Desperado 7 έγραψε:Κυνηγός 1.30 ήταν το 20 που μπήκαecomike θα εχει πολύ πλάκα αλήθεια, ένα θα σου πω 2:50 στη τρίτη γυμνασίου! Αν σου περισσεύει το χιλιάρικο ανεβαίνω!
Β. Δρόμο 400 μέτρων σε χρόνο 2'00" (μία προσπάθεια).
Εχω να τρεξω απ τη μερα που εδωσα αθληματα για εποχικος. Πηγα τωρα σ ενα γηπεδο μ ενα φιλο να με μετρησει, εκανα το 1000αρι 3.32 χωρις καμια προετοιμασια, και παρ ολα αυτα ονειρευενται κατι πολιτες οτι οι εποχικοι δεν μπορουν στα αθληματα 🤣🤣🤣🤣
Comando epoxikos έγραψε:Εχω να τρεξω απ τη μερα που εδωσα αθληματα για εποχικος. Πηγα τωρα σ ενα γηπεδο μ ενα φιλο να με μετρησει, εκανα το 1000αρι 3.32 χωρις καμια προετοιμασια, και παρ ολα αυτα ονειρευενται κατι πολιτες οτι οι εποχικοι δεν μπορουν στα αθληματα 🤣🤣🤣🤣
Πάλι εδώ ορισμένοι πήγατε το θέμα επί προσωπικού. Ρε μάγκες αλήθεια δεν μας ενδιαφέρει τι χρόνους κάνετε... Σχετικά με την προκήρυξη κάτι άλλο;
Ρε παιδιά δεν έχει κανένας άλλος καμιά πληροφορία; Δε γινετε. Εμένα μου λένε ότι δεν κινητέ φύλο δύσκολα μλνα γίνουν φέτος και το βλέπω χλωμο και για το 22
Nick greek έγραψε:Τα ίδια Αθλήματα με αστυνομία θα έχουν γνωριζει κάποιος ;
Αμα βάλουν των πανελληνίων ναι.
Αν βάλουν των μόνιμων τα παλιά οχι
1000αρι 4 λεπτά, ελξεις, δοκος ισορροπίας, ανάβαση σε σκάλα 10 μέτρα αν θυμάμαι καλά
Είναι ζόρικα
Ρε παιδια για ενα νορμαλ ανθρωπο με μια νορμαλ φυσικη κατασταση δεν ειναι δυσκολα, τωρα αν καποιος εχει προβληματα υγειας μπορει να ειναι, τουλαχιστον οι εποχικοι ειναι ολοι Ι1 περασαν και περισυ και φετος 11 γιατρους
Stamos epx έγραψε:Ρε παιδιά δεν έχει κανένας άλλος καμιά πληροφορία; Δε γινετε. Εμένα μου λένε ότι δεν κινητέ φύλο δύσκολα μλνα γίνουν φέτος και το βλέπω χλωμο και για το 22
Μέσα στην αντιπυρική μη περιμένεις να κουνηθεί φύλο ... Το χειμώνα ότι γίνει ...
Σε λάθος φόρουμ είσαι εδώ αδερφέ νομίζω. Πιθανόν να εννοείς για την προκήρυξη για την ανθυποπυραγων αποφοίτων ΑΕΙ, αν εννοείς αυτήν εδώ είναι φόρουμ για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη που πιθανόν θα βγει το φθινόπωρο για πυροσβέστες και είναι με μόρια χωρίς κάποια ύλη και εξετάσεις...