Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Jim_D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jim_D »

georgew έγραψε:Παιδιά έχει περάσει κανείς σας πρόσφατα από επιτροπή αναβολών του 401 για ψυχολογικούς λόγους; Ρωτάνε τίποτα γενικά ή είναι τυπικη διαδικασία;

Τελείως τυπική διαδικασία φίλε μου, πέρασα πριν 1 μηνά, ήμουν μόνος μου καταρχάς, μπήκα μέσα, έδωσα τα χαρτιά, δεν με ρώτησαν τίποτα, μόνο μου είπανε θα συνεδριάσει η επιτροπή και σε ένα μηνά μπες στην ιστοσελίδα της στρατολογίας να δεις πόση αναβολή πήρες, ακριβώς ένα μετά (προχθές) ανέβηκε και η αναβολή,2 χρονιά, για ψυχολογικούς λογούς χωρίς ούτε μια ερώτηση.(άπλα επικύρωσαν την γνωμάτευση του ψυχιάτρου που με εξέτασε στο φρουραρχείο.)

Mentor

Δημοσίευση από Mentor »

Πέρασες όταν είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας , κορονοιος κλπ ; Γιατί εγώ έχω ραντεβού Δευτέρα πρωί να πάω. Έχω χαρτι από ιδιώτη γιατρό για ψυχολογικούς λόγους.
Άβαταρ μέλους
Jim_D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jim_D »

Mentor έγραψε:Πέρασες όταν είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας, κορονοιος κλπ ; Γιατί εγώ έχω ραντεβού Δευτέρα πρωί να πάω. Έχω χαρτι από ιδιώτη γιατρό για ψυχολογικούς λόγους.

Ναι αδερφέ, είχαμε απαγόρευση, έστειλα κανονικά sms για επίσκεψη σε γιατρό και όλα οκ. Και εγώ χαρτί από ιδιώτη είχα.(επειδή το κρατάνε το χαρτί, αν το θέλεις, βγάλε μια φωτοτυπία κάλου κακού.)

Μαρκος

Δημοσίευση από Μαρκος »

Γειά σε όλους θα ηθελα να ρωτήσω κάτι. Εγω πασχο απο ανγχοτικη διαταραχη οταν ανγχονομε πολυ με πιανουν ζαλαδες νιώθω αδυναμία μετα ληποθυμαω η με πιανουν σπασμοί. Δεν εχω ομως χαρτι απογιατρο. Σημερα ελαβα εμαιλγια την κατάταξη μου τον Ιούνιο στον στρατο μηπως γνωρίζει κανείς αν μπορω να παρω αναβολη λόγω της ψυχολογικης κατάστασης μουκαι αν ναι μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανωΣας ευχαριστώ.

Christos1192

Δημοσίευση από Christos1192 »

Καλημερα φιλε μου. Γνωριζεις εαν δινουν ευκολα αναβολη σε καποιον χωρις κανενα χαρτι εαν απλα τους πει οτι δεν αισθανεται καλα να μπει σε αυτη την φαση της ζωης του στον στρατο; Επισης εαν χρειαστει να παω σε γιατρο θα μου προτεινες να παω σε ιδιωτη ή στο δημοσιο και τι ακριβως θα ζητησω να μου γραψει; Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυ χρησιμη. Ευχαριστω!
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γενικότερα λένε αναβολή δίνεται πιο εύκολα, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε μια γνωμάτευση
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Mpell13 »

Christos1192 έγραψε: Καλημερα φιλε μου. Γνωριζεις εαν δινουν ευκολα αναβολη σε καποιον χωρις κανενα χαρτι εαν απλα τους πει οτι δεν αισθανεται καλα να μπει σε αυτη την φαση της ζωης του στον στρατο; Επισης εαν χρειαστει να παω σε γιατρο θα μου προτεινες να παω σε ιδιωτη ή στο δημοσιο και τι ακριβως θα ζητησω να μου γραψει; Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυ χρησιμη. Ευχαριστω!
Συνήθως δεν πολύ λογαριάζουν το χαρτί ιδιώτη γιατρού
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Nikos έγραψε: Γενικότερα λένε αναβολή δίνεται πιο εύκολα, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε μια γνωμάτευση
Ανάλογα και το τι θα δηλώσεις για την αναβολή σου αν δηλώσεις θέμα υγείας τότε ναι θα περάσεις ιατρικές εξετάσεις. Υπάρχουν όμως ένα σωρό τρόποι να πάρεις αναβολή και χωρίς να δηλώσεις θέμα υγείας..
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Εκτός από λίγους υγείας για ποιο άλλο λόγο μπορείς να πάρεις αναβολή ;
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Grteo έγραψε: Εκτός από λίγους υγείας για ποιο άλλο λόγο μπορείς να πάρεις αναβολή ;
Προσωπικούς, σπουδών και ακόμη μπορείς να τους πεις στην ψύχρα το και το ότι δεν θέλεις προς το παρών να υπηρετήσεις
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Ιούνη μπαίνω κανονικά για πόλεμικο ναυτικό προλαβαίνω την φάση γενικά;
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Grteo έγραψε: Ιούνη μπαίνω κανονικά για πόλεμικο ναυτικό προλαβαίνω την φάση γενικά;
Προλαβαίνεις
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Από πού να ξεκινήσω;
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ιούνιο είναι να μπω, για 3η φορά (2 ετήσιες αναβολές). Λόγω των περιορισμών δεν θα μπορέσω να έχω χαρτί από δημόσιο γιατρό... Θα μπορέσω -αν βρω- από ιδιώτη να πάρω την απαλλαγή ή θα είναι πολύ ζόρικα; Χωρίς κανένα χαρτί να υποθέσω δεν παίζει να την πάρω;

Στις προηγούμενες 2 αναβολές είχα γνωμάτευση από δημόσιο ίδρυμα.

George

Δημοσίευση από George »

Αν και λίγη σημασία έχει, τελική απαλλαγή παίρνει καποιος πιο εύκολα έχοντας γνωματεύσεις από δημόσιο ή ιδιωτικό ιατρείο; ή δε παίζει τόσο ρόλο εν τέλει;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες