Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Η ΤΕ3 δίνει προφορική συνέντευξη γενικόυ ενδιαφέροντος το επόμενο σκΝομίζω ότι στα προφορικά αγγλικών ήταν 34 άτομα
Πόσοι ΠΕ3 ρε παιδιά έχουν μείνει; Μην ανεβαίνουμε πάλι Αθήνα χωρίς λόγο... Ξέρει κανείς;
stpsilan έγραψε:Η ΤΕ3 δίνει προφορική συνέντευξη γενικόυ ενδιαφέροντος το επόμενο σκΝομίζω ότι στα προφορικά αγγλικών ήταν 34 άτομα
Καλησπέρα, πως γνωρίζεις πόσα άτομα ήταν ; Από τα φύλλα που είχαν με τα ονόματα ;
Για Πε 3 πόσοι να ταν άραγε;stpsilan έγραψε:Η ΤΕ3 δίνει προφορική συνέντευξη γενικόυ ενδιαφέροντος το επόμενο σκΝομίζω ότι στα προφορικά αγγλικών ήταν 34 άτομα
Στην γραπτη ειδα πως ηταν 130 ατομα περιπου για ΠΕ3. Μετα στα προφορικα αγγλικα ειχε παρα πολλα ονοματα σβησμενα. Εγω πιστευω πως ισως ειναι γυρω στα 80-90 ατομα πλεον. Γιατι πολλοι δε πρεπει να γραψανε καλα και το παρατησαν μαλλον.
Μπορούμε να έχουμε μια εκτίμηση από κάποιο συνυποψήφιο για το πόσοι είμαστε πε3; Στα γραπτά ήμασταν σε 4 αίθουσες, στη δική μου είχε 15 ατομα. Αν υποθέσω ότι στις υπόλοιπες είχε 20, μιλάμε για 75 άτομα για 60 θέσεις. Αν κόπηκαν και κάποιοι στα γραπτά ή στην προφορική εξέταση των αγγλικών, ή δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην προφορική των αγγλικών, ίσως μείναμε κάτω από 70 άτομα για 60 θέσεις. Έχει κάποιος εικόνα για το αν ισχύουν όσα λέω;
Σε αυτή τη φάση, αν κάποιος δεν έλαβε βαση σε γραπτά γλώσσας ωστόσο φια το σύνολο του βαθμού πρέπει να προσμετρηθεί και η εξέταση γλώσσας σε προφορικά, μπορεί να κάνει ένσταση; Αναγράφεται μέσα οτι αναβαθμολόγηση δεν γίνεται αλλά η δυνατότητα ενστασης υπάρχει.
Ένα φύλλο ήταν και έφτανε μέχρι το 34, αλφαβητικά πήγαινεuser έγραψε:stpsilan έγραψε:Η ΤΕ3 δίνει προφορική συνέντευξη γενικόυ ενδιαφέροντος το επόμενο σκΝομίζω ότι στα προφορικά αγγλικών ήταν 34 άτομα
Καλησπέρα, πως γνωρίζεις πόσα άτομα ήταν ; Από τα φύλλα που είχαν με τα ονόματα ;
Είδα και τον κόσμο που ήταν στην αίθουσα, λογικό είναι το 34, επίσης δε νομίζω κάποιος να μην ήρθε καθώς εγώ που ήμουνα προς το τέλος είδα ότι είχαν υπογράψει όλοι οι προηγούμενοι
Παιδιά εγώ είμαι ΠΕ7 και στο γραπτό διαγωνισμό είδα με τα ίδια μου τα μάτια να παίρνει μέρος κοπέλα που είναι από την ίδια πόλη με μένα και είναι μεγαλύτερη μου γεννηθείς το 1982 Πως μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό; Δεν είναι αδικία; Και από ότι άκουσα έχει περάσει και στην επόμενη φάση
Στα γραπτά μάλλον κόπηκαν γιατί δεν είδα τόσο κόσμο στα προφορικά. Προφορικά αγγλικά θεωρώ απίθανο να κόπηκε κάποιος ήταν όλοι με proficiency!πε3 έγραψε:Μπορούμε να έχουμε μια εκτίμηση από κάποιο συνυποψήφιο για το πόσοι είμαστε πε3;Στα γραπτά ήμασταν σε 4 αίθουσες, στη δική μου είχε 15 ατομα. Αν υποθέσω ότι στις υπόλοιπες είχε 20, μιλάμε για 75 άτομα για 60 θέσεις. Αν κόπηκαν και κάποιοι στα γραπτά ή στην προφορική εξέταση των αγγλικών, ή δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην προφορική των αγγλικών, ίσως μείναμε κάτω από 70 άτομα για 60 θέσεις. Έχει κάποιος εικόνα για το αν ισχύουν όσα λέω;
Επίσης προφορικά αγγλικά ήταν όλοι μια μέρα και αν ναι μέχρι τι ώρα δίναν; Μέχρι να δώσω εγώ μέτρησα 60 ατομα!
Maria έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι ΠΕ7 και στο γραπτό διαγωνισμό είδα με τα ίδια μου τα μάτια να παίρνει μέρος κοπέλα που είναι από την ίδια πόλη με μένα και είναι μεγαλύτερη μου γεννηθείς το 1982 Πως μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό; Δεν είναι αδικία; Και από ότι άκουσα έχει περάσει και στην επόμενη φάση
Καταγγελία! Και εγώ είδα κάτι μεγαλούτσικους ΠΕ3 αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.
Φιλε μ τι να δου πω αν περναει οντως το οριο ηλικιας και την ξερεις και περασε δυστυχως μαλλον το ειχε μεγαλο ξερεις τ εννοω!! Μολις εκανες μια ανακαλυψη!!Maria έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι ΠΕ7 και στο γραπτό διαγωνισμό είδα με τα ίδια μου τα μάτια να παίρνει μέρος κοπέλα που είναι από την ίδια πόλη με μένα και είναι μεγαλύτερη μου γεννηθείς το 1982 Πως μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό; Δεν είναι αδικία; Και από ότι άκουσα έχει περάσει και στην επόμενη φάση
Νομιζω οτι αυτο δεν ισχυει. αποκλειεται να μετεχουν του διαγωνισμου ατομα που γεννηθηκαν το 1982. τοτε μιλαμε για καραμπινατο σκανδαλο
Το κακό είναι ότι σίγουρα θα προσπαθήσουν να με βγάλουν τρελή Πως θα μπορέσω να το αποδείξω αν αλλάξουν τις λίστες; Σκέφτομαι να το καταγγείλω γιατί ξέρω ότι είναι το 1982, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το καλύψουν Θα δω αν έχει περάσει και στα προφορικά και μετά θα σκεφτώ τι θα κάνω.. Γιατί είναι μεγάλο το σκάνδαλο Το ξέρω ότι η κοπέλα έχει μέσο απλά πίστευα ότι δεν έπαιζε ρόλο στο διαγωνισμο
Αν ισχύει αυτό έχει πλαστογραφήσει έγγραφα και θα πάει κατηγορούμενη ρε παιδία, θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα τα στοιχεία της από έκει που ανήκει, δηλάδη το 2020 δε μπορέι να διασταυρώσει η υπηρεσία που θα την προσλάβει την ηλικία της;Maria έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι ΠΕ7 και στο γραπτό διαγωνισμό είδα με τα ίδια μου τα μάτια να παίρνει μέρος κοπέλα που είναι από την ίδια πόλη με μένα και είναι μεγαλύτερη μου γεννηθείς το 1982 Πως μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό; Δεν είναι αδικία; Και από ότι άκουσα έχει περάσει και στην επόμενη φάση
Μη λέμε ότι θέλουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες