Ναι γιατί ήταν μόνο για Αθήνα και δεν έκανε κάνεις τα χαρτιά του τώρα που είναι για όλη την Ελλάδα θα τα κάνουν όλοι η εποχιακή και πιο πολλά άτομα πολίτες λόγω ότι δεν θα είναι για Αθήνα οπότε οι αιτήσεις μπορεί να είναι 3πλασιες ποιος σου είπε ότι τα μόρια θα είναι χαμηλά?
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Οι εποχιακοί κάτω των 30 πιαείναι ίσως το 20 τοις εκατό...
-
Επισκέπτης
καλά προφανώς τρολαρις που τους βρήκες τους εποχικούς κάτω των 30 που δεν κάναν τα χαρτιά τους επειδή είναι στην Αθήνα και αν το έκανε κάποιος αυτό πρώτα από όλα δεν σέβεται τους συναδέλφους του όπου δεν είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν καμία φορά σε προκήρυξη εγώ προσωπικά όσους εποχικούς ξέρω τα είχαν κάνει τα χαρτιά τουςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 7:38 pmΝαι γιατί ήταν μόνο για Αθήνα και δεν έκανε κάνεις τα χαρτιά του τώρα που είναι για όλη την Ελλάδα θα τα κάνουν όλοι η εποχιακή και πιο πολλά άτομα πολίτες λόγω ότι δεν θα είναι για Αθήνα οπότε οι αιτήσεις μπορεί να είναι 3πλασιες ποιος σου είπε ότι τα μόρια θα είναι χαμηλά?
-
Επισκέπτης
Στο σύνολο αναφέρομαι ότι οι εποχιακοί κάτω των 30 είναι περίπου το 20 τοις εκατό( πανελλαδικά)
-
Επισκέπτης
Φίλε γνωριζω τουλάχιστον 25 Εποχικούς που δεν έκαναν τα χαρτιά τους. Και ειμαι μονο ένας. Είναι πάρα πολλοί αυτοί πιυ δεν έκαναν τα χαρτιά τους γιατί είχαν την ενημέρωση αποο τον Μπαρδάκη οτι θα βγει κι αλλη προκήρυξη μονο για επαρχία σε 6 μήνες. Είναι πολύς ο κόσμος και θα το δεις στους πίνακες οταν βγουν.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 9:41 pmκαλά προφανώς τρολαρις που τους βρήκες τους εποχικούς κάτω των 30 που δεν κάναν τα χαρτιά τους επειδή είναι στην Αθήνα και αν το έκανε κάποιος αυτό πρώτα από όλα δεν σέβεται τους συναδέλφους του όπου δεν είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν καμία φορά σε προκήρυξη εγώ προσωπικά όσους εποχικούς ξέρω τα είχαν κάνει τα χαρτιά τουςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 7:38 pmΝαι γιατί ήταν μόνο για Αθήνα και δεν έκανε κάνεις τα χαρτιά του τώρα που είναι για όλη την Ελλάδα θα τα κάνουν όλοι η εποχιακή και πιο πολλά άτομα πολίτες λόγω ότι δεν θα είναι για Αθήνα οπότε οι αιτήσεις μπορεί να είναι 3πλασιες ποιος σου είπε ότι τα μόρια θα είναι χαμηλά?
-
Επισκέπτης
Ερώτηση για όποιον ΕΠΟΧΙΚΟ γνωρίζει...υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν οι τελικοί αναμορφωμενοι πίνακες που είχαν βγει πέρυσι μετά της ενστάσεις???και κάποιος που για παράδειγμα ήταν 3ος επιλαχών πέρυσι να πάει 5ος φετος??γτ το ακούσαμε και αυτο και φυσικά δεν γίνεται...παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει...
-
Thanasis768
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά θα ρωτήσω κατι στο φόρουμ. Αν κατέχεις άδειες οδήγησης Γ’ και Δ’ κατηγορίας και τα αντίστοιχα ΠΕΙ τους, τα μόρια που συγκεντρώνεις είναι 9 ή 12; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
-
Επισκέπτης
Φίλε μου απευθύνεσαι για την προκήρυξη των εποχικών ή των ΠΕΘ ; Θεωρητικά ότι αλλαγές είναι να γίνουν έχει να κάνει με τις ενστάσεις γιαυτο βγαίνουν και οι πίνακες μετά των ενστάσεων , απλά μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και κληρώσεις για άρση ισοβαθμιών εκεί πρέπει να δεις τι θέση είχες γιατί αυτός είναι ο τελικός πίνακας , μετά τώρα δεν ξέρω αν κάποιος έχει κινηθεί δικαστικά για κάποιο θέμα και λέμε ότι δικαιώνεται κατά πόσο θα αλλάξει πίνακας φυσικά θα πρέπει να υπάρξει διαταγή στο fireservice κλπ , δύσκολο μου φαίνεται !Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 08, 2026 12:01 am Ερώτηση για όποιον ΕΠΟΧΙΚΟ γνωρίζει...υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν οι τελικοί αναμορφωμενοι πίνακες που είχαν βγει πέρυσι μετά της ενστάσεις???και κάποιος που για παράδειγμα ήταν 3ος επιλαχών πέρυσι να πάει 5ος φετος??γτ το ακούσαμε και αυτο και φυσικά δεν γίνεται...παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες