκιμασιες... Ακυρο για μενα βεβαια, διοτι αν δεν περασες ας σου το πουν εκεινη την ωρα για να μην περιμενεις αποτελεσματα αδικως, τουλαχιστον θα ξερεις οτι εφτασες μεχρι εκει διοτι μετα τρως μεγαλυτερη απογοητευσηΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
Anonymous

Παντως στο αρμυ η σελιδα για το προγραμμα των εξετασεων εχει κατεβει! Ετοιμαζομαστε λοιπον... Ερχονται τα αποτελεσματα! Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ποτε σκαει η βομβα;

Καλη επιτυχια σε ολους!

Anonymous

Τι εχει ακριβως κατεβει; Γιατι εδω και καμμια 20αρια μερες ετσι ειναι.
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα. Εγώ μπήκα στο Army αλλά εκει Που λέει Για τους επόπ Τα ίδια λέει Δεν αλλάξε κατι. Ά υτα Που γράφει για τα προγράμματα πρέπει να φύγουνε και μέτα να βγούνε τ αποτελεσματα.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Εχασα συζητησεις, σημερα λετε να βγουν;
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Αν πιστεύεις οτι έχασες συζητήσεις, κάνε πρώτα ένα κόπο να διαβάσεις και μετά αν θέλεις (κούρασε) τα παιδιά και κάνε ερωτήσεις... !
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Μολις πηρα τηλ κ μου ειπαν να παρω τη δευτερα... Ισως κ να εχουν βγει...
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

αν αν παντα βγουν σημερα περιπου τι ωρα θα βγουν; Μετα τις 3 το μεσημερι; Κι αν βγουν την δευτερα περιπου τι ωρα; Αν γνωριζεται απο προηγουμενες φορεσ.

roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από roula24 »

Αννα. Νικος δεν περασα υψος, μηκος, ελξεις και το 1000αρι το εκανα σε 5.30! Τα υπολοιπα σφαιρα, καμψεις,100αρι, κανιστρα τα περασα. Αλλα και παλι ειναι πολλα αυτα που δεν περασα! Οποτε ξερω τι θα δω! Απλα μεσα μου υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα. Ξερεις η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια που λενε! Ασε που ξερω οτι θα περασουν και ατομα που δεν τα επιασαν τα ορια στα αθληματα. Οπως στη προηγουμενη που περασαν κοπελες που τα πηγαν χειροτερα απο μενα! Τεσπα! Θα δειξει! Εγω παντως ειμαι προετοιμασμενη για το χειροτερο! Ιλλυ μου εχεις δικιο σ'αυτο που λες. Ας μας το ελεγαν εκεινη την ωρα να μη περιμενουμε τσαμπα τα αποτελεσματα. Αλλα στη προηγουμενη προκυρηξη το ιδιο επαθα! Στα αθληματα με εκοψαν και περιμενα να το δω στα αποτελεσματα!Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες