Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

marine505 έγραψε:Καλημερα σε ολους... Ολον αυτον τον καιρο προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος και να δονω θαρρος σε οσους αναμενουν αυτην την προκυρηξη οπως εγω. Απο χθες αρχισα να ψαχνομαι για το τι γινεται με τους δημοτικους αστυνομους που ειναι σε διαθεσιμοτητα και πραγματικα εχω πεσει απο τα συννεφα... Γνωριζατε κυριοι οτι ηδη καποιοι απο αυτους τους επι χρονια βολεμενους χωρις προσοντα εχουν ηδη βολευτει ως φυλακες σε φυλακες βαση του ΦΕΚ. Και για τους δισπιστους παραθετω το παρακατω link :https://drive.google.com/file/d/0B3gHMVSbWdk3WWRNbkNlamZucDg/preview?pli=1 Γνωριζατε επισης οτι υπαρχουν 2631 δημοτικοι αστυνομοι που ειναι υποψηφιοι για μεταταξη στην ΕΛΛΑΣ ; Για του λογου το αληθες :http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231291601 Και γω οτσν το διαβασα ειπα οτι ειναι μπαρουφες των site εψαξα παραπανω και κοιταξτε τι βρηκα:http://www.asep.gr/portal-files/dynamic/c597913/attach.file/20140206_prog_psyxometrikwn_ellas_el_GR.pdf. Ναι κυριοι εχει ηδη βγει απο τις 3 φεβρουαριου 2014 Πρόγραμμα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και υγειονομικών εξετάσεων υποψηφίων πρώην δημοτικών αστυνομικών για ένταξη στην Ελληνική Αστυνομία. Μετα απο ολα αυτα κυριοι ποσες μπορει να ειναι οι πιθανοτητες να βγει μια προκηρυξη ; Ζουμε το θεατρο του παραλογου δυστυχως φιλοι μου. Αν βολευτουν οι επι χρονια βολεμενοι και γινουν αστυφυλακες οπως απαιτουν οι ιδιοι να γινουν τοτε πραγματικα θα μιλαμε για ενα σκανδαλο. Τα συμπερασματα δικα σας. Ελπιζω να μην σβηστει το σχολιο μου για ν ενημερωθουν ολοι οσοι αγωνιουν οπως εγω...

Ρε φίλε που ήσουν όλο αυτο το καιρο ; Αυτα ειναι γνωστά θέματα τα περι δημοτικής. Αρκεί να ψάξεις το φορουμ που τα έχουμε συζητήσει απο τότε που ανακοινώθηκε οτι θα εισχωρήσουν στην ΕΛ. ΑΣ ως ειδική κατηγορια προσωπικού, αοπλοι
Θελω και μπορώ !
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

maklele έγραψε: Τελικά ύστερα από τρεις μήνες καθημερινής ανάγνωσης στο forum κατάλαβα ότι τα μόνα αληθή πράγματα είναι αυτά που γράφει το παλικάρι που μας κάνει πλάκα εδώ μέσα και ότι η στάση του είναι η ποιο σωστή σε τέτοια θέματα. Μια κάτι πρέπει να διανύσει την νομική οδό η προκήρυξη, μια έχουμε εκλογές, μια έρχεται καλοκαίρι και πάντα είμαστε στο 0. Έχω μαζέψει μόρια για την προκήρυξη ειδικών φρουρών υπέρ αρκετά σε σχέση με αυτά που χρειαζόταν κάποιος για την προκήρυξη του 2011 και αυτό που εισπράττω είναι μόνο ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει από τα αναξιόπιστα site. Ότι θα βγει αυτό είναι σίγουρο. Εκτός και αν καταργηθεί ο θεσμός. Το θέμα είναι πότε; Σε δυο μήνες; Του χρόνου; Ή το 2017;
Φιλε μου, τι ειναι αυτο, πλατωνικος διαλογος; Κανεις δε γνωριζει με ακριβεια ποτε θα υπαρξει προκηρυξη και τι και πως. Ολοι υπομονη κανουμε και περιμενουμε εξελιξεις πανω στο θεμα, απο κει και περα στην Ελλαδα ολα γινονται με ασφυκτικες κωλυσιεργιες, οποτε υπομονη, υπομονη, υπομονη
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από GR_marines »

Υπομονη παιδιά ! Πάνω απ ολα την υγεια μας να εχουμε κ ολα θα γινουν. το μονο που εχουμε να κάνουμε ειναι να περιμένουμε να γινουν οι εκλογες ετσι ώστε να δούμε αν οντως μας κοροϊδεύουν οπως πιστεύουν κάποιοι. τις πληροφορίες μου τις εχω πει εγω μη τις ξαναλέω. μονο υπομονη. κ μακαρι να βγω αληθινός.
Άβαταρ μέλους
marine505
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από marine505 »

Δηλαδη θα παρουν ετσι απλα 2631 ατομα στην αστυνομια(απαιτουν να μπουν και να ειναι ισοτιμοι με τους αστυφυλακες και να οπλοφορουν). θα μπουν ετσι απλα δηλαδη τοσα ατομα και μετα θα παρουν 500 ειδικους φρουρους και θα αποροφυσουν και τους επιτυχοντες απο τς πανελληνιες; μιλαμε δηλαδη για 3000 ατομα. εδω ειμαι τοσο καιρο ρε μεγαλε και βλεπω αυτα που γραφετε αλλα για δειξε μου που ακριβως ειπατε ολα οσα ανεφερα. ειπατε απλα οτι ειναι ειδικη κατηγορια και το περασατε στα ψιλα... εγω σας μιλαω για σκανδαλο αν τελικα πραγματοποιηθει... ανοιγω τα ματιασε ολους οσους απλα το περασαν στα ψιλα το ολο θεμα... ειναι τοσο ασημαντο για σενα δηλαδη που μου την λες το ηδη βολεμα 600 ατομων στις φυλακες και το επερχομενο βολεμα αλλων 2631 ατομων στην ΕΛΛΑΣ; αν συμβει κατι τετοιο ποσες ελπιδες εχουμε εμεις που περιμενουμε να μπουμε αξιοκρατικα να ωγει μια προκηρυξη. για πες μου...
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οι δημοτικοί ειναι αλλο. μη το ψάχνεις. Τσάμπα κόπος. κ οι ειδικοί φρουροι θα μπουν αξιοκρατικά...
Άβαταρ μέλους
marine505
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αυτο που σου λεω ειναι οτι αν βαλουν αυτους στην αστυνομια τοτε λιγοστευουν οι πιθανοτητες για να βγει ποκυρηξη. θα παρει 2630 ατομα δηλαδη μου λες εσυ και μετα θα παρει και 500 ειδικους φρουρους και αυτους που εκρεμουν απο την αστυφυλακων; κ αυτο επειδη οπως λες οι δημοτικοι αστυνομοι ειναι αλλη κατηγορια...
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Και το ΣΕΦΕΑΑ είπε οτι οι δημοτικοί είναι αλλο και δεν εχουν να κανουν με τις οργανικές των φρουρών... Αλλωστε πήγαν και πανε σε γραφεία...
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ενας φίλος μου που ειναι δημοτικός και έμεινε εκτός απο το καινούριο βόλεμα δικαίως μιας κ δν είχε μορια έμαθε οτι δν πρόκειται να το παρουν οσο κ αν τους λενε οτι ισως μπουν. οι υπόλοιποι εχουν απορροφηθεί όσοι ηταν κ μάλιστα σε υπηρεσίες άλλες. πχ. Έλεγχος σε μαγαζιά για τσιγάρο , αποδείξεις, για μικροπωλητές εξω. αυτα δεν επιρρεαζουν. εινσι προσυμφωνημένα. οσο για τους αστυφύλακες αυτοι θα Μπουν το 15. οι φρουροι θα μπουν φέτος μετα τις εκλογές λενε. εάν μπουν καλώς. εαν δε μπουν οσο εχουμε 2014 ας αρχίσουμε τοτε να αγχωνομαστε. ςε 20 μέρες τελειώνουν οι εκλογες. ας ελπίσουμε οτι ολοι λενε αλήθεια κ δεν εχουν λογο να πουν ψέματα... πολλοι απο τις πηγες μας ειναι δικοί μας άνθρωποι. λες να μας κοροϊδεύουν?
Άβαταρ μέλους
marine505
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

salonika έγραψε: Και το ΣΕΦΕΑΑ είπε οτι οι δημοτικοί είναι αλλο και δεν εχουν να κανουν με τις οργανικές των φρουρών... Αλλωστε πήγαν και πανε σε γραφεία...
Σε μια μνημονιακη Ελλαδα οταν σε καποιο χωρο γινονται απο το πουθενα 2600 προσληψεις ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να εγκρηθουν αλλες 500+ποσοι ειναι οι αστυφυλακες θεσεις; η λογικη σας τι σας λεει; η αποψη μου ειναι οτι αν χωσουν αυτους χανονται οι ελπιδες για δικη μας προκηρυξη. με καταλαβαινεται;
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες και γω το σκέφτηκα αλλά η απαντηση του ΣΕΦΕΑΑ σε αυτό όταν του σχολίασε κάποιος στο fb τους ήταν ΄΄ μην κάνετε δικά σας σενάρια΄΄
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Salonika δίκιο εχουν με καλυψες.
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και στην τελική μάγκες οτι θέλουν αυτοι κανουν. τι μνημόνια και 1:5 αν ειναι κ θέλουν να παρουν φρουρους θα παρουν. οσο κ αν το κουράζουμε εμεις.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Παιδια το σεναριο να παμε και σε εθνικες εκλογες το εχετε στο μυαλο σας; αν γινει αυτο τοτε περαστικα μας.. αποψει δικια μου ειναι οτι αν δεν εχουμε νεα μεχρι τελη ιουνιου τοτε τοτε δυστηχως παμε για αλλα! και το οτι δεν εχει βγει μεχρι τωρα ειναι αρνητικο σημαδι αλλα λεμε ενταξη εκλογες κλπ κλπ.. αν και μετα τις εκλογες δεν γινει κατι τελος! Πρωσοπικα αυτο πιστευω!
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Η πιθανοτητα εθνικων εκλογων, για καποιους βεβαιοτητα, ειναι ενα αλλο παραθυρο ευκαιριας για την εκδοση της προκηρυξης, αφου σιγουρα θα παιξουν ο, τι χαρτια εχουν για να προσελκυσουν ψηφους
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Θα συμφωνήσω με τον απο πάνω...Tορο μη χάνεις το κουράγιο σου ρε!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες