xameleon έγραψε:Παιζουνε Με το Άγχος Μας ρε παιδια. Ελεος. Να σου πω ρε φιλε τακη, μπορεις να δεις σε παρακαλω με ποσα μορια περισυ καποιος παιρνουσε πεζικο υπηρετης α-τ οπλων; Που καταντησαμε στο ετος 2009 να παρακαλαμε να μπουμε εποπ... Δεν υπαρχουνε λυσεις εξω με τιποτα.
φιλε χαμελεων συμφωνω μαζι σου. Επειδη θα μας την πουν εδω θα σου απαντησω στο θεμα μοριοδοτηση, οκ;
xameleon έγραψε:Παιζουνε Με το Άγχος Μας ρε παιδια. Ελεος. Να σου πω ρε φιλε τακη, μπορεις να δεις σε παρακαλω με ποσα μορια περισυ καποιος παιρνουσε πεζικο υπηρετης α-τ οπλων; Που καταντησαμε στο ετος 2009 να παρακαλαμε να μπουμε εποπ... Δεν υπαρχουνε λυσεις εξω με τιποτα.
φιλε χαμελεων συμφωνω μαζι σου. Επειδη θα μας την πουν εδω θα σου απαντησω στο θεμα μοριοδοτηση, οκ;
Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!
roula24 έγραψε: Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!
roula24 έγραψε:Μακαρι βρε παιδια να βγουν αυριο το μεσημερι να τελειωνει κ αυτο το μαρτυριο! Αν κ εγω ξερω τι θα δω! Κριθηκες ακαταλληλος,-η στις αθλητικες δοκιμασιες! Αλλα θελω να το δω βρε παιδι μου!
Ρουλα πανω σε αυτο θα σου πω το εξης: Αυτοι δεν μας ελεγαν αν περασαμε η οχι στα αθληματα... Αμεσως μετα εβλεπαν τις επιδοσεις μας κ γινοταν το ξεκαθαρισμα, εστελναν στην επιτροπη επιλογης τα χαρτια που ηταν σε ολα οκ! Και αυτο μου το ειπε ανθρωπος που ηταν μεσα στις επιτροπες... Γι'αυτο κ μετα βλεπεις ακαταλληλος στις αθλητικες δοκιμασιες... Ακυρο για μενα βεβαια, διοτι αν δεν περασες ας σου το πουν εκεινη την ωρα για να μην περιμενεις αποτελεσματα αδικως, τουλαχιστον θα ξερεις οτι εφτασες μεχρι εκει διοτι μετα τρως μεγαλυτερη απογοητευση
Καλημέρα. Εγώ μπήκα στο Army αλλά εκει Που λέει Για τους επόπ Τα ίδια λέει Δεν αλλάξε κατι. Ά υτα Που γράφει για τα προγράμματα πρέπει να φύγουνε και μέτα να βγούνε τ αποτελεσματα.
αν αν παντα βγουν σημερα περιπου τι ωρα θα βγουν; Μετα τις 3 το μεσημερι; Κι αν βγουν την δευτερα περιπου τι ωρα; Αν γνωριζεται απο προηγουμενες φορεσ.
Αννα. Νικος δεν περασα υψος, μηκος, ελξεις και το 1000αρι το εκανα σε 5.30! Τα υπολοιπα σφαιρα, καμψεις,100αρι, κανιστρα τα περασα. Αλλα και παλι ειναι πολλα αυτα που δεν περασα! Οποτε ξερω τι θα δω! Απλα μεσα μου υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα. Ξερεις η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια που λενε! Ασε που ξερω οτι θα περασουν και ατομα που δεν τα επιασαν τα ορια στα αθληματα. Οπως στη προηγουμενη που περασαν κοπελες που τα πηγαν χειροτερα απο μενα! Τεσπα! Θα δειξει! Εγω παντως ειμαι προετοιμασμενη για το χειροτερο! Ιλλυ μου εχεις δικιο σ'αυτο που λες. Ας μας το ελεγαν εκεινη την ωρα να μη περιμενουμε τσαμπα τα αποτελεσματα. Αλλα στη προηγουμενη προκυρηξη το ιδιο επαθα! Στα αθληματα με εκοψαν και περιμενα να το δω στα αποτελεσματα!