Από Δευτέρα μαλλον310LELE έγραψε:Είπαν ότι θα βγουν σήμερα οι πίνακες, άντε γιατί θα σκάσω!!
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Η υψομέτρηση τελείωσε μεσημέρι. Λογικά θα τα βγάλουν σήμερα ειδάλλως από Τρίτη αλλά δεν το νομίζω
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Μας είχαν πει για σήμερα στην υψομέτρηση μπορεί να τα βγάλουν ποιο μετά αλλιώς μετά απο Τρίτη με το καλό...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Οπότε αναμενουμε Η σήμερα η τρίτη. Και θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοινωση για υγειονομικές σωστα;
Πήρε κανεις τηλ το υπουργείο μήπως σημερα; Αργά έχει παει δεν τους κόβω προθυμους
Ρώτησε κανεις το υπουργείο σήμερα ; γιατί νομίζω έχει παει αργά
Μάλλον πιστόλι μάγκες ελέω τριημέρου εντάξει άλλωστε ξέρουμε το αποτέλεσμα... Λογικά από Τρίτη πάντως πάνω κάτω από τις 15 θα αρχίσουν τα υγειονομικά σύμφωνα με την ανακοίνωση στην υψομετρηση και ότι πρόλαβε να πάρει το αυτί μου. Καλό τριήμερο σε όλους
Τρίτη είπαν!
Φάγαμε άκυρο, μάλλον είναι πολλά τα άτομα, καλό τριήμερο σε όλους!!
310LELE έγραψε:Φάγαμε άκυρο, μάλλον είναι πολλά τα άτομα, καλό τριήμερο σε όλους!!
Τι εννοείς άκυρο ότι φάγαμε;
Τα άτομα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Υπήρχε αποχή. Σε κάθε γκρουπ των 43 ατόμων ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν 23 με 25 άτομα ζόρι. Παρακολούθησα από κοντά όλες τις μέρες τη διαδικασία λόγω φίλων συμμετεχόντων και της δικής μου ημέρας
marine575 έγραψε:Τα άτομα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Υπήρχε αποχή. Σε κάθε γκρουπ των 43 ατόμων ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν 23 με 25 άτομα ζόρι. Παρακολούθησα από κοντά όλες τις μέρες τη διαδικασία λόγω φίλων συμμετεχόντων και της δικής μου ημέρας
Οπότε μιλάμε για 500 άτομα περίπου.
Ακριβώς φίλε εκεί περιμένω να δω αριθμό.
Βρε παιδια αν πηγαινατε και σας έβαζαν πιο νωρίς πως να καταλάβετε αν υπήρχε αποχη; Το δικό Μ γκρουπ το έβαλαν 40 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα. Προφανώς μετά θα ήρθαν και άλλοι αφου ήμασταν τόσο νωριτερα. Αν αυτό γινόταν κάθε μέρα δεν μπορουμε να εχουμε εικόνα.
Είχα μέτρηση στις 11 και μπήκα κοντά 11.25 και έκατσα και στο επόμενο γκρουπ καθώς είχα πάει και πιο νωρίς. Τουλάχιστον Πέμπτη δεν ήρθαν ούτε πριν ούτε μετά. Ειδωμεν Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες