Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
"ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις"
διευκρινηση γ και δ κατηγοριας !
γιατι καποιος μπορει να εχει μονο δ κ οχι γ
ευχαριστω
διευκρινηση γ και δ κατηγοριας !
γιατι καποιος μπορει να εχει μονο δ κ οχι γ
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής 2011
Αν ξαναδώ μήνυμα εδώ μέσα για τις αθλητικές δοκιμασίες θα το διαγράφω
Ψάξε να το βρεις σε προηγούμενα μηνύματα αλλιώς βρες από το google το ΦΕΚ επίσης το λέγανε και οι αξιωματικοί όταν έκανες τα χαρτιά σου
Αν ξαναδώ μήνυμα εδώ μέσα για τις αθλητικές δοκιμασίες θα το διαγράφω
manos έγραψε:Greek_Army έγραψε:manos έγραψε:Φιλε greek_army η ερωτηση ειναι ποια ειναι η σημασια; Και οχι αν εχει.
Άμα είχες ασχοληθεί λίγο με την προκήρυξη θα γνώριζες ότι από το ενιαίο θα πάρουν το 70% και από τα άλλα το 30%
με συγχωρεις αλλα δεν το βρηκα αυτο να το λεει πουθενα η προκυρηξη. Μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμψεις καπου; Σε ευχαριστω
Ψάξε να το βρεις σε προηγούμενα μηνύματα αλλιώς βρες από το google το ΦΕΚ επίσης το λέγανε και οι αξιωματικοί όταν έκανες τα χαρτιά σου
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
Κατ'αρχήν συμμετέχουν ΚΑΙ τα τεε στον διαγωνισμό αν και αυτό μάλλον αποσαφηνίστηκε.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ3: Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->180 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ4: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->420 θέσεις
Για να πάρεις τα 2 μόρια της μηχανής, ΝΟΜΙΖΩ ότι δε μετράει το δίπλωμα που μπορεί να βγάλει κάποιος για 50αράκι από τα 16χρ. Και έπειτα.
Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγους). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.
Τώρα να ευχηθώ καλή επιτυχία είναι λίγο οξύμωρο και fake. Είναι τόσες λίγες οι θέσεις που έχεις να συναγωνιστείς που στην κυριολεξία θα χαίρεσαι όταν βλέπεις άτομα να κόβονται. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα απλώς το αποδέχεσαι και του δίνεις το χέρι.
Τα απολυτηρια ΕΠΑΛ σε ποια κατηγορια ειναι;
Που γραφει στην προκυρηξη για διαχωρισμο των λυκειων; Μπορει να μου απαντησει καποιοσ?
- NORTH_ARMY_G4
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Μανώλησ έγραψε:Διαβασε την εφημεριδα της κυβερνησεως τα πτυχια αγγλικων που αναγνωριζει ειναι cambrigde και michigan
Μανώλη για τα αγγλικά μόνο Αναφέρει ακριβώς τι πτυχία χρειάζονται. Για τις υπόλοιπες γλώσσες απλώς αναφέρει το μεγαλύτερο πτυχίο ενώ τα άλλα δεν τα αναφέρει καν. Αυτό εννοώ. Ότι ένας που έχει το γερμανικό Zertifikat ας πούμε ή το αντίστοιχο γαλλικό, δε ξέρει αν παίρνει τα μόρια. Ένας φίλος σε παλαιότερο ποστ είχε πει ότι δήλωσε το zertifikat για το λιμενικό αλλά πήρε τα @@ του :)
manos έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
Κατ'αρχήν συμμετέχουν ΚΑΙ τα τεε στον διαγωνισμό αν και αυτό μάλλον αποσαφηνίστηκε.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
Για να πάρεις τα 2 μόρια της μηχανής, ΝΟΜΙΖΩ ότι δε μετράει το δίπλωμα που μπορεί να βγάλει κάποιος για 50αράκι από τα 16χρ. Και έπειτα.
Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγους). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.
Τώρα να ευχηθώ καλή επιτυχία είναι λίγο οξύμωρο και fake. Είναι τόσες λίγες οι θέσεις που έχεις να συναγωνιστείς που στην κυριολεξία θα χαίρεσαι όταν βλέπεις άτομα να κόβονται. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα απλώς το αποδέχεσαι και του δίνεις το χέρι.
φιλε μου κατ αρχην θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για την πολυ καλη ενημερωση που μας εκανες. Εχω μονο μια απορια ομως που πιστευω οτι εσυ θα μου την λυσεις ευκολα... Η ερωτηση ειναι που τα γραφει ολα αυτα μεσα στην προκυρηξη; Ευχαριστω!
Μάνο ευχαριστώ πολύ και σόρι για την αργοπορημένη απάντηση. Λοιπόν μέσα στην προκήρυξη δε γράφει τίποτα από όλα αυτά. Αυτά τα αναφέρει στο ΦΕΚ http://www.pospid.gr/sites/default/files/FEK_Apofasi_Prokiriksi_0.pdf είναι στην αρχή στο άρθρο 1. Αν το διαβάσεις λίγο προσεκτικά θα το καταλάβεις ακριβώς.
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Μανώλησ έγραψε:Διαβασε την εφημεριδα της κυβερνησεως τα πτυχια αγγλικων που αναγνωριζει ειναι cambrigde και michigan
Μανώλη για τα αγγλικά μόνο Αναφέρει ακριβώς τι πτυχία χρειάζονται. Για τις υπόλοιπες γλώσσες απλώς αναφέρει το μεγαλύτερο πτυχίο ενώ τα άλλα δεν τα αναφέρει καν. Αυτό εννοώ. Ότι ένας που έχει το γερμανικό Zertifikat ας πούμε ή το αντίστοιχο γαλλικό, δε ξέρει αν παίρνει τα μόρια. Ένας φίλος σε παλαιότερο ποστ είχε πει ότι δήλωσε το zertifikat για το λιμενικό αλλά πήρε τα @@ του :)manos έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
φιλε μου κατ αρχην θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για την πολυ καλη ενημερωση που μας εκανες. Εχω μονο μια απορια ομως που πιστευω οτι εσυ θα μου την λυσεις ευκολα... Η ερωτηση ειναι που τα γραφει ολα αυτα μεσα στην προκυρηξη; Ευχαριστω!
Μάνο ευχαριστώ πολύ και σόρι για την αργοπορημένη απάντηση. Λοιπόν μέσα στην προκήρυξη δε γράφει τίποτα από όλα αυτά. Αυτά τα αναφέρει στο ΦΕΚ http://www.pospid.gr/sites/default/files/FEK_Apofasi_Prokiriksi_0.pdf είναι στην αρχή στο άρθρο 1. Αν το διαβάσεις λίγο προσεκτικά θα το καταλάβεις ακριβώς.
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ! Μου εδωσες μεγαλη χαρα! Σε σενα πραγματικα ευχομαι καλη επιτυχια!
Παιδια καποιος που εκανε τα χαρτια του στην θεσσαλονικη; Κρητησ 46 Που ειναι και πως πας εκει; Μεχρι και στον οασθ ρωτησα και μου λεγανε *****...
-
- Στρατηγός
Για τα μόρια γράφουμε στο άλλο θέμα, εδώ γράφουμε μόνο για έγγραφα που χρειάζονται για την προκήρυξη και για γενικές πληροφορίες
310LELE έγραψε: Παιδια καποιος που εκανε τα χαρτια του στην θεσσαλονικη; Κρητης 46 Που ειναι και πως πας εκει; Μεχρι και στον οασθ ρωτησα και μου λεγανε *****...
Ο ΟΑΣΘ απο που κι ως που να ξέρει. Τα δρομολόγια ξέρει όχι κάθε οδό στη Θεσσαλονίκη. Απλό είναι μπες google, γράψε την οδό και αν δε βρεις το 46 θα βρεις έναν κοντινό αριθμό και θα καταλάβεις που είναι και σε ποια περιοχή. Αυτή ήταν μια γενική πληροφορία φαντάζομαι

Greek_Army έγραψε:Για τα μόρια γράφουμε στο άλλο θέμα, εδώ γράφουμε μόνο για έγγραφα που χρειάζονται για την προκήρυξη και για γενικές πληροφορίεσ
Δεν νομίζω να ήταν τόσο πρόβλημα να ήταν ένα το θέμα για τον τωρινό διαγωνισμό της Π. Υ...
-
- Στρατηγός
Ότι παράπονα έχεις μπορείς να τα μεταφέρεις στον διαχειριστή του φόρουμ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Το παλικαρι που εκανε τον πινακα εκανε ενα μικρο λαθακι!600 ατομα απο δυο κατηγοριες.420 απο γενικα-επαλ κτλ κ 180 απο τεε κτλ. Εχουμε κ λεμε! Το 60% κ απο τις δυο κατηγοριες πανε για οδηγοι σωστα;240 απο τους 600.72 απο τεε κ 168 απο γενικο!360 μαχιμοι εκ των οποιον 252 απο γενικο κ 108 απο τεχνικο! Απλα δεν με εβγαιναν τα νουμερα ρε μαγκες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
310LELE έγραψε: Παιδια καποιος που εκανε τα χαρτια του στην θεσσαλονικη; Κρητης 46 Που ειναι και πως πας εκει; Μεχρι και στον οασθ ρωτησα και μου λεγανε *****...
2310-399116 Γραφείο υποδοχής πολιτών
περνεις τη μαρτιου προς τα κατω στο αριστερο σου χερι και πριν φτασεις Β. Ολγασ... Κατω απο την εγνατια ειναι παντως310LELE έγραψε: Παιδια καποιος που εκανε τα χαρτια του στην θεσσαλονικη; Κρητης 46 Που ειναι και πως πας εκει; Μεχρι και στον οασθ ρωτησα και μου λεγανε *****...
Παιδια να ρωτησω κατι, εχω υποβαλλει την αιτηση μου, μπορω να ζητησω την ανακληση της και να υποβαλλω καινουργια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, niasimas και 5 επισκέπτες