Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Πες μου ρε πανοσ45 γιατι να την ξεχασουμ αν ισχύσει το 1 προς 5. δεν καταλαβαίνω.οι θεσεις-725- βγηκαν μαυτη την λογική εξ'αρχης η κανω λαθος;
Μαγκες χαλαροστε λιγο ειμαιστε ανεργοι εχουμε πατησει τα τριαντα διαβαζουμαι και οτι αρλουμπα γραφει ο καθενας και παμε για φουντο στο τελος! ειπαμε μεχρι τελη φλεβαρη μετα μεσο δυκιγορου και ο θεος να βαλει το χεριτου. εγω πιστευω μεσα στον φλεβαρη θα μας φωναξουν. γιατι την τρεξαν την προκυρ. αν ηταν θα την παγωναν και δεν θα μπορουσαμε να πουμε και τιποτα.
παιε το δουλεμα σε αλλο τοπο. Επιτελους παιδια η υπομονη εξαντληθηκε πρεπει να παμε μια ομαδα με δικηγορο στο αρχηγειο της πυροσβεστικης και να απετησουμε ποιος ειναι υπεθυνος για την προσληψη μας να ξερουμε που θα απεθθυνομαστε απο εδω και περα
Στο λινκ που έστειλα με την προκυρηξη του 2008 αναφέρει το εξής "οι ανωτέρω κατατασσόμενοι να παρουσιασθούν την 02-06-2008 Στην Πυροσβεστική Ακαδημία Βιλίων &Στο Παράρτημα Τρίπολης (124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης) για φοίτηση. " Φήμες περί μη φοίτησης το καλοκαίρι, σύμφωνα με ιστορικα στοιχεία, βγαίνουν οφ σαϊτ. Ραντεβού τον Φεβράρη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Πες μου ρε πανοσ45 γιατι να την ξεχασουμ αν ισχύσει το 1 προς 5. Δεν καταλαβαίνω.οι θεσεις-725- βγηκαν μαυτη την λογική εξ'αρχης η κανω λαθος;
και εγώ δεν ξέρω, ρωτάω. Αν ισχύει ότι για κάθε 5 που φεύγουν, μπαίνει 1 τότε πώς θα μπούμε και οι 725;
Πρέπει να συνταξιοδοτηθούν πάρα πολλοί που είναι αδύνατο. Το θέμα είναι αν μας πιάνει και αυτό ρε παιδιά;
-
- Posts in topic: 194
Πάντως είναι σημαντικό τι θα πει μεθαύριο η υπάλληλος του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης στον γκέιτ21. Μετά από κει θα προσπαθήσω να πάρω στο οικονομικών.
tripotron έγραψε:Σχολη για 2 χρονια ειπαμε γιοκ... Αμα το αναφερουν σημερα στην συνεδριαση παλι θα το δειτε.
χαχαχαχαχα ενταξει φιλε αφου το ειπες εσυ και αφου το ειπαν και στην συνεδριαση τοτε ειναι 1000% επισημο! Ναι ναι ενημερωσε μας αν το πουν στην συνεδριαση, κρεμομαστε απο τα χειλια σου, χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα!
1500 ατομα υπολογιζουνε να βγουνε σε συνταξη αμα ειναι ομως να περιμενουμε μεχρι τοθ χρονου τον ιανουαριο καηκαμε γιατι θα ισχυριζοντε οτι απο το 2013 εως το 2015 δεν περνουμε ατομα οποτε πρεπει να μπουμε σχολη μεχρι αρχες μαρτιο γιατι μετα γεια σας προκυρηξη θα μεινουμε πυροσβεστες στα χαρτια οπως ειμαστε τωρα
-
- Posts in topic: 143
THEO έγραψε:Πάντως είναι σημαντικό τι θα πει μεθαύριο η υπάλληλος του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης στον γκέιτ21. Μετά από κει θα προσπαθήσω να πάρω στο οικονομικών.
Παιδιά δεν ξέρω από την μία το μεσοπρόθεσμο, από την άλλη οι πιστώσεις που ίσως έχουν κάνει φτερά, δεν το βλέπω να προχωράμε. Βάση του μεσοπρόθεσμου θα μας πάρουν το 2015 ή 2016... Τι θα γίνει τελικά; Πόσο ακόμη να περιμένουμε; Ας μας πει κάποιος αν ξέρει κάτι αληθινό όμως. Να ξεχάσουμε τον διαγωνισμό σαν να μην έγινε ποτέ. Ξεχνιούνται όμως οι προσπάθειες και οι θυσίες που καταβάλαμε τόσο καιρό;
αμα εχει ερθει ο σεπτεμβριος και δεν εχουμε μπει στην σχολη θα καταργηθει ο διαγωνισμος και θα τρεχουμε στους δικηγορους για να δικαιωθουμε και να μας δωσουν τα λεφτα και τις δουλειες που χασαμε μεσα στον νοεμβριο κατεβενοντας στην αθηνα 4 φορες χαλοντας τουλαχιστον 1000 ευρω ο καθενας μας
Αδέρφια μην συγκρίνεται τους αξιωματικούς με εμάς, προς το παρόν κανείς δεν ασχολείται με την προσληψή μας,δεν έχουν πρόγραμμα να μας πάρουν άμεσα, μην περιμένετε για φλεβάρη. Δεν ξερει κανεις τιποτα (πληροφορίες μέσα απο το υπ. Πο. Πο).
Οι πληροφοριες μου λενε οτι εχουμε περασει απο ολα τα υπουργεια. Απλα περιμενουμε απο τροικα παιδες. Η ομαδα ¨¨ΕΛΛΑΔΑ¨¨. Ειναι υπο επιβλεψει και το ξερετε. Περιμενουμε εγκριση απο ανωτερους εξωτερικου. Ημερομηνιες αμα ακουτε απο γνωστους που εχουν ευρωπαικες "πολιτικες συναναστρωφες" Εχουμε χορηγους. Αυτα τα ολιγα και απο εμενα.
tselos έγραψε:Οι πληροφοριες μου λενε οτι εχουμε περασει απο ολα τα υπουργεια. Απλα περιμενουμε απο τροικα παιδες. Η ομαδα ¨¨ΕΛΛΑΔΑ¨¨. Ειναι υπο επιβλεψει και το ξερετε. Περιμενουμε εγκριση απο ανωτερους εξωτερικου. Ημερομηνιες αμα ακουτε απο γνωστους που εχουν ευρωπαικες "πολιτικες συναναστρωφες" Εχουμε χορηγους. Αυτα τα ολιγα και απο εμενα.
δεν ισχυει αυτο που λες σειρα, επειδη πολυ απλα η προκηρυξη των 725 ειναι συνχρηματοδοτουμενη απο την ευρωπαικη ενωση πρωτον και δευτερον οταν βγηκε η προκηρυξη των 725 ειμασταν ηδη στο μνημονιο και ειχε παρει απο τοτε εγκριση απο την τροικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης