ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Κατάλαβα απολύτως παιδιά...
Επίσης έχω μια άλλη απορία, στην οποία ακούω δύο εκδοχές.
Αν πχ παρουσιαστείς σε άλλο Κέντρο, εκτός Ειδικών Δυνάμεων ή Πεζικού και θες να γίνεις ΥΕΑ (ΠΖ). Δηλώνεις επιθυμία για ΥΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις στο Κέντρο ή στο Κλιμάκιο Ειδικών Δυνάμεων που θα περάσει;
Επίσης έχω μια άλλη απορία, στην οποία ακούω δύο εκδοχές.
Αν πχ παρουσιαστείς σε άλλο Κέντρο, εκτός Ειδικών Δυνάμεων ή Πεζικού και θες να γίνεις ΥΕΑ (ΠΖ). Δηλώνεις επιθυμία για ΥΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις στο Κέντρο ή στο Κλιμάκιο Ειδικών Δυνάμεων που θα περάσει;
Δεν ασχολεισαι με το κλιμακιο για τις ειδικες δυναμεις στο κεντρο, πρωτογενως δηλωνεις επιθυμια για υεα, και μεσα απ τη σχολη δοκιμων αργοτερα, οταν υπαρξει προσκληση ενδιαφεροντος για ειδικες δυναμεις, δηλωνεις συμμετοχη
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 32
Χμμ, καλή φάση.ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Δεν ασχολεισαι με το κλιμακιο για τις ειδικες δυναμεις στο κεντρο, πρωτογενως δηλωνεις επιθυμια για υεα, και μεσα απ τη σχολη δοκιμων αργοτερα, οταν υπαρξει προσκληση ενδιαφεροντος για ειδικες δυναμεις, δηλωνεις συμμετοχη
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Δεν ασχολεισαι με το κλιμακιο για τις ειδικες δυναμεις στο κεντρο, πρωτογενως δηλωνεις επιθυμια για υεα, και μεσα απ τη σχολη δοκιμων αργοτερα, οταν υπαρξει προσκληση ενδιαφεροντος για ειδικες δυναμεις, δηλωνεις συμμετοχη
Κατάλαβα ΔΕΑ_2αμαλ.
Ευχαριστώ.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Τώρα που θα μπω αύριο όμως, υπάρχει πιθανότητα να έχω έξοδο το Σαββατοκύριακο;ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Για ΥΕΑ/Α η νορμα ειναι μια μικρη εξοδος (ή Τεταρτη ή Παρασκευη) και μια μεγαλη (Σαββατο, Κυριακη). Βεβαια μπορει να κατσει και 2 μεγαλες εξοδους ή 2 μικρες. Και αυτα υπο την προυποθεση πως δε θα εχεις υπηρεσια ή να εισαι τιμωρημενος ετσι; Οταν γινεις ΥΕΑ/Β αλλαζει καπως το καθεστως, και οι εξοδοι δου διαμορφωνονται αναλογως του κατεχομενου βαθμου. Αν εισαι "απλος" βητας ή δεκανεας οι εξοδοι ειναι πανω κατω οπως των ΥΕΑ/Α. Αν εισαι λοχιας, επιλοχιας ή και αρχηγος σχολης, μπορει σε καθε εξοδο να εισαι εξω
Αν αύριο μπαίνεις σεαπ Έχετε 1 βδομαδα προσαρμογής (όχι υπηρεσίες) άρα σάββατο κυριακή και τετάρτη εξοδούχος μετά ξεκινάει η 1-1 κατά πάσα πιθανότητα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
Μπαίνω στη Νέα Πέραμο. Θα ισχύει το έτσι;
Και τί εννοείς 1-1;
Και τί εννοείς 1-1;
Μία μία, δηλαδή μία υπηρεσία μία όχι υπηρεσία
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
- filologos92
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Το ιδιο ξερετε αν ισχυει και για την Νεα Περαμο; Ειμαι Ε ΕΣΣΟ και παρουσιαζομαι υγειονομικο στον Αυλωνα. Ξερετε αν μπορω να παω δοκιμος σε υγειονομικο παρολο που δεν εχω τελειωσει καποια σχολη ιατρικης φυσεως?
-
- Ταγματάρχης
Γιατί όλοι έχετε μανία με τα ΥΕΑ; Στον Ελληνικό στρατό, ο ΔΕΑ είναι απλώς μια πουτάνα πολυτελείας (χωρίς παρεξήγηση για τους έφεδρους Αξ/κους).
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους ΔΕΑ προς θεού, και εγώ ΔΕΑ ήμουν, απλά το μετάνοιωσα. Δεν αξίζει 5 μήνες παραπάνω θητεία για μένα. Πλέον με τους ΕΠ. ΟΠ δεκανείς και λοχίες, ο ΔΕΑ είναι άτοπος τελείως.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους ΔΕΑ προς θεού, και εγώ ΔΕΑ ήμουν, απλά το μετάνοιωσα. Δεν αξίζει 5 μήνες παραπάνω θητεία για μένα. Πλέον με τους ΕΠ. ΟΠ δεκανείς και λοχίες, ο ΔΕΑ είναι άτοπος τελείως.
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
filologos92 έγραψε:Το ιδιο ξερετε αν ισχυει και για την Νεα Περαμο; Ειμαι Ε ΕΣΣΟ και παρουσιαζομαι υγειονομικο στον Αυλωνα. Ξερετε αν μπορω να παω δοκιμος σε υγειονομικο παρολο που δεν εχω τελειωσει καποια σχολη ιατρικης φυσεως;
Άμα έχεις σούπερ βύσμα ναι, αλλιώς με τίποτα.
cuervo γιατί το λες αυτό αν σε έχει επιλέξει ο ΕΣ για υγειονομικό σε δηλώσεις ΥΕΑ θεωριτικά δεν σε αλλάζουν σώμα και σε στέλνουν υγειονομικό
εν μέρη ναι, κατά μέσο όρο αλλά το θέμα είναι το θα δείξεις εσύ σε 4 άτομα κυρίως (όπως εμάς μας λένε φαντάρους πολυτελείας οι ΕΠΟΠ είναι επαγγελματίες φαντάροι άρα δεν τους μετράμε καν γιατί των περισσότερων η λογική είναι άστα να πάνε)
τα 4 άτομα τώρα που εννοώ είναι ο δκτης υπδκτης (τάγματος) ο λοχαγός σου και στον ανθυπολοχαγό.
Αν εισαι κομπλε με αυτούς τους 4 και φυσικά αν δεν έχουν συναντήξει πολλές φορές κάτι μπαζοδόκιμους που δεν έμαθαν ούτε κάλυψη απόκρυψη τι σημαίνει τότε πιστεύω είσαι οκ
Μονάδες στην ίδια ταξιαρχία, το ένα στρατόπεδο έβαζε ΑΥΔΜ δόκιμο (με ΕΑΣ από πάνω) και το άλλο τους έβαζε αξκους πύλης, μετά από κάποιους μήνες έφυγε μία περίπτωση και τους κάνανε ΑΥΔΜ (με ΕΑΣ Από πάνω)
η γνώμη μου αν αξίζει είναι καθαρά αν γουστάρεις το στρατό (και υπάρχει μια οριμότητα) πηγαίνεις αλλιώς κατά μεγάλες πιθανότητες θα ρίξεις περισσότερο στο βούρκο το θεσμό
AtomicYeti έγραψε:Γιατί όλοι έχετε μανία με τα ΥΕΑ; Στον Ελληνικό στρατό, ο ΔΕΑ είναι απλώς μια πουτάνα πολυτελείας (χωρίς παρεξήγηση για τους έφεδρους Αξ/κους).
εν μέρη ναι, κατά μέσο όρο αλλά το θέμα είναι το θα δείξεις εσύ σε 4 άτομα κυρίως (όπως εμάς μας λένε φαντάρους πολυτελείας οι ΕΠΟΠ είναι επαγγελματίες φαντάροι άρα δεν τους μετράμε καν γιατί των περισσότερων η λογική είναι άστα να πάνε)
τα 4 άτομα τώρα που εννοώ είναι ο δκτης υπδκτης (τάγματος) ο λοχαγός σου και στον ανθυπολοχαγό.
Αν εισαι κομπλε με αυτούς τους 4 και φυσικά αν δεν έχουν συναντήξει πολλές φορές κάτι μπαζοδόκιμους που δεν έμαθαν ούτε κάλυψη απόκρυψη τι σημαίνει τότε πιστεύω είσαι οκ
Μονάδες στην ίδια ταξιαρχία, το ένα στρατόπεδο έβαζε ΑΥΔΜ δόκιμο (με ΕΑΣ από πάνω) και το άλλο τους έβαζε αξκους πύλης, μετά από κάποιους μήνες έφυγε μία περίπτωση και τους κάνανε ΑΥΔΜ (με ΕΑΣ Από πάνω)
η γνώμη μου αν αξίζει είναι καθαρά αν γουστάρεις το στρατό (και υπάρχει μια οριμότητα) πηγαίνεις αλλιώς κατά μεγάλες πιθανότητες θα ρίξεις περισσότερο στο βούρκο το θεσμό
Avatar έγραψε:cuervo γιατί το λες αυτό αν σε έχει επιλέξει ο ΕΣ για υγειονομικό σε δηλώσεις ΥΕΑ θεωριτικά δεν σε αλλάζουν σώμα και σε στέλνουν υγειονομικό
ΔΕΑ (ΥΓ) γίνονται 4-5 σε κάθε ΕΣΣΟ, οπότε για μάντεψε θεωρητικά τι ισχύει

- filologos92
- Στρατιώτης
Ξερουμε ποσος ειναι ο μισθος των ΔΕΑ και απο ποτε αρχιζουν να πληρωνονται;
Ποσες φορες την εβδομαδα ειναι εξω απο τον στρατο οι δοκιμοι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες