Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Απ'ότι Ξέρω δεχονται βεβαιώσεισ... Γιατι κανουν κάποιο καιρό να βγουν τα διπλώματα. Πάνω γράφει ότι ισχύει από την μέρα που πέρασες και όχι από την ημερομηνία εκδοσησ... Άρα λογικά μετράει. Ρώτησα έναν πυροσβέστη και μου είπε ότι μετράει...
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Εχει διατυπωθει ποσο περιπου θα ειναι οι βασεις ανα κατηγορια?
Καλησπέρα...
έχω απολυτήριο 14.7, επαγγελματικό δίπλωμα β' κατηγορίας, δίπλωμα για μηχανάκι 50cc και πτυχίο τει πληροφορικής 6.1... Αξίζει ο κόπος να τα Κάνς τα χαρτιά; Βασικά μόνο το απολυτήριο μετράει άρα έχω 1470 μόρια...
έχω απολυτήριο 14.7, επαγγελματικό δίπλωμα β' κατηγορίας, δίπλωμα για μηχανάκι 50cc και πτυχίο τει πληροφορικής 6.1... Αξίζει ο κόπος να τα Κάνς τα χαρτιά; Βασικά μόνο το απολυτήριο μετράει άρα έχω 1470 μόρια...

Μεχρι στιγμης η προκυρηξη λεει διπλωμα οχι βεβαιωσεις ασε τα μου πε καποιος και τα σχετικα τι λεει η προκυρηξη εχει σημασια
Δεν εχεις τα προσοντα γιατι απογοητευεσε τοσα επαγγελματα υπαρχουν να κανεις και γω δεν εχω τα προσοντα για γιατρος τι να κανουμε θα πρεπει να απογοητευομαι μερικους δεν σας καταλαβαινω
Φιλε εχεις τρελαθει απο το ζορι σου αν δεν σου αρεσει μην γραφεις οσο για τις βασεις κανενανς δεν ξερει ολογικα απο 2600 οποιος τα εχει ειναι καλα να ελπιζει
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Κανε τα χαρτια σου δεν χανεις και τιποτα.lar88 έγραψε:Καλησπέρα...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
lar88 έγραψε:Καλησπέρα...
Χλωμό σε κόβω φιλαράκι τα 15 ευρά λυπάμαι που θα δώσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
chaniacitygr έγραψε:Εχει διατυπωθει ποσο περιπου θα ειναι οι βασεις ανα κατηγορια;
Πως να γίνει κάτι τέτοιο μπορείς να μου πεις; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Greek_Army έγραψε:chaniacitygr έγραψε:Εχει διατυπωθει ποσο περιπου θα ειναι οι βασεις ανα κατηγορια;
Πως να γίνει κάτι τέτοιο μπορείς να μου πεις; Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί
θεοσ...

Πότε μην μετανιώνεις..
Τελικά οι δοκιμοι των ειδικών δυνάμεων θα παρουν 4+4=8 μόρια ή μονο 4 μόρια?
Να στο ξαναγράψω: ΠΔ 50/2001, άρθρο 28, παρ.2-3: http://tdp.admin.ntua.gr/kodikopoiidiprosont.pdfNORTH_ARMY_G4 έγραψε: Μανώλη για τα αγγλικά μόνο Αναφέρει ακριβώς τι πτυχία χρειάζονται. Για τις υπόλοιπες γλώσσες απλώς αναφέρει το μεγαλύτερο πτυχίο ενώ τα άλλα δεν τα αναφέρει καν. Αυτό εννοώ. Ότι ένας που έχει το γερμανικό Zertifikat ας πούμε ή το αντίστοιχο γαλλικό, δε ξέρει αν παίρνει τα μόρια. Ένας φίλος σε παλαιότερο ποστ είχε πει ότι δήλωσε το zertifikat για το λιμενικό αλλά πήρε τα @@ του :)
Άριστη γνώση (παράγραφος 2) :
Α. Για την Αγγλική γλώσσα:
ι) Πιστοποιητικό PROFICIENCY των πανεπιστημίων Cambridge ή Michigan...
Β. Για την Γαλλική γλώσσα:
(i) Δίπλωμα ALLIANCE FRANCAISES
(ii) Πιστοποιητικό DALF, του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας
(iii) DIPLOME DE LANGUE ET LITTERATURE FRANCAISE (SORBONNE
II), του πανεπιστημίου των Παρισίων.
Γ. Για την Γερμανική γλώσσα:
(i) Πιστοποιητικό GROSSES DEUTSCHES SPRACHDIPLOM, του
πανεπιστημίου Ludwig - Maximilian του Μονάχου.
Δ. Για την Ιταλική γλώσσα:
(i) DIPLOMA SUPERIORE DI LINGUA E CULTURA ITALIANA, του
Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθήνας
(ii) DIPLOMA DEL CORSO SUPERIORE DI TRADUTTORE, του Ιταλικού
Ινστιτούτου Αθήνας (iii) CERTIFICATO DI CONOSCENZA DELLA LINGUA ITALIANA -
LIVELLO 5 (Celi 5), του πανεπιστημίου της Perugia.
Επίπεδο πολύ καλής γνώσης ή καλής γνώσης ή μέτριας γνώση (παράγραφος 3) :
"... Μεταβατικά και μέχρι τον καθορισμό των πιστοποιημένων φορέων από την Αρμόδια υπηρεσία πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Υπουργείου Εθνικήσ Παιδείας και Θρησκευμάτων, η απόδειξη της πολύ καλής ή καλής ή μέτριασ Γνώσης ξένης γλώσσας γίνεται με πιστοποιητικό αντίστοιχου επιπέδου (πολύ Καλής, καλής, μέτριας γνώσης της ξένης γλώσσας) από φορείς που χορηγούν τα Προβλεπόμενα στις περιπτώσεις Α, Β, Γ, και Δ της παρ.2 του παρόντος άρθρου Πιστοποιητικά... "
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c190281/attach/prokyrixi_4000_28_7_11___el_GR.pdfκαγκουρασ έγραψε: Τελικά οι δοκιμοι των ειδικών δυνάμεων θα παρουν 4+4=8 μόρια ή μονο 4 μόρια;
Για να είμαστε ακριβείς για το αν μετράει ή όχι το Zertificat των γερμανικών λεπτομέρειες θα βρείς εδώ:http://www.disabled.gr/lib/images/17011.pdf
στην σελίδα 13292 του ΦΕΚ
το μπέρδεμα προκύπτει απο την ύπαρξη πολλών ειδών zertificat
στην σελίδα 13292 του ΦΕΚ
το μπέρδεμα προκύπτει απο την ύπαρξη πολλών ειδών zertificat
Handballer την προκήρυξη την έχω διαβάσει και δεν με ενδιαφέρει να την ερμηνεύσω κατά λέξη όπως κάνουν μερικοί μεσα στο φόρουμ και κατα συνέπεια πέφτουν έξω.
Στους Ε. Φ. Για παράδειγμα αν ερμήνευα λέξή προς λέξη αυτό που λέει η προκήρυξη δεν θα έπρεπε να πάρουν οι Δόκιμοι Ε. Δ.5+5 μόρια γιατί η προκήρυξη λέει: ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ; ή σε Ειδικές Δυνάμεις ; ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ; ή ωσ Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ; ή στην Προεδρική Φρουρά.
Με το ίδιο τρόπο αν ερμηνεύσω και την προκήρυξη των Πυροσβεστών δεν προκύπτει οτι οι Δόκιμοι Ε. Δ. Θα πάρουν 4+4 μόρια: Έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως έφεδροι Αξιωματικοί ; ή έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις; ή στην προεδρική φρουρά των Ενόπλων Δυνάμεων.
Γι αυτό τον λόγο θέλω να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει και όχι καποιος που απλά διάβασε την προκήρυξη.
Στους Ε. Φ. Για παράδειγμα αν ερμήνευα λέξή προς λέξη αυτό που λέει η προκήρυξη δεν θα έπρεπε να πάρουν οι Δόκιμοι Ε. Δ.5+5 μόρια γιατί η προκήρυξη λέει: ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ; ή σε Ειδικές Δυνάμεις ; ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ; ή ωσ Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ; ή στην Προεδρική Φρουρά.
Με το ίδιο τρόπο αν ερμηνεύσω και την προκήρυξη των Πυροσβεστών δεν προκύπτει οτι οι Δόκιμοι Ε. Δ. Θα πάρουν 4+4 μόρια: Έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως έφεδροι Αξιωματικοί ; ή έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις; ή στην προεδρική φρουρά των Ενόπλων Δυνάμεων.
Γι αυτό τον λόγο θέλω να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει και όχι καποιος που απλά διάβασε την προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες