Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 2:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:58 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 10:30 am Δηλαδή εγώ που είμαι εποχικός πυροσβέστης και έκανα χαρτιά θα απορριφθεί ; Τι λέτε μωρέ
Όχι φίλε μου. Δεν είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Εσύ κανονικά μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για διορισμένους. Ειδικοί φρουροί 2019,6κ 2018,9κ 2021, λιμενικό 2021, εποπ 2022 κτλ. Αυτοί δεν μπορούν. Και αν στείλουν δικαιολογητικά επειδή θα κάνουν ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουν θέση διορισμού πριν παρέλθει η 5ετια μπορεί να έχουν θέμα και στην τωρινή δουλειά τους. Οκ;
Είσαι άσχετος και μιλάς ειδικοί φρουροί λιμενικοί ΕΠΟΠ μπορούν κανονικά νανκανουνε χαρτιά χωρίς να παραιτηθούν.
Μόνο της 6κ και της 9κ δεν μπορούν για την 9κ όσοι έχουν διορισθεί όσοι δεν έχουν ακόμα μπορούν κανονικά. Τακτικοί υπάλληλοι της παραγράφου 2 λέει ο νόμος και συνεχίζει εξαιρούνται στρατιωτικοι λιμενικοί πυροσβεστικό σώμα και το μη πολιτικό προσωπικό του υπουργείου δημόσιας τάξεως.
Διάβασε πρώτα και μετά βγες να πεις την άποψη σου έχουμε γεμίσει με άσχετους εδώ μέσα μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.
Ότο πεις *****. Έχουμε γεμίσει με αμοιβαδες
siskossisk

Δημοσίευση από siskossisk »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:20 pm Άσε ρε πονηρέ χωριάτη ρώτησες δηλαδή αλλά παιδιά που ρώτησαν, ρώτησαν σε φούρνους, ναι ρε 1240 τάφος είμαι. Κάτσε και περίμενε απλά. Μην μου αγχώνεσαι. Μάζευε λεφτά για να έχεις για δικηγόρους μετά.
Και τι σε νοιαζει αμα παω σε δικηγορους παλι δε καταλαβαινω!
Ταφος εισαι διοτι εχω ΙΕΚ κυριο προσον οποτε σε φαπωνω!
Επισκέπτης

siskossisk έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:20 pm Άσε ρε πονηρέ χωριάτη ρώτησες δηλαδή αλλά παιδιά που ρώτησαν, ρώτησαν σε φούρνους, ναι ρε 1240 τάφος είμαι. Κάτσε και περίμενε απλά. Μην μου αγχώνεσαι. Μάζευε λεφτά για να έχεις για δικηγόρους μετά.
Δείτε έναν μπετοβλακα με ιεκ. Χαχαχαχαχα
siskossisk

Δημοσίευση από siskossisk »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:27 pm
siskossisk έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:24 pm
Δείτε έναν μπετοβλακα με ιεκ. Χαχαχαχαχα
Ζεχνεις αγχος γιωτομπαλο, εγω ειμαι χαλαρος και γελαω με σενα!
Gigopi

Δημοσίευση από Gigopi »

Με την 5ετια που σε πιάνει βάλε το ΙΕΚ στον πάτο σου.
Επισκέπτης

Εγώ υπάρχει και περίπτωση να διοριστω εσύ να τρέχεις στα δικαστήρια. Έλα θα σε φροντίσω αν δικαστης σε ένα από αυτά που θα δουλευω. Χαχα αντε ρε καμμένοι. Καλημενοι ούτε ξέρετε τ θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Θα τα δείτε όλα στν πορεία.
Thanasis11

Δημοσίευση από Thanasis11 »

Ρε παιδια σταματηστε γεμιζετε το νημα με τσακωμους!
Επισκέπτης

Gigopi έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:29 pm Με την 5ετια που σε πιάνει βάλε το ΙΕΚ στον πάτο σου.
Θα χεζει ιεκ μετά και θα μαζευτούν πολλά 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Grigoris2023

Δημοσίευση από Grigoris2023 »

Καλησπερα παιδια. Εγω παντως που υπηρετω στην ΟΠΠΙ, μου ειπαν οτι κανω κανονικα αιτηση, δε πιανει εμας η 5ετια αλλα τον ευρυτερο δημοσιο τομεα.
Δικηγορος μας το ειπε, τωρα δε ξερω τι γινεται!
Gigopi

Δημοσίευση από Gigopi »

Θα γελάσουμε πολύ με δαύτα τα γιωτόμπαλα. Εγώ έχω ήδη πάρει ποπ κορν παρακολουθώ το κλάμα που έχουν να ρίξουν.
Επισκέπτης

Μίλησα με ασεπ Μίλησα με υπουργείο Μίλησα με εργατολογο Μίλησα με δικηγόρο. Με τν προκήρυξη στα χέρια μου, ολοι μ είπαν όχι. Μόνο τον πρωθυπουργό δεν πήρα.
Επισκέπτης

Grigoris2023 έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:31 pm Καλησπερα παιδια. Εγω παντως που υπηρετω στην ΟΠΠΙ, μου ειπαν οτι κανω κανονικα αιτηση, δε πιανει εμας η 5ετια αλλα τον ευρυτερο δημοσιο τομεα.
Δικηγορος μας το ειπε, τωρα δε ξερω τι γινεται!
Ναι Αγγελικούλα μου, ότι πεις. Μπες στη σειρά και εσύ και ετοίμασε τα γκαφρά για τα δικαστήρια.
Επισκέπτης

Gigopi έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:33 pm Θα γελάσουμε πολύ με δαύτα τα γιωτόμπαλα. Εγώ έχω ήδη πάρει ποπ κορν παρακολουθώ το κλάμα που έχουν να ρίξουν.
Τι εννοεις κλαμα φιλε μου; Το πολυ πολυ να μας απορριψουν την αιτηση, σιγα τα αυγα!
Πονικες ευθυνες εχεις οταν παρουσιαζεις πλαστα εγγραφα, γι αυτο με την 5ετια δε θα σου κανουν κατι επειδη εκανες αιτηση, απλα θα σε απορριψουν!
Giorgos444

Δημοσίευση από Giorgos444 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 4:36 pm Μίλησα με ασεπ Μίλησα με υπουργείο Μίλησα με εργατολογο Μίλησα με δικηγόρο. Με τν προκήρυξη στα χέρια μου, ολοι μ είπαν όχι. Μόνο τον πρωθυπουργό δεν πήρα.
Και γω μιλησα με ασεπ και δικηγορο και μου ειπα απλα θα σας απορριψουμε την αιτηση, δε θα εχετε νομικο θεμα! Αρα αυτα για δικαστηρια που λες ειναι πιπες. Απλα ακυρωνεται η αιτηση δε γινεται τιποτα παραπανω! Ο ασεπ μου το ειπε!
Επισκέπτης

Ωραία απλά πήγαινε κάνε μια υπεύθυνη δήλωση του ν105 και δήλωσε ψευδής στοιχεία και καταθεσε το δημόσια υπηρεσία και κάτσε και περίμενε. Τις επιπτώσεις. Το ίδιο ακριβώς είναι. Ύστερα απ όσα τηλεφωνήματα έχουν γίνει ασεπ και υπουργείο. Ένας υπάλληλος. Ειπε παιδιά έχει ξε φύγει η κατάσταση θα παρθούν αλλά μέτρα για αυτό το ζήτημα ότι κατάλαβες κατάλαβες. Μην μας παίζεται τώρα. Κάνατε την μλκια ενώ το λέει ξεκάθαρα, τ άλλο δηλ θέλετε αν είναι δυνατόν ο κάθενας υπεύθυνος για τις πράξεις του,
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες