Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Αυτη τη στιγμη παιζω Assassin's Creed Odyssey χαλαρά επειδη εχω 2800+ μορια και ξερω οτι ειμαι σιγουρα μεσα. Καλη φαση.
Η πολύ σιγουριά δεν κάνει και πάντα καλό. Παίξε όσο προλαβαίνεις γιατί ίσως αργότερα παίζεις μόνο τραγούδια για να απαλύνεις τον πόνο και τις σκέψεις σου από την αποτυχία.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Τι 11 είχε κυνηγούς μόριο... πχ βάζαμε μέσον για ειδικές δυν... εγώ το είχα όνειρο να πάω αστυν.. αλλά Μ έπιασαν στον ύπνο. σιγά έλαβα μην οΡουν... προφισενσι LRNγια πλάκα θ το είχα... κανείς δεν κυνηγούσε μόρια τα τελευταία ρχρινια
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Με 2800 λες να ειμαι εξω; Καλα ποσο θα παει η βαση;2900+; Και να αποτυχω αδερφε θα συνεχισω τη ζωη μου οπως μπορω. Δεν εγινε κατι. Ενας διαγωνισμος ειναι, δεν θα πεθανουμε κιολας.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Καλημερα αδελφε ΤΙΤΟ. Μου το ειπε η αδερφη της θειας μου που εχει αντρα τον γαμπρο της φιλης του αδερφου του υπουργου.
τι κάνει ρε αυτο το κορίτσι; Να τις δώσεις χαιρετίσματα. Έχω καιρό να την πάρω τηλ. Πολύ καλή κυρία και μαγειρεύει πολύ σπέσιαλ. Στο θέμα μας όμως γιατί άλλο είναι το θέμα στο νήμα.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Με 2800 λες να ειμαι εξω; Καλα ποσο θα παει η βαση;2900+; Και να αποτυχω αδερφε θα συνεχισω τη ζωη μου οπως μπορω. Δεν εγινε κατι. Ενας διαγωνισμος ειναι, δεν θα πεθανουμε κιολας.
Δεν μίλησα για βάση αδερφέ. Καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι αδερφέ. Θα σε διευκολύνει στο μετά.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στο θεμα μας απλα πιστευω οτι η βαση θα ειναι περιπου 2500+/-
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Johny311 έγραψε:Σαφως θα ειναι μεγαλύτερη η βαση απο του 11 αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει.. οι λογοι ειναι οτι ειχε να γινει προκυρηξη για Ε. Φ πολλα χρονια και φυσικα η μοριοδοτηση της τριτεκνιας
χμμμμ μην σε καταβάλει η σιγουριά σε αυτό.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Στο θεμα μας απλα πιστευω οτι η βαση θα ειναι περιπου 2500+/-
Το +/- κάνει την διαφορά φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

TITO έγραψε:
Naked Snake έγραψε:Με 2800 λες να ειμαι εξω; Καλα ποσο θα παει η βαση;2900+; Και να αποτυχω αδερφε θα συνεχισω τη ζωη μου οπως μπορω. Δεν εγινε κατι. Ενας διαγωνισμος ειναι, δεν θα πεθανουμε κιολας.
Δεν μίλησα για βάση αδερφέ. Καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι αδερφέ. Θα σε διευκολύνει στο μετά.
Εννοεις οτι και καλα περναω απο αποψη μοριων αλλα οχι απο ΠΚΕ, κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

TITO έγραψε:
Naked Snake έγραψε:Στο θεμα μας απλα πιστευω οτι η βαση θα ειναι περιπου 2500+/-
Το +/- κάνει την διαφορά φίλε μου.
Οταν λεμε +- Εννοουμε πολυ κοντα σε αυτο. Οχι +1000 -1000. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα ειναι πολυ κοντα στο 2500. Για οσους ειναι εκει περιπου γι αυτους και θα καθοριστει η επιτυχια.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Εννοεις οτι και καλα περναω απο αποψη μοριων αλλα οχι απο ΠΚΕ, κατάλαβα.
Δεν εννοώ ούτε υπονοώ κάτι. Όλοι στο τέλος κρινόμαστε αδερφέ. Την καλημέρα μου.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Οταν λεμε +- Εννοουμε πολυ κοντα σε αυτο. Οχι +1000 -1000. Ειμαι 100% σιγουρος οτι θα ειναι πολυ κοντα στο 2500. Για οσους ειναι εκει περιπου γι αυτους και θα καθοριστει η επιτυχια.
κατέβασε το ποσοστό σιγουριάς σου. Δεν κάνει καλό βέβαια ούτε κακο. Απλά δεν σε κάνει να είσαι υπερόπτης.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εχω την αισθηση οτι ετσι οπως εξελισσονται οι διαγωνισμοι των Ε. Φ. Καθε φορα, ειναι σαν να βγηκε προκηρυξη το 2012 και οτι βρισκομαστε εκει τωρα με την διαφορα οτι θα υπαρξει σφαγη στις ισοβαθμιες. Δικη μου αποψη συμφωνα απο προσωπικη μελετη και υπολογισμους των τελευταιων προκηρυξεων συγκρινωντας τες με την φετινη. Γι αυτο ειπα 2500 βαση δεδομενο επισης οτι καθε φορα ο αριθμος των αιτησεων αυξανοταν με τον ιδιο ρυθμο και το επιπεδο των υποψηφιων δειχνει να παραμενει περιπου σταθερο.
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasdea »

Καλημέρα και καλό μήνα. αυτοι που βγήκαν και λένε ότι είναι στο 2620 η βάση μ το είπαν και εμενα. Αν διέρρευσε κάτι θα έγινε απτην ποασυ λογικά. Επίσης δεν το θεωρώ απίθανο την βάση αυτή διότι όλοι δίκαιομαστε την τριτεκνια... Δλδ αν σκεφτείτε έναν π έχει 2.460 μόρια κ τλκ δικαιατε την τριτεκνια πάει. Αυτόματος 2660. σκεφτειτε πόσα άτομα έιχαν κοντά 2.400 και με βάση της τριτεκνιας βρέθηκαν πάνω από 2.500. μονο εκεί ότι στηρίζω... Και επίσης ότι όλοι έτρεξαν να βγάλουν διπλώματα.
317δ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 317δ1 »

Αυτό που λες δεν ισχυει με την τριτεκνια γιατί και πριν το μεγάλο ποσοστό την έπαιρνε απλά τώρα σε αυτούς θα μπουν και οι ηλικίες 25-28 δλδ ένα μικρό ποσοστό σε σύγκριση με αυτό που ήδη τα επαιρνε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες