Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Magnous Carlsen με τα μόρια που είχες φίλε έμπαινες Σημαιοφόρος στο Λιμενικό, εκτός αν δεν γούσταρες. Ο καθένας δίνει το δικό του αγώνα, αλλά συμφωνείς μαζί μου ότι από θετική είναι ποιό εύκολα σε καλά διαβασμένους.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 81
ΓΚΑΝΙΑΝ στόχος μου ήταν μόνο η αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας. Δεν μου άρεσε καθόλου λιμενικό/στρατός/πυροσβεστική. Επίσης ναι συμφωνώ σε αυτό που λες στο τέλος.
Καλησπερα, για τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και τα αθλήματα έχουν βγει ημερομηνίες ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 68
Εγώ ξέρω ότι έχουν βγει του στρατού, δηλαδή αν έχεις δηλώσει ότι θα δώσεις τα αθλήματα μια και καλή για στρατό και μετράνε και για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας. Αν δεν έχεις δηλώσει στρατό και πας μόνο για αστυνομία πυροσβεστικη νομίζω δεν έχουν βγει.
Επίσης τα αθλήματα της αστυνομίας καλύπτουν πυροσβεστική, λιμενικο Και στρατό; Λιμενικό δίνεις μόνο κολύμβηση ή πρέπει και τα αλλά ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Στο Λιμενικό πρεπει να δώσεις ξεχωριστά επειδή έχει και κολύμβηση. Όλα όμως, οχι μονο κολυμβηση. Στα υπόλοιπα σώματα αρκεί να δώσεις μια φορά και να κάνεις δήλωση ότι μετράνε για παντου. Επίσης τα αθλήματα του Λιμενικού καλυπτουν τα παντα (δλδ μπορείς να δωσεις μόνο αυτά)
Οχι, το λιμενικο και ο στρατός καλυπτουν αστυνομια και πυροσβεστικη, η αστυνομια και η πυροσβεστική καλύπτουν μονο το ενα το αλλο
Έχουμε κανένα νέο ρε παιδιά σχετικά με εκτιμήσεις για την βάση; Εσείς τι πιστεύετε?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Peter2002 εγώ πιστεύω η βάση θα κυμανθεί στο διάστημα (16.700,17.000)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Αμα δεν ξεπερασει τα 17 φετος θα ειναι επιτυχια, κατα την γνωμη μου. Μακάρι βεβαια να ειναι πιο χαμηλα, αλλα συμφωνα με τα αυτα τα θεματα νομιζω θα εχουμε εκτοξευση στις βασεις δυστυχως.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Franklin98 κι εγώ αυτό πιστεύω
Δεν ξέρω πολύ πιθανόν ταυτόχρονα οι καθηγητές μου στο σχολείο πολλοί από τους οποίους διορθωθούν φέτος μου λένε πως η βάση δεν θα ανέβει πολύ. Ο λόγος για αυτό είναι πως παρόλο που τα θέματα ήταν βάτα οι επιδόσεις δείχνουν αλλά. Χειρότερα από πέρυσι τα πήγαμε λένε στα αρχαία αλλά αρκετά καλά ιστορία και κοινωνιολογία, ταυτόχρονα θετική λένε πως πάτωσαν παρά πολλοί. Με λίγα λόγια οι καθηγητές μου λένε αν είναι να ανέβει τι πολύ να πάει 15 - 15,500
Παιδία δεν παίζει να ανεβεί τόσο δεν γράψαμε καλά ούτε μαθηματικά ούτε αρχαία που αυτά ανεβάζουν τις βάσεις συνήθως... Κοντά στο 16 θα είναι και οι τρίτεκνοι κλπ. Στο 15.200
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εγώ πιστευω Μαξ 16100... Το θέμα δεν είναι αν είναι βάτα τα θέματα η όχι, το θέμα είναι αν έγραψαν οι μαθητές και όσο ακουγεται σαν συνολο δεν πηγαμε καλά. Και όλο αυτό μαζί με την αυξηση των θέσεων στον στρατό δεν πρόκειται να ξεπεράσει η βάση τα 16100. Γνωμη μου πάντα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εδώ οι άλλοι λένε αυξηση βάσεων στα 3 πεδια και μείωση στο πεδιο των οικονομικών. Που εκεί και αν ήταν "ευκολα" Τα θέματα σε σχέση με αλλες Χρονιές ... Όποτε καταλαβαίνετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης